Денят трябва да се прекара спокойно, без бързане и припряност

  • 24 октомври 2018 06:01

  • 6700
  • 0
Денят трябва да се прекара спокойно, без бързане и припряност
© Pixabay

Луната e в знак Овен до 17:34ч.

Емоционалното напрежение и импулсивността се увеличават. Хората стават по-конфликтни, по-нетърпеливи, склонни към по-бързи и резки действия. Емоциите трябва да се контролират, отношенията да не се изясняват. Да се избягва физическо претоварване. Бъдете предпазливи, пазете се от наранявания. Въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени. Чести оплаквания от главоболие и мигрени. Да се избягват, ако не е наложително хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Луната се движи на празен ход до 17:34ч. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви. В този период могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, трудности, грешки. Важно е да бъдете внимателни и предпазливи, да почивате повече, да се занимавате само с обичайните, добре познати дела. Не започвайте нищо ново, не предприемайте важни дела.

Луната преминава в знак Телец в 17:34ч.

В 19:46ч настъпва пълнолуние в знак Телец. Избягвайте критиките. Не правете коментари на хора, които реагират критично на тях. Ако искате да дадете някакъв съвет, по-добре е да го направите само, когато ви попитат. Критика по ваш адрес възприемайте трезво и обективно. Препоръчително е да не взаимодействате с конфликтни хора и да не се поддавате на техните провокации. По пълнолуние не давайте и не вземайте заем, не правете сериозни покупки. Не вземайте решения и не правете прибързани заключения. Ключов момент на пълнолунието е аспектът опозиция на Слънцето с Уран. Време на неочакваните неща. По това време рискът от наранявания, инциденти, злополуки нараства, броят на произшествията и катастрофите се увеличава, съществува риск от терористични атаки. Трябва да внимавате зад волана.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 16 лунен ден, който започва в 18:22ч на 23 октомври и продължава до 18:50ч на 24 октомври.

Денят е пасивен, за съзерцание и за миротворство. Символи на деня са пеперудата, гълъбът - олицетворяващи духовна чистота, върховна справедливост, способност да се разбират всички, липса на осъждане.

Денят трябва да се прекара спокойно, без бързане и припряност. Добре е във всичко да се търси златната среда. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, той ще се радва на живота и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Добър период за занимания с творчество. Ден на чистите цветове - бяло, сребристо, небесносиньо.

Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. Стойте кротко и мирно, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се постарайте да разберете другите хора. Запазете спокойствие. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Ако се замърсят дрехите ви, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който постоянно е раздразнен и се ядосва, страда, като правило се сдобива с болести на жлъчката, а мъката и депресията могат да се отразят, например на стомаха. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден - пеперудата, гълъба. Нямаме право да съдим другите, а само да правим лични изводи за собствения ни живот.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за почивка във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден (започва от 18:50ч на 24 октомври и продължава до 19:21ч на 25 октомври)

Днес е 8 слънчев ден – Денят е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Днес ще им върви на тези, които са разкрепостени и са готови да рискуват. Денят способства всички начинания, особено с елемент на авантюризъм. Време за освобождение от всичко старо и ненужно, което възпрепятства прогреса ни.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6700 0

Свързани новини

Водещи новини