Приемете всичко, което дарява щедрата Вселена

  • 12 август 2018 06:42

  • 19024
  • 0
Приемете всичко, което дарява щедрата Вселена
© Pixabay

Луната е в знак Дева от 07:00ч до 07:58ч на 14 август.

В дните на Дева хората показват практичност, разумност, склонност към ред и педантичност. Зачестяват споровете с близките поради дребни намеци и повече критики. Зад подробностите обикновено не се вижда цялото. Прекомерните изисквания към обслужването водят до скандали с продавачи, сервитьори, таксиметрови шофьори.

Интуицията намалява. Подходящо време за рутинна и монотонна работа. Отговорните решения и съставяне на планове по-добре сега да се отложат. Най-доброто време за основно почистване на дома.

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета.

2 лунен ден от 07:27ч на 12 август до 08:42ч на 13 август

Символ на деня е рогът на изобилието. Приижда нова космическа енергия и трябва де се приеме всичко, което дарява щедрата Вселена. Всичко, което идва днес, ще бъде полезно и ще бъде важно при изпълнението на плановете, дори и да причини известен дискомфорт.

Ако отдавна сте искали да промените нещо, сега е подходящ момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Важно е да запазите вътрешна увереност в действията си и в правилността на намеренията си. Съмнението ще унищожи всяко начинание.

При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Възможно е да възникнат проблеми с документи.

Не трябва да правите нищо важно между полунощ и 3 часа сутринта. Добре е да спите, но ако не можете, то бъдете внимателни. Този времеви промеждутък се характеризира с изключителна нестабилност на енергийните потоци, така че можете да очаквате всичко.

Не се допускат негативни емоции. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек. Не трябва да се проявява алчност и агресия. Добре е да бъдете великодушни, милосърдни, щедри. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия.

В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм, но те трябва да се отнасят сега само до вас.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Възможно е да изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално, но трябва да се въздържате и да не преяждате. Подходящо е за йога и други физически практики. В облеклото изберете веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Може да предприемете в семейството някои реформи. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е момента да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Лесно ще бъдат приети, без възражение.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники и позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума - нещо вълнуващо.

Втори лунен ден е за разширяване на сексуалната палитра от умения, затова е добре да почете малко от древните трактати - на "Кама Сутра", "Ананга - чин", "Тао на любовта", Тантра.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
19024 0

Свързани новини

Водещи новини