Много постъпки днес могат да се окажат съдбоносни

  • 23 юни 2019 06:40

  • 4933
  • 0
Много постъпки днес могат да се окажат съдбоносни
© Pixabay

Ще почувствате, че нараства напрежението, тъй като прекрасната Венера и гиганта Юпитер са в опозиция. Влиянието от аспекта ще се усеща и в следващите 2-3 дена. Днес може да не получите това, което очаквате и да ви се стори, че близките ви и околните не ви обичат достатъчно и не ви достига тяхното уважение и привързаност. Голяма е вероятността от разриви в партньорските отношения, спорове и скандали. В този ден любовта ще е загубила своето обаяние и може да донесе разочарование. Оптимизмът на единия е повод за раздразнение и емоционално неудовлетворение при другия партньор. Засилва се липсата на доверие. Всеки дърпа чергата към себе си. Трябва да се търси начин да се синхронизират различните възгледи.

Може да възникне стремеж към разточителство или неочаквани недоразумения по финансови въпроси. Парите ще изтичат като пясък между пръстите. Спазвайте диетите.

Луната е в знак Риби до 05:39ч на 25 юни.

Днес нашата чувствителност, интуиция и способността ни за съпричастност ще бъдат засилени. Нека да се възползваме от това да изчистим сърцето си, да споделим чувствата си с хората, които обичаме, да оставим нашите емоции да излязат на вън и да кажем хубави думи с повече любов.

Рак, Скорпион и Риби, вие ще бъдете новатори. Възползвайте се от лунния енергиен приток и силата ви на креативност и съблазняване ще бъде безкрайна.

Уязвими са ходилата на краката, избягвайте да ги натоварвате.

Доминиращ 20 лунен ден от 00:44ч на 23 юни до 01:11ч на 24 юни.

След мрачния деветнайсети ден идва ред на двадесетия ден - денят на преодоляването на съмненията. Това е период на трансформация, възход, прилив на сили, излизане на ново ниво. Днес човек получава възможността да оцени живота си от височината на птичия полет и да разбере, че това, което се случва с него, не е случайно. Ако сте достатъчно смели, сега може да решите да направите нещо, което постоянно сте отлагали за по-късно.

Много добре е, ако днес можете да се отървете от негативното минало. Днешният ден ни помага да намерим истинската свобода. Ето защо върнете дълговете си, спрете неприятното общуване.

Може би за известно време ще ви се иска да сте сами със себе си. Това е напълно нормално. Всичко свързано с астралната, духовната и космическата енергия намира отклик във вътрешният свят на човека. Много ваши постъпки днес могат да се окажат съдбоносни. Която и да е ситуация може да определи по-нататъшният ви живот.

Освободете се от съмненията и тягостните мисли. Опасно е да се изпитва през този лунен ден гордост, високомерие и придирчивост. Препоръчва се да се занимавате със семейните традиции, домашни отговорности и основно почистване. Добре е да се молите и да четете свещени текстове. Не забравяйте, че всички промени започват с духовно развитие, а двадесетият лунен ден е идеален за това.

Полза на организма носят банята и сауната. Болести започнали днес не са опасни, но могат да получат усложнение. Забранено е да се напряга зрението.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят.

В секса не е необходимо да внасяте сега нови елементи. Старата любовна техника е по-добра, отколкото някоя нова. Главното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно.

Подстрижката стимулира оптимизма.

Сънищата са непосредствено свързани с проблемите и конфликта между вътрешното състояние и социума, т.е. между това, което лично искате и това, което ви налага обществото, в което живеете. Това могат да бъдат родители, приятели, средствата за масова информация, култура и т.н. Внимателно анализирайте символите в съня си и помислете как може да постигнете златната среда между условностите на обществото и вътрешните си потребности.

5 слънчев ден - Не трябва да се нарушава хармонията на деня. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране. По-добре е да простите, ако сте скарани.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4933 0

Свързани новини

Водещи новини