Ден, в който всяка несправедливост бива наказвана

  • 02 септември 2018 07:06

  • 22240
  • 0
Ден, в който всяка несправедливост бива наказвана
© pixabay

Луната е в знак Телец до 11:03 ч.

От 08:58ч до 11:03 ч Луната се движи на празен ход и не се препоръчва нищо важно да предприемате.

След това Луната преминава в знак Близнаци. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни и по-общителни.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Днес ви е необходимо много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Доминиращ е 22-ти лунен ден, който започва от 23:20 ч на 1 септември и продължава до 23:58 ч на 2 септември.

Ден на висшата небесна мъдрост. Днес по лунният календар е ден на индийският бог Ганеша, който предпазва от опасности, носи щастие и късмет. Ако сравняваме атмосферата на лунния ден с човешкия темперамент, то за 22-ри лунен ден може да се каже, че е флегматичен. Преминава под знака на невъзмутимата увереност в своите сили. Силата е в спокойствието, а не в агресията. Могат да ви се появят нови оригинални идеи. Всяко занятие през днешния ден трябва да бъде свързано с процеса на познание.

Даденият период обикновено преминава без ексцесии, но не е напълно изключено да възникнат и непредсказуеми ситуации. Да се работи много през този лунен ден не се препоръчва. Добре е да се посветите на дома и домашната работа. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота.

Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Пазете си нервите и здравето. Не се препоръчва да се претоварвате физически и емоционално. Заболявания появили се днес са доста опасни.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстрижка – Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Покупки - Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.

Следва 23-ти лунен ден, който започва от 23:58 ч на 2 септември и продължава до 00:43 ч на 4 септември.

Днес е 16 слънчев ден – Днес всевиждащото Божие око внимателно наблюдава света и всеки човек. Ден за справедливост. Всяко нейно нарушаване бива наказвано. Необходимо е да бъдете честни и вежливи. Добре е да се направи цялостно почистване на къщата, да прередите гардероба си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
22240 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини