Днес благотворителните постъпки няколко пъти увеличават благата карма

  • 01 септември 2018 07:11

  • 278
  • 0
Днес благотворителните постъпки няколко пъти увеличават благата карма
© pixabay

Луната е в знак Телец до 11:03 ч на 2 септември.

Търпението забележително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. При някои хора ще се наблюдава енергиен спад, на други ще им бъде достатъчно радостно и продуктивно. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа.

Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Идеално време за гурме, за кулинарни експерименти, за нови рецепти, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Доминиращ е 21-ти лунен ден, който започва от 22:47 ч на 31 август и продължава до 23:20 ч на 1 септември. Смята се, че извършените в този лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

Символ на деня е колесницата. Енергията през този ден пробужда в човека активно начало. Задвижва се Ян енергията. Увеличава увереността, решителността и предприемчивостта. Само смелите ще успеят! Денят е благоприятен за пътуване, командировки, за търговия, за предприемаческа дейност, рисковани действия, сделки, а също и за групова работа, масови мероприятия. Удачен ден – работата ще спори. В случай на нужда, може да разчитате на подкрепа. Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец.

Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Денят е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Човек роден в този ден е положителен, светъл, често изпълняващ дълга си по съвест, а не по задължение. Понякога в този ден се раждат лекари от други светове.

Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Не бъдете дълго време сами. Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости, за срещи с приятели. Хубаво е да си организирате любовни или приятелски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни вълнения. Ще усетите енергиен подем. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните.

Сексът според този лунен ден трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и еднообразни полови отношения.

При Луна в Телец подхожда чувствен секс, дълга прелюдия, откриване на нови ерогенни зони. Подходящо за романтична вечеря на свещи, с цветя, добре украсена маса, красива обстановка, с приятна и лека музика и хубава храна.

За бизнеса е продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Следва 22-ти лунен ден, който започва от 23:20 ч на 1 септември и продължава до 23:58 ч на 2 септември.

Днес е 15 слънчев ден – Атмосферата на този слънчев ден е проникната от хармония и любов. Много мирен, спокоен и светъл ден. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. В този ден често стават събития, които определят по-нататъшната съдба на човека. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
278 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини