Седмичен хороскоп за всички зодии

На 31 октомври ретроградната Венера прави втора опозиция с Уран и се завръща във Везни.

В този ден е точния аспект, но влиянието ще се чувства през цялата седмица. През този период не трябва да правите и утвърждавате дълготрайни планове, да сключвате сделки или да преговаряте. Възможни са финансови проблеми, финансови разходи, внезапни загуби, кражби. За бизнес отношенията тези дни ще бъдат проблематични. Споразумения, които са уредени между двете страни могат да бъдат прекратени или променени условията. Новото сътрудничество е безперспективно. Това е труден момент и за личните отношения. Натрупано недоволство или внезапните събития може да доведат до кавги, а конфликтите могат да завършат с раздяла. Нестабилните връзки могат да се разпаднат. Бъдете сдържани, дръжте под контрол емоциите си, не предизвиквайте съдбата и нервите на близките си. Ако сложите началото на нова връзка, тя няма да бъде надеждна и дълготрайна. Прекратяването на стари делови или любовни отношения в този момент, за да се започнат нови, е лошо решение. За да се запазят отношенията е нужна повече свобода и демократичност.

На 31 октомври Меркурий преминава в знак Стрелец до 1 декември. Неговият транзит ще повиши оптимизма, ще разшири кръгът на общуване, ще благоприятства новите запознанства. Ще бъдат поставени много нови цели.

Когато Луната се движи на празен ход, не предприемайте нищо важно, не започвайте нищо ново, не подписвайте договори, не правете предложения, не купувайте скъпи покупки, автомобил, битова техника:

02.10.2018 06:33 ч. – 02.10.2018 07:49 ч. 

04.11.2018 09:27 ч - 04.11.2018 11:02ч.

Подходящо за подстригване: 29, 30 октомври; 1, 4 ноември.

Овен - Тази седмица ще бъде динамична и успешна в много области. Ще бъдете пълни с енергия и може да постигнете добри резултати във всичко. Вие сте твърде взискателни към себе си, бъдете по-снизходителни. Обърнете внимание на документите, всичко трябва да бъде поставено в ред. Възможни са проверки от разни инстанции. Не разчитайте много на обещания отстрани. Ще научите повече за себе си, чрез срещи с някои хора и открити разговори лице в лице. Такива разговори не винаги ще бъдат приятни, но чрез тях всъщност ще изследвате взаимоотношенията си и ще разберете отговарят ли тези хора на вашите нужди или не. Мнозина ще осъзнаят, че има много малко истински приятели и колко хора търсят само собствената си изгода. Не правете внезапни ходове и не предизвиквайте кавги.

Благоприятни дни – 31.10.;01.11.

Неблагоприятни дни -29, 30.10.

Телец - Не се притеснявайте за проблемите, които могат да възникнат по време на работа. Дори и да не можете сами да се справите с тях, колегите ви са отзивчиви и ще ви помогнат. Фокусирайте се повече върху собственото си здраве и започнете да правите това, което е най-добро за вас. Седмицата е изключително полезна, за да се отървете от лошите навици като пушенето и храненето. В семейния живот всичко ще бъде гладко, само родителите ви (или остарели роднини) ще ви напомнят, че сте имали твърде малко време за тях. Можете да обсъдите с вашия брачен партньор всички други въпроси, включително най-належащите, по които не сте могли да постигнете споразумение преди това. Този път ще разрешите проблемите изключително внимателно и конструктивно.

Благоприятни дни – 29, 30.10.; 02, 03.11.

Неблагоприятни дни - 31.10.;01.11.

Близнаци - Седнете тази седмица и помислете за това кои задължения и отговорности изискват повече внимание и време. Имайте предвид, че независимо от вашата независимост при вземането на решения, някои неща трябва да стават както другите искат. Физическото и емоционалното ви самочувствие през седмицата може да зависи пряко от това дали всичко е наред у дома ви и на работното място. Колкото повече безпорядък има, толкова по-влошено ще е състоянието ви. Добре е да се освободят шкафовете от всичко излишно, старо и ненужно - по този начин можете да обновите енергията във вашето жилище. Не пренебрегвайте фактора умора. Пазете силите си, не прекалявайте с физическата работа. Претоварването може да доведе до намаляване на имунитета и в резултат до развитието на вирусни инфекциозни заболявания с висока температура.

Благоприятни дни – 31.10.;01, 04.11.

Неблагоприятни дни - 02, 03.11.

Рак - Тази седмица е разумно да не се нагърбвате с цялата работа сами, а да потърсите помощ от колегите: ако правите нещата заедно ще постигнете най-добри резултати. Понеделникът може да бъде денят, в който се изпълняват желанията и намеренията. Успехът в бизнеса ще зависи от комуникационните ви умения и способността ви да използвате връзките си и познанствата си. Старайте се да се грижите повече за хората, които обичате. В романтичните отношения не са достатъчни само любовните думи. За да ви повярват, трябва да потвърдите любовта си с реални действия. Поинтересувайте се от проблемите и тревогите на партньора си и направете нещо полезно и практично, за да му помогнете. Дори елементарната грижа ще бъде от полза и ще доведе до укрепване на чувствата.

Благоприятни дни – 02, 03.11.

Неблагоприятни дни - 29, 30.10.; 04.11.

Лъв - Като цяло на всички жизнени фронтове ситуацията е добра. Не се предвиждат извънредни събития. Ще бъдете свободни да изразявате себе си. Ще можете да правите свободно това, което искате. Тази седмица влизате в нова фаза. А именно, бавно забавяте начина си на живот и фокусът ви ще се премести към вашия дом и семейство. Ще се ръководите от идеята за това, което е най-важно за вас и за тях. Сега е подходящо време за уреждане на икономически проблеми, закупуване на домакински уреди. Много от вас ще имат грижи по родител. Старайте се повече, не се инатете и не игнорирайте чувствата и желанията на партньора си. Ако не ви пука, кавгите могат да възникнат много бързо. За мнозина от вас ще има начало на нова любовна афера ( в някои случаи тайна).

Благоприятни дни – 04.11.

Неблагоприятни дни - 31.10.;01.11.

Дева - Подгответе се за активни действия. Седмицата ще бъде доста динамична. Ще се ускори темпа ви на живот и ще бъдете по-социални. Пред вас ще се изправят редица задължения, задачи и проекти. Ще искате да помогнете на другите със своите собствени идеи. Не налагайте обаче собственото си мнение как да се правят нещата. Бъдете търпеливи и слушайте какво ви казват хората до вас. Бъдете търпеливи, когато изяснявате какво наистина искате и избягвайте конфликти за някои от вашите принципи. Бъдете внимателни, когато говорите, особено когато става въпрос за взаимоотношения от разстояние. Възползвайте се от всяка възможност за почивка. Ако нямате още връзка, имате голям шанс да срещнете интересна личност.

Благоприятни дни – 29, 30.10.

Неблагоприятни дни - 02, 03.11.

Везни - Всичко, което започнете, може успешно да бъде завършено, но само ако сте достатъчно решителни и имате ясно поставени цели. Тази седмица се старайте да не се намесвате в делата на другите. Някои от вашите бизнес партньори или колеги няма да спазят обещанията си. Възможно е да има разногласия с колеги, както и с висши длъжностни лица по не толкова съществени въпроси. Доверете се на логиката, тя ще ви подскаже правилните решения. Ще искате да опитате повече неща от живота и ще бъдете доста импулсивни, без да си давате сметка за това. Ще ви занимават и финансови проблеми. Обърнете повече внимание на по-възрастните членове на семейството. Някои от вас ще постигнат голям успех в любовта.

Благоприятни дни – 31.10.;01.11.

Неблагоприятни дни -29, 30.10.

Скорпион - Седмицата ще премине без много стрес: обичайният ритъм, познатите дела и отговорности. Препятствия могат да се появят там, където изобщо не ги очаквате. Опитайте се да почивате повече и не пренебрегвайте пълноценния сън. Юпитер привлича добри обстоятелства към вас, дарява ви щастие и прави живота ви по-лесен. Все още сте на етап, в който можете да правите пари, да промените работата си или да започнете свой собствен бизнес. Нови победи и възможности има навсякъде – търсете ги. Ново начало. Несъгласие или спор с близък човек. Трудностите са преодолени. Грешките са премахнати. Времето за лична свобода е в ръцете ви.

Благоприятни дни – 29, 30.10.; 02, 03.11.

Неблагоприятни дни - 31.10.;01.11.

Стрелец - Седмицата ще бъде напрегната, но продуктивна. Животът ви ще бъде стабилен и предсказуем, а нежеланите промени, от които толкова се страхувахте, ще останат встрани. Така че вашето спокойствие тази седмица нищо няма да го смути. През следващите седем дни ще бъдете доста отворени и приятелски настроени. По добра воля ще сте готови да помагате на другите, но това не означава, че ще пренебрегнете собствените си задължения. Осъзнайте, че времето е довело до неща, които трябва вече да промените. Ако сте готови да се влюбите, можете да имате неочаквана среща на неочаквано място с много интересен и приятен човек във всяко отношение.

Благоприятни дни – 31.10.;01, 04.11.

Неблагоприятни дни - 02, 03.11.

Козирог - От самото начало на седмицата ще се потопите във вихъра на разнообразни дела. Четвъртък може да е най-натовареният ден от периода, както по отношение на броя на делата, така и по отношение на тяхното значение. Не се страхувайте да експериментирате, да поемете инициативата, чувствайте се свободни да заявите себе си. Във вторник и в петък внимавайте да не предизвиквате конфликт със собствените си думи или действия. Действайте уверено, упорито, но тактично, тогава при всякакви обстоятелства ще имате предимство и ще постигнете целите си много по-бързо. В края на седмицата някои от вас ще имат съдбовна среща.

Благоприятни дни – 02, 03.11.

Неблагоприятни дни - 29, 30.10.; 04.11.

Водолей - Тази седмица основното нещо е да изберете правилната стратегия и тактика и да не губите времето си за дребни неща. Не пропускайте възможността да покажете ерудиция и яснота на ума. Ще мислите много за планирането на собственото си бъдеще. Обстоятелствата, ще ви предоставят многобройни възможности не само в бизнеса, но и в личен план, от които разбира се можете да се възползвате. Юпитер ви носи късмет и поставя при мнозина акцент върху прогреса в кариерата. Ще считате приятелството за едно от най-важните богатства и ще бъдете фокусирани върху хора, които считате за важни. Не трябва да пренебрегвате факта, че ще бъдете предразположени към идеализирането им.

Благоприятни дни – 04.11.

Неблагоприятни дни - 31.10.;01.11

Риби - Седмицата ви ще бъде неравномерна. В някои периоди всичко ще бъде много добро, отлично и прекрасно, в други – не толкова. Фокусирайте се върху решаването на първостепенните задачи, защото едновременно с всичко не можете да се справите. Необходимо е да се решат проблемите по степен на важност. Подходящо време да промените средата и да съберете нови впечатления, така че ако можете да пътувате – направете го. Има големи шансове да разширите собствените си виждания за света чрез любовна връзка с човек, който е напълно различен от вас и евентуално може да е от друга страна или религия.

Благоприятни дни – 29, 30.10.

Неблагоприятни дни - 02, 03.11.

 

 

Избори

още

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Бихте ли си направили естетични корекции на лицето?

Бихте ли си направили естетични корекции на лицето?

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.