Хороскоп за ноември

ОвенПървата десетдневка на ноември ще бъде относително спокойна и ще можете да постигнете планираните цели без големи трудности. Ще имате голям напредък в реализирането на дългосрочните планове. Уран ще се върне обратно в знака ви и ще предизвика напрежение и забавяне на новите проекти. Влизането на Юпитер в знака на Стрелец на 8 ноември ще ви открие нови възможности. Ще се отрази благоприятно върху бизнеса. През втората десетдневка на ноември Слънцето ще направи секстил с Плутон. Ще имате подкрепата на вашите началници и ще можете да дадете най-доброто от себе си при решаването на сложни ситуации на работното място. На 16 ноември Марс ще влезе в знака на Риби, а Венера отново ще тръгне директно, което прави подходящо времето за изпълнение на тайните ви планове и предимство пред конкуренцията. От 17 ноември Меркурий тръгва на ретроградна разходка, което ще затрудни сътрудничеството ви с чуждестранните партньори. През третата десетдневка Марс ще направи квадратура с Юпитер, което ви предупреждава да избягвате да инвестирате в проекти, свързани с чуждестранни и образователни институции. Ще постигнете стабилност след 26 ноември, когато ще получите шанс да се възползвате повече от очакваното. Вашите действия ще бъдат уместни и добре координирани. Що се отнася до здравето, трябва да обърнете повече внимание на храненето - твърде много мазнини и пикантни храни ще окажат лошо въздействие върху сърдечно-съдовата система.

Тригонът на Венера с Марс, вашият управител, ще подобри връзките ви със сътрудниците и ще ви донесе успех в обществените дейности, както и в интимните ви връзки и ще внесе необходимата динамика в отношенията ви. Ще бъдете изпълнени с инициативи и ще имате идеи как да прекарате по-приятно времето с любимия си човек. Свободните представители на знака ги очаква неочаквана среща с човек, с когото са имали приключение в миналото. Това няма да ви остави безразлични.

Телец – Първата десетдневка на ноември е благоприятна за вас. Ще подобрите и укрепите отношенията си с бизнес партньори и сътрудници благодарение на тригона на Слънцето с Нептун. Ще имате добър усет за това как да се приближите към хората на висока позиция, които да ви подкрепят. На 8 ноември Юпитер ще влезе в знака Стрелец, което ще увеличи шансовете ви да започне да се подобрява вашето финансово положение. Очакват ви подобрения в областта на работата и кариерата. Може да се постигне успех в области, свързани с услуги относно красотата, като козметични и други. Втората десетдневка на месеца ще бъде по-динамична. Марс ще направи секстил с Уран и ще можете да разработите таен план или идея, която ще ви даде предимство пред конкуренцията. Венера ще излезе от своята ретроградност, което ще ви подпомогне при личните изяви. Меркурий влиза в ретроградност на 17 ноември в знака Стрелец и поради това обърнете внимание на финансовите транзакции, може да има забавяне в плащанията, което ще доведе до застой и ще наруши плановете ви. В края на ноември Слънцето ще направи съвпад с Юпитер, което ще доведе до подкрепа от началниците ви или до напредък в кариерата ви. На 27 ноември Марс ще направи секстил със Сатурн. Ще покажете голямо умение и постоянство във всичко, което изисква систематично и техническо знание от вас. Така може да спечелите. Успехи ви очакват в областта на компютърните технологии и електрониката, както и в големи проекти. Безработните ще имат възможност да бъдат наети в административния сектор или в сродна област, като например счетоводна служба. Особено, ако имате квалификация за тези работни места.

Тригонът Венера с Марс ще внесе повече динамика, но и повече хармония във вашите отношения. Страстите, които бяха досега на втори план за по-дълъг период, сега ще се събудят отново. Ще се почувствате отново желани и привлекателни. Не се стеснявайте да поемете инициатива в любовен план. От друга страна, през втората половина на ноември Марс ще влезе в знака на Риби и ще направи квадрат с Юпитер. Вашият партньор ще стане по-емоционален, което ще направи вашето общуване по-трудно. Ретроградният Меркурий ще има допълнителна заслуга за това. Личните ви взаимоотношения ще бъдат нестабилни и ще има напрежение и хаос. Ще се стабилизират едва в края на месеца. Свободните представители на знака могат да получат внимание от страна на лице, което познават повърхностно или ще срещнат в компанията на свои приятели.

Близнаци – Бъдете внимателни в бизнес отношенията, защото ще трябва да се адаптирате към различни ситуации, които ще бъдат с променлив характер. За да избегнете проблеми при работа, изпълнявайте задълженията си навреме и внимавайте да не допускате грешки. През втората десетдневка на ноември Марс навлиза в знака Риби, а Меркурий става ретрограден и това ще ви донесе нестабилни ситуации в разработването на работните задачи, изобщо в работата. Обстоятелствата изискват да се адаптирате към различни препятствия и също така можете да бъдете притиснати от многобройни изисквания на вашите клиенти, колеги, делови партньори. Някои от вас ще започнат ново и доходоносно бизнес партньорство. Втората половина на месеца не е добре за вас да сключвате нови договори. Могат да възникнат още разногласия, недоразумения с бизнес партньори или колеги и крайният срок за съвместни проекти ще бъде забавен. Третата десетдневка на ноември ви носи нови усложнения в бизнес отношенията си заради квадрата на Меркурий с Марс. Вие ще имате разногласия с вашите началници. Избягвайте рисковите ситуации. Безработните Близнаци ще могат да получат работа в рекламни агенции, центрове за обслужване на клиенти или обществени институции. Първата половина на месеца ви носи стабилно здраве и добър имунитет. Нужно е повече движения. Избягвайте дъждовно и ветровито време, обличайте се по-добре. През втората половина на ноември Марс може да повлияе върху вашето здравословно състояние. Ще бъдете по-чувствителни към стреса.

Влизането на Юпитер в знака на Стрелец на 8 ноември и във вашата сфера на любовта и брака ще допринесе за подобряване на връзката ви с любимия човек. Ще се почувствате мотивирани да прекарате повече време заедно. Преходни несъгласия относно общите цели ще възникнат поради квадрата на Марс с Юпитер на 20 ноември, но ще можете да ги изгладите бързо.

Рак – Месецът няма да е лош за вас, но трудностите са повече. Венера ще стане директна отново на 16 ноември. Ще можете да ускорите завършването на проект, който е забавен поради липса на средства или други обстоятелства. От време на време ще имате трудни и сложни ситуации. Меркурий ще започне ретроградно движение на 17 ноември и ще окаже неблагоприятно влияние върху отношенията ви с колегите. Ще възникват чести недоразумения и плановете ви ще се развиват бавно. През третата десетдневка на ноември Марс ще направи квадрат с Юпитер, който ще ви донесе неблагоприятни обстоятелства. С вашите началници може да имате конфликти, защото ще бъдете склонни да не се подчинявате на инструкциите им. До края на месеца ще установите стабилни взаимоотношения с бизнес партньорите и може да очаквате по-стабилно финансово състояние. Не е много подходящо време да сменяте работата си. Ако сте намислили кардинални промени в някоя област, няма да се сбъднат напълно очакванията ви. На 8 ноември Юпитер ще влезе в знака Стрелец и дома на здравето ви, поради което ще се подобри вашето здравословно състояние, ще укрепне имунитета ви. Ще почувствате нуждата да се движите повече. През втората половина на ноември, ще бъдете податливи на настинки, повишена чувствителност към стрес и може да имате преходни психосоматични разстройства.

Трудно ще бъде на моменти да се постигне разбиране с близките ви дори и при решаване на ежедневните проблеми, поради което се препоръчва да не се засягат вълнуващи теми и да се избягват критиките. Периодът е добър за решаване на проблеми, свързани с личните отношения. Първата половина на ноември ви дава възможност да се справите с това, което от дълго време нарушава емоционалната ви връзка. Вашият партньор ще бъде готов да ви изслуша и да коригира грешките си, но е важно да видите и сами как да отстраните трудностите. Това ще ви помогне да се сближите и да подобрите отношенията си и най-накрая да решите проблемите помежду си. Иначе е твърд рано да се мисли за нови запознанства.

Лъв – Ноември въпреки, че е благоприятен месец, ще трябва да бъдете внимателни и предпазливи. Тригонът на Слънцето с Нептун през първата десетдневка на ноември ще ви подпомага в публичните изяви. Юпитер на 8 ноември ще влезе в знака Стрелец, което ще отвори нови възможности за стартиране на проекти. За някои Лъвове се откриват нови възможности за възход в кариерата. Бъдете внимателни при планирането на финансовите транзакции и избягвайте увеличение на разходите, тъй като паричните потоци ще бъдат променливи, затова може да се окаже, че сте на загуба. Меркурий ще започне ретроградно движение на 17 ноември, което ще ограничи способността ви да намирате креативни и творчески решения. Ще се сблъскате с трудности. Ще има закъснения със сроковете и неточности в информационния поток. Не трябва да се отказвате от плановете си, защото колкото повече усилия вложите, за да реализират целите, толкова повече шансове ще имате за постигането на желания резултат. Безработните от вас ще могат да намерят работа на непълно работно време, която да е добре платена. Ще можете лесно да получите работа в областта на хотелиерството, забавленията и развлеченията. Ноември ви носи най-вече стабилно здраве. Вашият имунитет и физическа подготовка ще бъдат силни, но е важно да ги поддържате, като се ангажирате с някакъв вид почивка и физическа активност в свободно време.

В началото на ноември ще почувствате нарастваща нужда да се забавлявате и да започнете приключение. Мнозина от свободните представители на знака изгубиха търпение да очакват сериозна връзка с човек, който ще изпълни всички техни очаквания. Тъй като такъв човек не се появява дълго време, няма да ви притеснява да влезете в приключение с някой, който не е свободен. Тайната връзка няма да бъде това, което ви привлича на първо място, но е възможна. Ако започнете сега връзка, тя няма да бъде продължителна.

Дева – Слънцето ще направи тригон с Нептун на 6 ноември и ще ви помогне да си сътрудничите с човек на висока позиция или обществена личност. Уран ще се върне обратно в знака на Овен и ще доведе до неочаквани смущения в областта на платежните транзакции. Ето защо внимавайте с разходите и избягвайте да получавате заеми. На 8 ноември Юпитер ще влезе в знака Стрелец, което ще ви даде възможност да бъдете по-ефективни при изпълнението на предвидените крайни срокове. Ще постигнете по-добър успех, ако се занимавате със счетоводство, продажби на недвижими имоти и административна работа. Венера ще стане отново директно на 16 ноември и ще ви позволи да ускорите финансирането на текущите проекти. Марс ще влезе в Риби в средата на месеца и ще ви донесе малко нестабилни взаимоотношения с бизнес партньори, което ще изисква корекции и компромиси. Меркурий ще започне ретроградно движение на 17 ноември и ще ви изправи пред пречки при разработването на бизнес планове, които ще доведат до закъснения и забавяния на планираните срокове. Бъдете внимателни при публичните изяви. В областта на финансите ще се сблъскате с трудности при платежните операции. На 9 ноември Венера ще направи тригон с Марс, преминаващ през дома на здравето ви, което ще ви помогне да укрепите имунитета си. През втората половина на ноември здравето ви ще стане по-чувствително.

Ще отделите повече време за семейството. През втората половина на месеца Марс ще навлезе във вашето поле на любовта и партньорството, откъдето ще направи квадратура с Юпитер. Това ще доведе до напрежение и конфликтни ситуации, защото ще бъдете склонни да налагате волята си и да не обръщате внимание на реалните нужди на близкия човек. До края на месеца ще можете да съгласувате и подобрите комуникацията. След средата на ноември нарастват шансовете на свободните представители на знака да започнат нова връзка.

Везни – Ноември може да се нарече един от най-трудните, макар и интересен месец. Няма да ви бъде лесно, защото от време на време ще има ситуации, които изискват бърз отговор и незабавно вземане на решения. Юпитер на 8 ноември ще се премести в знака Стрелец, където вече се намира Меркурий – подобно съседство не оказва най-доброто влияние върху професионалната сфера и ще бъдете принудени да издържите на конкуренцията и провокации от страна на другите. През първата десетдневка на ноември ще сте склонни да украсявате малко повече реалността, но витаенето в облаците няма да доведе до нищо добро и така ще пропуснете няколко добри шанса. Финансовото положение е относително стабилно, но вие едва ли ще плувате в пари – предстоят непланирани разходи. Венера излиза от ретроградност в средата на втората десетдневка и се връща към директно движение като периодът ще премине сравнително спокойно. Но не трябва да се отпускате - дори малка пауза в делата ви може да доведе до сериозни проблеми, свързани с професионалните дейности. Разчитайте предимно на себе си. Марс, който преминава в знак Риби на 15 ноември, ще доведе до много проблеми, а третата десетдневка на месеца няма да бъде най-подходящият период за ново начало. Трябва да се отървете от личните амбиции и да се опитате да разберете проблемите на близките и околните. В началото на месеца може да се получи претоварване, последвано от главоболия и други проблеми. Трябва да се помни, че тялото се нуждае от емоционално и физическо освобождаване. Неуспехите могат да доведат до сериозна депресия - важно е да се съхрани имунитета, да се занимавате повече с физически упражнения, да не пренебрегвате почивката и по-често да се изпуска парата. Добре е по-често да се разхождате на чист въздух. Ще сте склонни към безсъние, важно е да се научите как да се отпуснете, за да предотвратите проблеми с нервите.

Везните, които са женени ще са по-щастливи, но семейният живот не може да се нарече идеален, по-специално трябва да бъдете готови за ежедневните трудности. Звездите не препоръчват да търсите развлечения встрани - желателно е да обърнете внимание на съпруга/та си (партньора си), за да не влошавате отношенията. Шансовете за ново запознанство при свободните Везни нарастват към края на месеца.

Скорпион – Не предприемайте рисковани ходове и избягвайте финансови операции. Меркурий ще стане ретрограден на 17 ноември и е желателно да се преустановят новите инвестиции и да се премине към уреждане на отсрочени финансови задължения. Парите, които очаквате ще бъдат забавени. Също така, пазете се от недоразумения, които са възможни и грешни действия, защото това може да доведе до загуби. През третата десетдневка на ноември Слънцето, което управлява вашето поле на работата и кариерата, влиза в знака на Стрелец и прави съвпад с Юпитер, което ще ви помогне да направите разумни и добре планирани стъпки, за да решите финансови проблеми и да привлечете по-големи печалби. Успех ви очаква, ако работите в сферата на банкиране, икономика, счетоводство, издателска дейност и туризъм. Завръщането на ретроградния Уран в сектора на здравето може да ви донесе повече стресови ситуации. Нуждаете се от повече физическа активност, за да стане вашият имунитет по-стабилен. През третата десетдневка на ноември контролирайте кръвното си налягане. Възможни са хормонални смущения и алергични реакции.

Уран ще се върне в началото на ноември в знака Овен и ще излезе от вашето поле на любовта и партньорството. Ще настъпи по-спокоен период в тази област, но определено ще е важно да продължите да се занимавате с това, което потенциално може да попречи на взаимоотношенията ви с партньора ви.Ако вече имате връзка, тригонът на Венера с Марс на 9 ноември ще засили привързаността ви и ще събуди отново страстта помежду ви. Тригонът на Слънцето с Нептун на 6 ноември пък ще накара мнозина да се влюбят в началото на месеца. Ще идеализирате малко повече човека, в когото се влюбвате, но за щастие няма да бъдете разочаровани. Лицето, което харесвате, ще се опита да бъде в съответствие с вашите очаквания. Между вас двамата бързо ще възникнат страсти и ще преминете в интимни отношения и емоционална връзка.

Стрелец – През ноември надеждите ви за по-доброто няма да изчезнат, а още повече ще нарастват. През този период ще се открият нови перспективи както в личния, така и в професионалния живот. Този месец най-накрая ще постигнете това, към което се стремите, но помнете, че повечето хора се отказват стъпка преди да постигнат целта си. На 6 ноември Уран се връща обратно в знака на Овен и ви предупреждава, че не е желателно да предприемате финансови и бизнес рискове. Юпитер - вашият управител - ще влезе във вашия знак на 8 ноември и свеж вятър ще удари в платната ви, а късметът ще ви се усмихва по-често. Това събитие ще ви донесе повече сигурност, оптимизъм и самочувствие във вашите лични изяви и ежедневие. Особено благоприятно ще е за Стрелците, които се занимават с управление, които са на ръководни и отговорни постове, собственици на корпорации и рекламните агенции, работещите на свободна практика и художниците. Венера ще направи на 9 ноември тригон с Марс, което ще ви позволи да постигнете хармонично сътрудничество в отношенията и ще ви донесе голям успех във всичко, което е свързано с работата в екип. Слънцето ще направи секстил с Плутон на 11 ноември в сектора на парите ви. Вашите бизнес партньорства, както и подкрепата на висшестоящите ще бъдат засилени. Меркурий ще започне да се движи ретроградно на 17 ноември, което ще доведе до недоразумения в комуникацията. Ще бъдете принудени да отложите началото на някои проекти и да се върнете към организирането и отстраняването на грешки в плановете. Ще можете да реорганизирате плановете си и да започнете нов проект. През втората половина на ноември ще бъдете нервно напрегнати, чувствителни към стрес. Ще ви е необходима повече почивка.

През втората половина на ноември са възможни разногласия с партньора, често във връзка с малки неща. Вие ще имате дребни недоразумения и може би една по-сериозна кавга на 26 ноември, когато Меркурий ще направи квадрат с Марс. До края на месеца ще можете да преодолеете трудностите и да възстановите хармонията в отношенията.

Козирог – Слънцето ще направи тригон с Нептун на 6 ноември и ще ви улесни в сътрудничеството. На работното място сте организирани и изобретателни, лесно се адаптирате към обстоятелствата. Венера ще направи тригон с Марс на 9 ноември и ще ви позволи да постигнете напредък в делата, които са били в застой дълго време. Успехи се очакват в сферата на съдебната власт, консултирането, както и в областта на комуникациите, трафика, ИК сектор, козметичните услуги и търговското посредничество. Марс ви дава крила и укрепва вашето самоуважение. Избягвайте участие в незаконни бизнес начинания и печелене на средства извън законните начини, защото това може да ви навреди. Бъдете предпазливи, защото вашите успехи могат да предизвикат завист, така че е възможно някой да се опита да ви компрометира или да започне да работи зад гърба ви. Вашето здраве ще бъде стабилно през първата половина на ноември. Би било добре да прекарвате повече време на чист въздух. Един или два уикенда в планината ще повлияят положително на вашето здраве като цяло. През втората половина на месеца, здравето ви ще бъде по-чувствително. Ако класическата медицина не помогне, опитайте чрез алтернативни лечения. Уязвими са ставите на долните крайници.

Бъдете готови за компромиси, за да поддържате хармония и да правите добро впечатление на всички. Първата половина на ноември ви носи повече радост и приятни моменти с любимия човек. Ще почувствате нуждата да прекарвате повече време заедно и да създавате общи цели, да споделяте забавленията. Ще се подобри комуникацията, ще се разбирате добре и ще можете да постигнете споразумение за важните неща. През втората десетдневка ще се появят преходни разногласия, които ще изискват внимателен подход и искреност. Избягвайте да пренебрегвате нуждите и желанията на партньора си. Възможностите за започване на сериозна връзка не са благоприятни през ноември. Може да срещнете някой, който да ви привлича, но не е това, което търсите. Някои ще бъдат готови да влязат в тайна връзка или с човек, който е разведен или скоро прекъснал взаимоотношения. Въпреки че това противоречи на моралните ви принципи, на тази силна страст ще ви е трудно да се съпротивлявате!

Водолей – Слънцето, което преминава през вашия сектор на работата и кариерата, ще направи тригон с Нептун на 6 ноември. Уран ще се завърне в Овен, което ще доведе до неочаквани трудности в преговорите и организацията на делата ви, трябва да бъдете по-гъвкави. Отначало ще имате впечатлението, че нещата около вас са извън контрол и че не можете да ги повлияете по никакъв начин. Юпитер, когато влезе в знака Стрелец, ще ви донесе разширение на деловите и бизнес контактите. Благоприятно е за сътрудничество. Ще постигнете неочакван успех в организацията и преговорите, както и в дейностите, свързани с търговията и информацията. Пред вас е благоприятен период за професионално утвърждаване, но и за нови проекти и нови работни места. Не е необходимо да се задълбочават взаимоотношенията с определени сътрудници или да се влиза в конкурентни отношения. Безработните ще имат най-голям шанс да получат работа на места, където да демонстрират своите лидерски умения и където е важно да покажат лично отношение. Трябва да ви е ясно, че авантюрите носят само моментна радост и много усложнения след това. През ноември здравето ви ще бъде като цяло добро и стабилно, но не го поставяйте на последно място. Възможни проблеми в областта на урогениталния тракт, ако сте невнимателни и не се обличате по-топло. Ще бъдете чувствителни към стреса. Възможни хранителни проблеми и тенденция към наддаване на тегло.

Опитвате се да балансирате равновесието между мислите и чувствата си. Тригонът на Слънцето с Нептун в началото на ноември ще ви даде по-добро усещане за нуждите на близкия човек и ще ви подтиква да осигурите подкрепа и разбиране. Малко разногласия могат да се появят неочаквано заради дребни неща. Втората половина на месеца ще ви донесе нови приятели. Ще бъдете по-отворени към разходки, забавления и ще предприемате повече инициативи. Месецът е подходящ за романтични срещи. Отначало ще бъдете неуверени и няма да намерите правилния подход към човека, който харесвате. От средата на ноември ще станете по-освободени и ще можете да привличате вниманието към себе си по-лесно.

Риби – Бъдете подготвени за бурните промени. Новолунието в началото на ноември ви насърчава да разширявате аспектите на живота си и да изпробвате нещо ново - пътуване, изучаване на нов език, допълнително обучение ...На 6 ноември Слънцето ще направи тригон с Нептун в знака ви. Вие ще се покажете в най-добрата си светлина на вашето работно място и можете да спечелите похвали и награди. Бъдете внимателни, когато боравите с пари. Юпитер ще влезе в знака на Стрелец на 8 ноември, което ще ви донесе нови възможности за професионална специализация и реализация. Скоро можете да очаквате промени в работата и статута. Ще получите подкрепа от човек на по-висока позиция за реализирането на една от вашите идеи. На 11 ноември Слънцето ще направи секстил с Плутон, което ще подобри подкрепата и сътрудничеството при дългосрочни проекти. Това ще ви помогне да преодолеете финансовите бариери и трудности. Марс ще ви отведе в състояние да поемете водеща роля, която ще изисква от вас да бъдете по-взискателни и по-строги в отношенията с подчинените си и колегите си, но това не е в съответствие с вашия характер. Меркурий ще стане ретрограден на 17 ноември, което ще доведе до забавяне на обмена на информация. Този период няма да е удобен за бизнес пътувания и нови договори. Мнозина ще стигнат до нервно изтощение, особено ако се пренебрегва здравето. Намерете си дейност, която може да обогати живота ви и да ви служи като "изпускателен клапан". Проверете кръвната картина. Грижете се за вашата диета, избягвайте стресови ситуации.

Първата половина на ноември ще има хармония в личните отношения. Ще планирате общи цели, планове, комуникацията ви ще бъде на необходимото ниво. Втората половина на месеца Меркурий, който управлява вашето поле на любовта и партньорството, ще започне да се движи обратно и ще ви създаде неприятности. Това ще доведе до несъгласие относно общите цели, недоразумения и конфликтни ситуации. Партньорът ви ще се почувства пренебрегнат. Избягвайте кавгите. Бъдете достатъчно търпеливи и мъдри. Опитвате се да разрешите вътрешните си дилеми и съмнения, но чувствате емоционална несигурност. Останалите ще правите опити постоянно да привличате вниманието на човека, който харесвате. Вашите усилия могат да пропаднат, което ще ви разочарова. Няма нужда да си поставяте високи цели, защото звездите не са на ваша страна точно сега. Ако търсите сериозни, стабилни връзки и хармонични взаимоотношения, изчакайте по-добри аспекти. В средата на ноември някои ще подновят контактите с човек, с когото преди са имали любовно приключение. Ще бъдат готови да опитат отново, защото са разбрали къде са направили грешки в миналото.

 

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Бихте ли отседнали в космически хотел?

Бихте ли отседнали в космически хотел?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.