Хороскоп за февруари

  • 01 февруари 2021 13:30

  • 7810
  • 0
Хороскоп за февруари
© Pixabay

Овен - Вторият месец от годината подготвя много хубави изненади за Овена. Като цяло ще бъде успешен за представителите на знака, ако положат достатъчно усилия. Ще можете да разгърнете своите амбиции и да укрепите позициите си. Не бъдете мързеливи и тогава ще получите положителен резултат. Много ще зависи от вашата упорита работа.

Що се отнася до бизнес сферата, имайте предвид, че е много по-добре да останете фокусирани върху едно нещо, отколкото да вършите няколко задачи наведнъж. Възможно е да възникнат неволни грешки. Производителността ви не е на завидно ниво, имате нужда от по-добра организация и концентрация, за да можете да дадете максимума от себе си в работата.

Харчете пари само за важни неща и умерено. Пазете се от клюки и провокации. Пестете нервите си. Ще има моменти, в които няма да можете да контролирате емоциите си. Не вземайте прибързани решения. Почивайте си повече.

Очакват ви много предизвикателства в любовната сфера. Трябва да поработите малко върху отношенията с любимия човек. В някои моменти ситуацията се усложнява и не винаги можете да се разберете с партньора си. Нямате много търпение, така че е възможно да има разправии и кавги. Страстите ще отшумят в края на февруари, само ако успеете да разрешите всички стари проблеми и продължите да изграждате добри и честни отношения.

Ден, подходящ за размисъл и вземане на важни решения

Свободните Овни ще имат възможност да се срещнат с човек, който много ще им хареса, но въпреки това се страхуват да разкрият чувствата си и да се отдадат на романтиката.

Телец - Февруари започва с обещаваща нотка за кариерната посока, след като Венера се премести в този сектор, а връзката й със Сатурн ви предлага сила и стабилност. Юпитер също ще удари едно рамо за вас. През февруари ще имате много повече работа и ще се очаква да дадете всичко от себе си. Работата ще бъде много важна за мнозина. По-голямата част от месеца ще трябва да вложите всичките си усилия и време за изпълнението на важни проекти в професионалната сфера. За да постигнете целите, които сте си поставили, трябва да разчитате на креативност, оригиналност. 

Периодът ще е благоприятен за вас. Като цяло ще бъдете в добро настроение, ще се радвате на късмета си. Ще се научите да бъдете по-независими и ще усетите вкуса на живота. Във всеки случай месецът ще има благоприятен ефект върху вас. Ще бъдете доста уморени, но усилията ви ще се изплатят, така че ви очаква увеличение на заплатата или повишение.

По-голяма част от времето ще се опитвате да посветите и на семейството и дома си. Наслаждавате се на романтични моменти с партньора си и хармонията, която се създава с времето, ви устройва. Планирате и съвместно събиране с приятели, както и кратко пътуване, което ще ви направи много щастливи.

На свободните представители от знака Венера може да отвори нови врати. Време е за по-ексцентрични преживявания. Излезте от зоната си на комфорт и се забавлявайте, драги Телци! Очаква ви прекрасно запознанство с човек, който е много вероятно да бъде от знака Дева или Козирог. Нуждаете се от допълнителна дискретност, когато сте пред любопитни очи. Бъдете мъдри, няма нужда да говорите открито за интимните си планове.

Не забравяйте, че има изход от всяка ситуация. Основното нещо е да използвате правилно шансовете, които получавате.

Близнаци – През февруари ще се съсредоточите повече върху професионалния си, а не върху личния си живот. Кариерата ви ще бъде на първо място. Това не значи, че семейните въпроси няма да бъдат решени, тъй като семейството е много важно за вас. Това просто означава, че вашите ходове ще бъдат приоритетни и постепенни. Може да се наложи да изчакате малко, но скоро ще намерите подходящото основание да материализирате плановете си. Смелите действия скоро ще доведат до положителни резултати. Бъдете независими и решителни и хората около вас ще трябва да се приспособят.

В работата късметът ще бъде на ваша страна и ще ви даде увереността, от която се нуждаете, за да постигнете положителни резултати. Най-накрая ще успеете да разрешите проблеми, които ви тревожат от доста време, главно благодарение на вашите изключителни комуникативни умения. Месецът ще бъде благоприятен, но не можете да избегнете някои трудности в работата и любовта.

Прекомерното доверие в хората може да ви разочарова. Избягвайте да влизате в конфликти. Запазете мнението за себе си. Невинаги всичко може да работи във ваша полза. Не е нужно да сте постоянно напрегнати. Търсете по-често начини да се отпускате. Поработете малко върху външният си вид. Препоръчва се да не харчите много пари през февруари и да бъдете пестеливи, парите ще ви трябват много повече през следващите месеци. 

Седмичен хороскоп от 1 до 7 февруари

През февруари любовният ви живот ще се сблъска с трудни времена. Отношенията ви ще бъдат малко разстроени. Ако връзката между вас е силна, ще оцелеете, в противен случай може да има сериозни последици за някои двойки. Ако сте на етап в сериозна връзка, не бързайте със следващата стъпка, особено ако тази стъпка е брак. Дайте на любовта си достатъчно време да се развива постепенно.

Рак – Дълбоките емоции се задържат в началото на февруари, особено когато Венера се премести в най-психологически сложната област на вашата карта. Предстоят добри новини обаче, тъй като Новолунието на 11 февруари в същата област на вашата диаграма ви помага да разберете пътя си напред. В средата на месеца очаквайте да се почувствате привлечени в противоположни посоки и доста уплашени или притеснени по това време. В края на февруари ще почувствате облекчение от товара си и по-позитивно настроение.

Мнозина ще имат кавги с колеги и дори с шефове, които могат да доведат до конфликти и лоши взаимоотношения, които изобщо не ви трябват в този момент. Понякога е по-добре да запазите мнението си за себе си и да продължите да работите със собствено темпо. Добре е да се доверите на интуицията си, тя ще ви помогне да решите лични въпроси или в работата. Финансите са стабилни, но разходи ви очакват в края на месеца. Възможен е ремонт на колата или нещо в дома, така че е добре да спестите предварително.

Проявете смелост и търпение през първата половина на месеца, тъй като ще трябва да преодолеете някои незначителни трудности, за да постигнете желаната цел. Не рискувайте заради интересите на други хора. Бъдете доволни от настоящата ситуация, не е толкова зле.

Юпитер ви помага повече от всякога да изпълнявате най-големите си желания, свързани с личния живот. През втората половина на месеца ще преживеете вълшебни моменти на емоционално ниво.

За Раците февруари носи много късмет в областта на любовта. Ако сте във връзка или брак, ще можете да прекарате повече време заедно с партньора си и е възможно да пътувате няколко дни, за да се отпуснете и да се посветите един на друг. Насладете се на хармоничните и романтични моменти, които ви чакат напред. Свободните Раци имат голяма нужда да намерят партньор, с когото да се установят, но все пак за това решение трябва да изчакате още малко време.

Лъв - Февруари ще бъде много креативен и иновативен месец за живота ви. Ще имате много идеи за нови начинания и нови планове. Ще получите шанса да подобрите комуникацията си и да активирате бъдещите си планове. Трябва да се справите и с предстоящите задължения и внимателно да проектирате следващите си ходове. Ще трябва да сте нащрек и готови да се възползвате от всяка възможност, която ви попадне. Ако извършите правилни действия, ще бъдете възнаградени. Фокусирайте се върху истински съществените неща.

В началото на февруари Слънцето ще направи квадрат с Марс, преминаващ през вашия сектор на работата и кариерата. Това ще донесе на мнозина разногласия с началници и бизнес партньори. Венера пък, която влиза в знака Водолей още първия ден на февруари, ви отваря възможността да установите нови бизнес контакти и връзки, които ще се окажат полезни за по-нататъшно сътрудничество. Дисхармоничният аспект на Венера с Уран на 7 февруари ще доведе до неочаквани пречки при постигане на целите в наскоро започналите проекти, където ще срещнете разногласия с партньорите по отношение на прилагането на нови методи на работа.

Годишен хороскоп за 2021 година (Първа част)

Този месец е обещаващ и с потенциал за любовния ви живот. Ще ви помогне да получите това, което наистина искате, ще повиши увереността ви и ще ви помогне да очаровате всички около вас. Ако имате връзка, ще се сближите с партньора си. Великолепната тройка Венера, Сатурн и Юпитер ще допринесе за стабилността на вашата емоционална връзка. Ако сте свободни все още, ще имате много възможности да срещнете любовта, защото повече хора ще се интересуват от вас и ще го показват открито. Ще се появи някой, който напълно ще ви спечели със своя весел дух, оптимизъм, чувство за хумор и проява на инициатива в действията.

Дева – През февруари ще получите много интересни и полезни възможности, които ще подобрят живота ви. Но за това трябва да се потрудите. И ако не сте уверени в собствените си способности, звездите препоръчват да не поемате допълнителна отговорност. В средата на месеца ви очаква напрежение във всички области, което преди всичко ще бъде призив за пробуждане и по-добро разбиране на реалността.

Финансовият успех идва благодарение на вашата креативност и отвореност към нови неща. Опитайте се да бъдете по-малко склонни към перфекционизъм. Трябва да разберете, че не трябва да съдите хората около себе си толкова строго. Бъдете по-гъвкави и разбиращи, защото напрежението ще продължи да атакува живота ви и трябва да запазите спокойствие. Не обръщайте толкова внимание на това, което другите хора мислят. Трябва да се справите сами с нещата. Не позволявайте на раздразнението ви да ви отведе до грешни ходове, защото по-късно трудно ще ги коригирате. Дръжте очите си отворени, за да предотвратите недоразумения и интриги на работното си място. Трябва да подкрепяте повече идеите си; използвайте своята дипломация, за да постигнете най-добри резултати.

Квадратът на Меркурий с Марс през първата половина на февруари ви носи склонност към възпаления, чувствителност към стрес и спад на имунитета. Ще имате повече време за себе си и за нещата, които обичате, тъй като ще изберете като приоритет собствените си нужди. Към края на месеца ще почувствате нужда да отделите малко време и да си починете. По този начин ще успеете да изясните какво искате и как да го получите.

Февруари ще ви донесе възможност да се срещнете с някого чрез някакви съвместни дейности.

Везни – Почти целия месец Слънцето се движи през 5-ти дом на хороскопа на Везни. Времето не е подходящо за щурм и успехи в кариерата. Но представителите на знака лесно ще намерят нестандартни решения на сложните проблеми и ще запазят позитивно отношение във всяка ситуация. Обстоятелствата са изключително благоприятни за вас. Подхождайте премерено към всичко, което ви се случва, за да не направите ненужна грешка.

Пазете се от рискове и резки промени. Избягвайте да приемате рисковани сделки, които включват големи инвестиции в началото на месеца. Могат да ви причинят големи загуби. Бъдете сигурни за всяко ваше действие и не се увличайте в безразсъдно поведение. Възползвайте се максимално от нещата, които вече имате и се подгответе да задействате един от плановете си. Нещата ще се променят и звездите ще ви облагодетелстват.

Венера ще влезе в знака на Водолей на 1 февруари и ще увеличи вашата креативност, ще ви вдъхнови. Ще бъдете пълни с много идеи. А Везните, които са креативни, ще имат особен късмет.

Възможни са проблеми със синусите и дихателните органи. Прекарвайте свободното си време в разходки и бъдете възможно най-много на места сред природата, където има чист въздух.

Ще внесете нещо ново във връзката си с партньора си, което ще ви донесе истинско освежаване. Ще бъдете в настроение за забавление и отношенията ви ще бъдат изпълнени със смях и радост. Втората половина на февруари Венера ще направи квадратура с Марс и ще стимулира страстите ви. Може да има ревниви сцени, да възникне подозрение. Ще бъдете изправени пред проблеми, които досега не сте имали. Важно е да останете спокойни и да мислите разумно. За щастие това ще бъде краткотрайно.

Ще има хора, които открито ще ви покажат, че се интересуват от вас. Един интересен човек ще се върне във вашия живот.

Скорпион – Това може да е месецът на голям професионален обрат. Сега е моментът да се справите с предстоящите си задължения. Февруари ще ви донесе трудности и психологическо изтощение. Слънцето ще направи квадратура с Марс в началото на месеца и могат да се появят конфликти с авторитетни хора и с определени бизнес партньори, тъй като ще се опитате да наложите своите методи и подходи върху работата. Вашето раздразнение ще ви попречи да изпълнявате задълженията си. Трябва да се отпуснете и да поставите някои неща направо, по ясен и открит начин. Говорете с хората около вас, чуйте тяхното мнение. В момента те са по-обективни от вас.

Венера ще направи съвпад с Юпитер на 11 февруари и ще ви донесе благоприятни възможности за стартиране на проект, който ще изисква креативни идеи и решения и който може да ви донесе голям успех и печалба. Бъдете внимателни на 17-о число от месеца, когато Сатурн прави квадратура с Уран, защото ще срещнете неочаквани трудности.

Вашето здраве ще бъде чувствително, поради което е необходимо да се избягват големи усилия и стрес и да се почива повече. Ще бъдете склонни към възпалено гърло или проблеми със синусите, високо кръвно. Отделете малко време за себе си, правете неща, които ви харесват и бъдете по-позитивни и оптимистични в живота си.

В началото на февруари са възможни разногласия с любимия човек, защото и двамата ще искате да наложите своите нагласи и господство един на друг. Също така ще срещнете трудности и разногласия във взаимоотношенията си с други членове на семейството. Възможни са чести кавги и разправии. Бъдете по-толерантни. Квадратът на Венера с Марс ще доведе до ревниви сцени.

Годишен хороскоп за 2021 година (Втора част)

Романтичните връзки през февруари са повлияни от Уран, Венера и Нептун, което означава, че нещата стават вълнуващи! Този месец ще засили вашата чувственост и сексуалното ви желание. В емоционалния живот ще бъдете непостоянни, склонни към авантюристично поведение. Престоят повече на открито и сред природата при възможност, ще ви даде необходимото вдъхновение, а също така ще ви освободи от тъмни мисли. Магнетизъм, чар и дух на завоевание ще ви донесат голям брой възможности и контакти с противоположния пол. Планетите ще ви донесат това, което искате, още преди да го разберете.

Стрелец - Началото на февруари е много динамичен период, тъй като ще трябва да правите няколко неща едновременно. През този период ще бъдете пълни със сили и енергия за постигане на резултатите. Звездите ви препоръчват повече инициативност и лидерство - това ще помогне за бързо и правилно изпълнение на задачите.

Този месец ще ви донесе също така значителни препятствия, хаос и натиск. Ще трябва да запретнете ръкави и да решите натрупаните проблеми. Бизнес сферата не е стабилна и това ви натоварва много. Точно когато си помислите, че нещата са балансирани и когато се почувствате в безопасност, идват нови проблеми. След като конфликтите отшумят, ще можете да получите ясен поглед върху нещата и рационално да решите какво искате да правите оттук насетне. Трябва да сте по-организирани и методични. Нужно е да съставите ясен план за действие. Това ще ви помогне винаги да имате пълна представа за това какво остава да се направи.

Възможно е да има недоразумения във вашата среда или на работното място. Има вероятност да попаднете в конфликтите и споровете на други хора и да трябва да уреждате отношенията им. Пред вас може да се появят успешни перспективи, добри възможности за напредък или ново развитие. Ще се адаптирате перфектно към всякакви обстоятелства, демонстрирайки невероятна гъвкавост и устойчивост.

Отрицателните позиции на планетите ще създадат дисхармония и конфликти в семейната атмосфера. В любовния си живот не позволявайте раздразнението ви да замъгли преценката ви. Помислете добре, преди да действате.

Ако бъдете по-отворени, приятелски настроени, демонстрирате добро чувство за хумор, ще привличате като магнит представителите на другия пол и може да ви излезе късмета, ако сте необвързани. Енергиите на този месец насърчават духа ви и подобряват комуникацията, да не говорим, че подчертават желанието ви да бъдете с някого. Но не позволявайте на вътрешния си огън да ви изгори.

Козирог – Началото на февруари е подходящо за преценка на това къде сте сега, докъде сте стигнали и за създаване на нови планове. Това е период за търсене в миналото на отговори на текущи проблеми или забавяне на някои въпроси. Ще трябва да се изправите челно пред предизвикателствата в живота с вашата интелигентност и присъщи способности. Можете да разчитате на подкрепата на вашите социални контакти или членове на семейството във вашите начинания. Вашият мисловен процес ще повлияе на работата ви, така че трябва да планирате нещата внимателно, преди да ги изпълните. Някои от вас ще трябва да работят много усилено, за да вкусят успеха през втората половина на месеца. Готовността да се възприемат промените е ключът към успеха с финансите.

Февруари предсказва доста слаб месец за бизнесмени и търговци. Ако имате работа с акции, ще понесете финансови загуби. Всяка спекулативна дейност трябва да се избягва, тъй като планетарните аспекти не са благоприятни.

Разходите са склонни да скочат и може да се окажете в дългове, за да покриете семейните разходи. Отношенията със старшите членове на семейството може да са напрегнати и семейната атмосфера ще бъде силно нестабилна. Трябва да сте дипломатични и да предотвратявате всякакъв вид конфликти, за да запазите мира и спокойствието.

Този месец ще търсите повече екшън и приключения в живота си. Ще станете по-импулсивни, уверени и независими, отколкото бяхте се чувствали през последните няколко месеца. Плутон ще доведе до промени във вашия живот през последната седмица на месеца. С влиянието на Марс романтиката и страстта ще процъфтяват във връзката ви. Семейните двойки ще намерят повече интимност и чувственост през втората половина на месеца.

Марс се движи в хармония с вашия знак, подгрява вашите желания и оживява вашия романтичен живот или творчески свят до началото на март – дава ви прекрасен тласък. Вие сте уверени и напористи и дори по-привлекателни от обикновено.

Водолей – Слънцето продължава да се движи през първия ви слънчев дом през първата и втората половина на февруари. Това увеличава енергията и жизнеността ви и повишава личната ви самоувереност. Вие сте малко по-егоцентрични от обикновено и това е съвсем естествено и здравословно, стига да не отидете твърде далеч. Сега сте по-решителни, с отправен поглед към бъдещето и повече вярвате в собствените си способности и сили.  Венера, която също ще транзитира през знака ви от 1 до 25 февруари, увеличава вашата привлекателност и ви прави по-харизматични. Присъствието на Юпитер във вашия слънчев знак ще ви дава оптимистични мисли.

Февруари е важен месец за вас, тъй като знакът ви е засегнат от първия от трите квадрата на Сатурн с Уран. Бъдете внимателни в дните около 17 февруари, защото техният аспект значително ще ви забави при спазване на срокове поради непредвидени обстоятелства и препятствия. Нараства и психологическото напрежение за вас. На 18 февруари Слънцето преминава във втория ви дом и фокусът се измества върху материалните въпроси. Марс продължава да активира вашия четвърти слънчев дом. Повече енергия и ентусиазъм внася в домашния ви живот, но също така има тенденция да създава проблеми, ако не внимавате. Старайте се да насочите излишната енергия в градивни и продуктивни занимания у дома си. Може би член на семейството ще се нуждае от вашето внимание и грижи и вие ще трябва да изпълнявате някои отговорности. През този месец отделете малко ценно време и за себе си. Трябва да се стремите да бъдете в компания от позитивни хора, които винаги хвърлят светлина върху положителните аспекти на живота ви. 

Квадратът на Слънцето с Марс в началото на февруари ще внесе напрежение във връзката ви с любимия човек и ще доведе до конфликти заради семейни задължения. Ретроградната връзка на Меркурий със Слънцето ще ви помогне да разрешите разногласията и да се организирате по-добре. Прекарвайте повече време с приятели и семейство. Имате ухажори и сте обгърнати от положителна енергия. 

Риби – Слънцето продължава да излива своята светлина върху вашия дванадесети слънчев дом. Това е моментът да се вслушате в интуицията си, да си починете от забързания ритъм на живота си и да размислите над последните събития. Естествено може да се оттеглите малко и да отделите повече лично време за себе си сега.  Вашата физическа енергия може да не е на ниво, чрез което тялото ви сигнализира, че се нуждае от почивка. Това не е идеалното време за прокарване напред с нови лични проекти и планове. Бъдете внимателни в дните около 17 февруари, когато Сатурн прави квадрат с Уран, защото ще срещнете неочаквани пречки при реализирането на текущите планове.

Ретроградният Меркурий до 21 февруари ви засяга особено по отношение на комуникацията с партньорствата (лични и делови), както и семейството и дома, защото Меркурий управлява тези области от живота ви. По време на този период ще бъде важно да избягвате подписването на договори или вземането на важни решения относно партньорство или семейство/дом. Марс продължава да активира и енергизира вашия слънчев трети дом. По време на този транзит може да сте особено заети с изпълнение на различни ежедневни дейности и отговорности. Време е да вложите енергията си в интелектуални проекти или проучвания.

В началото на месеца ще се посветите на проблемите във връзката и ще направите всичко възможно, за да намерите решение. Постепенно нещата ще започнат да се подобряват. До края на месеца ще укрепите връзката си и ще подобрите отношенията си с партньора. Личните и социални контакти могат да бъдат потайни. Може да има тайни любовни връзки или платонични любовни чувства и копнежи. Срамежливостта може да доведе до самота или романтично разочарование. 

С преминаване на Венера от 1 до 25 февруари през вашата духовна зона ще искате да останете повече време сами или само с най-близките хора. Това не е подходящо време за социални събития и общуване. Когато на 18-ти Слънцето се премести във вашия знак, увереността ви ще започне да се връща, а когато Меркурий тръгне в директно движение на 21-ви, мъглата постепенно ще започне да се разчиства.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7810 0

Свързани новини

Водещи новини