Светъл и чист ден, ден за миротворство

  • 21 април 2019 07:01

  • 2365
  • 0
Светъл и чист ден, ден за миротворство
© unsplash.com

Луната е в знак Скорпион до 19:00ч.

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека,засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Всяко проявление през това време на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Не трябва да се вземат бързи решения. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положително мислене.
Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

От 07:00ч до 19:00ч Луната ще се движи на празен ход. Не предприемайте нищо важно, не си определяйте важни срещи, преговори.

В 19:00ч Луната преминава в знак Стрелец.

Продължава 16 лунен ден до 22:37ч на 21 април (от 21:27ч на 20 април)

Светъл и чист ден, ден за миротворство. Става  равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Ден за стремеж и полет нагоре към висините, но може да стане причина и за душевни страдания, измъчване на съвестта и чувство за вътрешна пустота, ако човек позволи да властват страстите му и се спусне в бездната на нисшите влечения.

Този ден е на Девата, която Георги Победоносец е освободил. Душата се чисти и чака като бял гълъб, кога ще бъде пусната от клетката. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако той живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, то ще се радва на живота. При условие, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - злоба, завист, празното любопитство, отмъстителността, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите движения и активност пораждат катастрофи в живота.

Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. В този ден не трябва да се крещи, не трябва да се държите безцеремонно и предизвикателно. Необходимо е да се запази спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията.  Ако се съобразите с всички съвети, тогава денят ще бъде за вас много благоприятен. Време за контакти с природата, разходки, пътуване.

Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.
Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.
Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден, да почетете пеперудата, гълъба.
Не е подходящо за покупки, подстригване и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да се съобразят с това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 22:37ч на 21 април до 23:43ч на 22 април

Днес е 2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Различавайте доброто от злото. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци. Дайте на всеки правото на избор да прецени сам от какво се нуждае. Подходящо време за четене на молитви.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2365 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини