Светло сините нюанси в този ден привличат късмет

  • 19 април 2020 06:28

  • 3176
  • 0
 Светло сините нюанси в този ден привличат късмет
© Pixabay

Слънцето преминава в знак Телец (до 20 май), откъдето ще започне да идва по-стабилна земна енергия, което ще окаже положителен ефект върху хората, тяхното поведение и психо-емоционално състояние.  

Меркурий в секстил с Марс - През този период можете да почувствате прилив на енергия, да се появят нови идеи, да намерите решения на проблемите, макар още да не е дошло времето за тяхното изпълнение.

Луната е в знак Риби до 10:00ч на 20 април - знакът на космическата хармония. 

В тези дни се изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума.

Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост.

Преобладават романтично настроение и мечтателност. 

Ако си намерите нов приятел днес, той ще стане важен човек в живота ви

Ходилата на краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва прекомерната употреба на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се използват духовни практики. 

Доминиращ 26 лунен ден от 05:30ч на 19 април до 05:53ч на 20 април

Пасивен период. Светло сините нюанси привличат късмет. Символ на деня е жабата, блатото. В мистична интерпретация Жабата служи като източник на мъдрост (като змията), но не всичко е толкова просто. Да се ​​надяваме, че двадесет и шестият лунен ден ще премине лесно и ще донесе лесни ползи, в никакъв случай не бива.

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Това е един от опасните и критични дни на лунния календар, през който хората са предразположени повече към конфликти и агресия. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни.

Отнасяйте се към всичко случващо се с известна доза ирония и не губете чувството си за хумор. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате повече и да не хабите напразно силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Не се препоръчва физическото натоварване. 

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

30 слънчев ден – Не се препоръчва активна работа. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Не е благоприятно за многобройни контакти, за празни приказки и безцелно прекарване на времето.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3176 0

Свързани новини

Водещи новини