Днес е ден на космическата любов и постигането на висшата мъдрост

  • 27 ноември 2018 06:58

  • 2344
  • 0
Днес е ден на космическата любов и постигането на висшата мъдрост
© pixabay

Луната e в знак Рак до 10:36 ч. Луната се движи на празен ход от 09:23 ч до 10:36 ч. През това време не предприемайте важни стъпки.

Луната преминава в знак Лъв в 10:36 ч, където ще пребивава до 13:09 ч на 29 ноември. Когато влезе в този знак, Луната прави хората решителни и смели. Струва ни се, че хоризонтите на нашите възможности се разширяват, морето е до колене и можем с всичко да се справим бързо и лесно. Всеки копнее за комплимент, похвала, признание и всеки комплимент направен сега, попада на точното място. Мъжете лесно се справят със своите отговорности, а жените изглеждат така добре, че денят става много хубав. Денят подхожда за шумни и весели събирания, тържества. Късметлии ще са тези, които днес и утре празнуват колективно нова година от фирмите си. Сега е най-голям шанса да направите добро впечатление при запознанство.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 20 лунен ден, който започва от 20:13 ч на 26 ноември и продължава до 21:21 ч на 27 ноември.

Енергийно много силен ден, изпълнен с позитивна енергия и добри вибрации. Ден на космическата любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Основното предназначение на деня е духовното търсене, преодоляване на страхове и препятствия. Този удивителен ден може да донесе много интересни събития и приятни новини.

Символ на деня е орела. Време за „висок полет”, предназначено за активни, решителни и пробивни действия. Ако всички усилия бъдат отправени към достигане на резултати, то успеха може да надмине и най-големите ви очаквания. Страхът е главният и сериозен противник през този лунен период и за да стигнете до успеха, трябва непременно да го преодолеете. Важното е да не го сподавяте, иначе ще премине в по-дълбоките слоеве на подсъзнанието.

Повишава се жизненият тонус. Подходящо е да проведете разтоварващ ден, очистителни процедури, масажи, посещение при козметик. Всичко, което направите за здравето си днес, ще се отрази благоприятно на самочувствието и външния ви вид. Да се обърне внимание на плещите и горната част на гърба. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Подходящо време за общуване, за развиване на нови отношения и укрепване на връзките. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Обаче, ако се появи спор или конфликт, потушавайте ги още в зародиш и не им давайте да се развият иначе ще преминат в продължителна и сложна война в отношенията.

Секс – Добре е секса да бъде активен и интересен, в смисъл да има нещо неочаквано. Препоръчват се позициите, при които жената е отгоре. Това помага да се уравновеси мъжката енергия, която сега е доста активна.

Бизнес - Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началството, стига да не занимавате вашите началници напразно.

Подстригването стимулира оптимизма. Дори да не ви е време за фризьор, подрежете поне милиметър от бретона си или от някой кичур.

Сънищата крият в себе си информация какви вътрешни конфликти пречат да се изяви вашата личност. Правилното тълкуване на символите дават информация какво е необходимо да направите, за да постигнете целите си.

Следва 21 лунен ден, който започва от 21:21 ч на 27 ноември и продължава до 22:32 ч на 28 ноември.

Днес е 12 слънчев ден – Ден за астрално изчистване и пробуждане на живота. В този ден господстват скрити сили, получаваме толкова, колкото сме заслужили. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение. Покажете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител. Денят е добър за медитация и молитва.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2344 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини