Кармичен ден

  • 04 май 2021 06:09

  • 4385
  • 0
Кармичен ден
© Pixabay

Луната е знак Водолей до 05:10ч на 5 май

При Луна в знак Водолей се прокрадват бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни дразни. Хората са склонни да извършват странни, нелогични действия, да казват шокиращи неща, да се отличават от тълпата. Получава се възможност да видим новото в добре познатите ни неща, да открием качества в другите, които досега не сме забелязвали. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели, търсене на единомишленици.

 Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

23 лунен ден от 03:20ч на 4 май до 03:51ч на 5 май

Този ден е енергийно силен, но тази енергия събужда всички най-тъмни страни на човешката природа. Обстоятелствата или някой от хората около вас може да ви провокира към гняв или други негативни емоции. Не се ядосвайте, не се дразнете в този ден, защото можете да си навредите много – агресивната енергия може да направи пробив в енергийното ви поле.

Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза. Необходим е самоконтрол. Не се препоръчва да се намирате на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции. Бъдете спокойни, контролирайте емоциите, действията, думите си, така че по-късно да не съжалявате за предприетите действия и изречените думи.

Кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Не започвайте важни и сериозни дела, но може да довършвате започнатото. За бизнеса е сложен период. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Висок е рискът главата на семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск.

Седмичен хороскоп от 3 до 9 май

От интимност сега е желателно да се въздържате. Жените да бъдат много внимателни, да се пазят от агресия. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна. Така че, ако не сте уверени в себе си, прекарайте вечерта в къщи.

Неблагоприятно време за покупки.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

15 слънчев ден –  Съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. Могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога. Бъдете мъдри, скромни, реалисти,  последователни в делата и постъпките си и готови всеки момент да преоцените ситуацията и бързо да реагирате.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4385 0

Свързани новини

Водещи новини