Луната е в знак Рак - време за семейството, дома и за близките ви хора

  • 13 юли 2018 06:09

  • 17244
  • 0
Луната е в знак Рак - време за семейството, дома и за близките ви хора
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 20:32ч. Време, което трябва да се посвети на семейството, дома и за грижи за близките ви хора. Сега сме по-чувствителни, емоционални и раними. Уязвими части на тялото – стомах, гърди и дванадесетопръстника. Да се внимава с наркотичните вещества и със спиртните питиета. Да се отбягват водните  процедури.

Луната се движи на празен ход от 05:49ч до 20:32ч. и всичко, което предприемете ще е напразно. Не започвайте нищо ново и важно. Става само за рутинна работа, довършване на започнатото и за почивка. Не правете големи покупки, не сключвайте договори.

В 20:32ч Луната преминава в огнения знак Лъв.

Новолуние в 05:49ч – настъпва 1лунен ден (от 05:49ч до 06:13ч на 13 юли).  Време за лунна диета и работа с желания. Почти едновременно с него има частично слънчево затъмнение.
2 лунен ден (започва в 06:13ч на 13 юли до 07:24ч на 14 юли) Символ на този ден е рогът на изобилието.

Денят е подходящ да си изпросите от съдбата милост и късмет. Всичко, което се прояви в живота ви през този лунен ден е необходимо да се приеме с благодарност, защото сега съдбата ви изпраща това, което ще ви е от полза в близко бъдеще, дори в момента да не ви изглежда така. Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на своите възможности. Направете на някого подарък, като можете да започнете първо от себе си. Посланието „Направи добро, предай нататък” е полезна препоръка за втори лунен ден!

Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Може да започнат в семейството реформи. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е този момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости, при разумно обяснение ще бъдат приети без съпротивление и възражения. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.
Подходящо е за гладуване и начало на диета.

В този ден зетьовете не изпитват особено почитание към тъщите. Отнасят се с лека небрежност към майките на своите благоверни съпруги. Между снаха и свекърва пък сега цари здраво равнодушие една към друга. Нека да избягват да влизат в пререкание и да решават важни въпроси помежду си.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Не се страхувайте да експериментирате.
Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално. Сънищата биват конкретни и ярки, което улеснява тълкуването им.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
17244 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини