Ден на висшата небесна мъдрост

  • 14 май 2020 06:10

  • 3695
  • 0
Ден на висшата небесна мъдрост
© Pixabay

Юпитер, който се намира в знак Козирог, става ретрограден до средата на септември.

Акцентът ще падне върху темата за финансите. Добре е да се обърне внимание върху личностното и духовно развитие. Пред мнозина могат да се открият нови позитивни възможности за растеж в кариерата. При други не се изключва връщането на проблемите във взаимоотношенията, които не са били разрешени своевременно. Периодът не е подходящ за начало на дейност, която има материални цели, но е чудесен за стартиране на хуманитарни, образователни, културни проекти или такива, които включват набиране на средства.

След 17:24ч Луната преминава на празен ход до 04:24ч на 15 май.

Луната е в знак Водолей до 04:24ч на 15 май

Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Хората сега са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и да протестират срещу това, което им е противно. Не се препоръчва сега да се товарите с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят вашите интереси. Има вероятност от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Доминиращ 22 лунен ден от 02:36ч на 14 май

Символ на деня е Ганеша – богът на мъдростта, затова е ден на висшата небесна мъдрост и за постигане на нови знания. В този ден пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието. 

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишните спорове и конфликти. Всички лоши постъпки са обречени на провал. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада, но е благоприятно, ако са насочени към съзидание. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота.

Денят носи различни изненади

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. В този ден делата свързани с благотворителност носят фантастични резултати. Важното е да не сте движени от користни цели. Добре е да се предават знания, да се заемете със самообразоване, да четете умни книги, които могат да ви научат на нещо. Бъдете щедри по отношение на децата – добър ден за обучението им, дайте храна на ума им.

Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. 

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. 

Подстригване – Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката да увеличите килограмите. 

Покупки - Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Ден за даване и получаване на прошка. Денят става за изясняване на отношенията. Помирете се с тези, с които сте скарани. Благоприятно е за семейни събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3695 0

Свързани новини

Водещи новини