Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 28 май 2018 10:13

  • 23169
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Овен – През седмицата ще бъдете по-емоционални от обикновено, настроението при някои ще е доста нестабилно. В някои моменти ще ви липсва обективност. Намалете малко темпото, с което се движите. Без друго ще има някои объркващи фактори, които могат да възпрепятстват делата ви. Може да изгубите контрол над някаква ситуация. Избягвайте конфронтация с колеги, приятели и фенове. Някои нови придобивки много ще ви зарадват и ще освежат средата ви.

Венера в Рак ще ви носи умиротворение и радост в домашна среда, ще влияе хармонично върху отношенията със семейството. Въпреки че ще имате впечатлението, че всичко е наред в любовта ви, партньорът ви може да бъде някак безразличен, отсъстващ. Отделете му грижи, внимание, попитайте какво се случва, за да отстраните по-лесно проблема, ако има такъв.

Тези пък, които са сами, могат да се обидят на своите познати и близки, които ги насилват за запознанства. На никой Овен няма да му допадне да го натискат. Само след добра почивка, може да ви посети желанието и готовността да отидете на среща.

Телец – При мнозина ежедневието ще е все по-напрегнато, особено, ако работата ви е свързана с посредничество, комуникации, пътувания. Околните силно ще ви влияят, затова гледайте да не изпаднете под нечия зависимост.  Пазете се от прибързани действия и решения, не отговаряйте на провокациите на другите. Ще научите нещо, което ще ви докосне силно емоционално. Не забравяйте, че единствения път към успеха, а и щастието /в някакъв смисъл/ минава през съдружието, обединяването на силите, чрез „нагаждане” между различни приоритети, идеи, искания и т.н.

Стойте далеч от хора, които развалят настроението ви, критикуват връзката ви. Влиянието на Марс в квадратура ще доведе до освобождаване на негативни емоции, главно при Телците от първата десетдневка на знака. Някои от вас ще създадат нови връзки, други ще заздравят стари приятелства.

Близнаци – Слънцето – главният транслатор на енергия е във вашия знак, което значи, че ще вървите към трансформациите, търсейки промяна, но някак си без съществено желание да се разделите с миналото, традициите, някои навици. Трябва да се разчупи статуквото. На по-високо ниво обаче, задължително ще усвоите опитност в комуникацията и поведението, която ще се имплантира за дълго. Следете накъде ви води избраната посока. Доверете се на вътрешният си глас. Слънцето ви гарантира, че нищо не е невъзможно за вас, можете да направите всичко, да го разрешите и т.н. Изразете своята индивидуалност и прилагайте идеи, а Меркурий ще се грижи за вашата универсалност. Ще ви научи на търпение, внимание и сърдечност до такава степен, че всеки ще иска да бъде близо до вас.

Пълнолунието във вторник може да внесе малко дисхармония в партньорството ви, но в следващите дни ще изчезне така както се е появила. Семейните ви отношения изискват все пак някакъв „рестарт”. Предприемете някакви определящи решения и реални действия. Помислете кое е най-добро за вас без излишни емоции – можете да влияете на събитията, тъй като звездите ви даряват с не малко козове. Свободните жени и мъже Близнаци отново ще блеснат! Внимателно се оглеждайте, защото където и да се появявате, нещо ще се случва!

Рак – Съдбата ще ви се усмихне. Ентусиазмът при някои Раци значително ще нарасне. Вършете си своята работа и не се занимавайте с интриги, защото на всеки да се угоди не е възможно. През тази седмица ще получите важна подкрепа – Венера, планетата на малкото щастие, която е във вашия знак, ще усилва харизмата ви, а и също късмета ви. Ще минимализира доста от негативните влияния около вас. Като допълнение Меркурий ще усилва в пъти менталната ви енергия, ще ви дава прозорливост, интуиция. Възползвайте се! Ако има някакво неудовлетворение натрупано в душата ви, сега ще ви освободите от него и ще ви направи доста по-решителни и крайни в действията. Избавете се от клюкари и интриганти от околната среда, които само ви разсейват, възпират и крадат от времето ви. И ако въведете ред около себе си, ще можете да се почувствате в по-голяма безопасност, а също ще усетите неизчерпаеми резерви на привлекателност. Ще чуете много комплименти за себе си.

Ако сте самотни, поогледайте се наоколо. И престанете да мислите за бившите си - търсете нови чувства!

Лъв – През цялата седмица ще имате голяма възприемчивост, абстрактно мислене, ще преобладават емоциите – от тук и променливото ви настроение, раздразнителност и подозрителност. Силната интуиция ще ви насочва, прояви на находчивост. Хора с проблеми със сърдечносъдовата система, кръвообращението и бъбреците да са по-внимателни към здравето си.

През тази седмица Марс – планетата на действието и мотивацията ще премине през началните градуси на зодиакалния знак Водолей, ще застане в опозиция със Северния лунен възел и ще ви принуди да погледнете с други очи на партньорските взаимоотношения. Ще трябва да се усвояват някои основни уроци, които ще покажат колко е важно човек да умее да балансира между собствените си и партньорските интереси. Някои Лъвове ще решат да проявят повече търпение и толерантност, други ще се замислят дали да не оставят след себе си онези партньори, които дълго време са им носили разочарование. Най-оптималният вариант е да се потърсят някои допирателни, които да могат да изгладят недоразуменията. Неблагоприятен период за започване на нови интимни връзки, стартиране на фирми.

Дева – Слънцето благоприятства положителните промени и съзнателното планиране на дните ви. Краят на май обещава да бъде отличен - това е обещано от Луната в енергичен тригон. Не планирайте да правите ремонти или да възстановявате реда, защото в тези последни дни е по-добре да си почивате и да придобивате сила, отколкото да я изразходвате. В допълнение, нощното светило по-благоприятства приятелските срещи и създаването на приятна атмосфера. Вие, Деви, ще бъдете благосклонни и мъдри и ще съветвате вашите приятели как да действат правилно в случай на различни проблеми. Меркурий ви обещава интересни новини. Ако сте решили за някъде да отпътувате, тогава смело действайте, не се колебайте.

Тези, които си търсят партньори, ще имат възможност да срещнат някой симпатяга, но от по-различна среда, не от вашето общество. Най-важното е, че звездите казват - не оценявайте този човек прекалено бързо. Не правете прибързани изводи, слушайте интуицията си.

Везни –  Върху вас бяха съсредоточени досега различни сили, които ви принуждаваха да реагирате не твърде специфично за вашия знак, а именно – да сте по-агресивни, инициативни, да проявявате доза здравословен егоизъм, за да защитите „правата си”. Сега можете вече да започнете да се отпускате. Ще имате възможност да наклоните за нещо везните на ваша страна. Колкото по-рационални и овладяни бъдете, толкова по-голяма ще е вероятността да извлечете значими ползи от обективно сложната обстановка. След сряда тригонът на Меркурий ще благоприятства тези, които искат да си намерят нова работа или да променят сферата си на професионална дейност (предимно родените през първата десетдневка на знака). Добре ще е да въведете малко домашен ред, да подредите шкафовете, да измиете прозорци. Опитайте се бързо да разрешите старите неразрешени проблеми, така че да не виси нищо над главата ви и да нямате притеснения.

Тригонът на Слънцето ще подчертае вашата сексапилност и ще станете по-атрактивни. На мнозина ще им се усмихне късмета. Бъдете по-организирани, но преди всичко - точни и спретнато облечени. Може да срещнете някой важен човек.

Скорпион – Марс в квадратура ще ви донесе повече отговорности, но не съжалявайте за себе си. Юпитер ще се погрижи за печалбите и ползите ви. През цялата тази седмица, придобийте сила, ако имате свободно време. Венера в тригон с Юпитер може да ви излекува от комплекси. Някой ще каже колко красиви сте или нещо подобно в този дух, а вие ще бъдете много доволни. Ще се почувствате като истинска звезда! Независимо от това, родените Скорпиони през първата десетдневка да внимават – могат да бъдат съблазнени да кривнат от правия път. Дръжте емоциите си под контрол, ако не искате проблеми. Ако пък не ви пука, то правете каквото ви душа поиска. Възможно е и да не можете да прецените дали това е флирт, заявка за по-сериозно бъдеще или просто за забавление на някого. Тези, които вече имат сериозна връзка, да се погрижат за любимия си човек. Но свободните представители на знака могат да флиртуват колкото искат. Тази седмица Венера може да промени живота ви.

Стрелец – Разширяване на деловите контакти. Вашите икономически възможности могат да се разширят благодарение на участието на нови хора във вашите дела. Лесно и естествено ще влизате в контакт с напълно различни хора, което ще ви позволи да обновите кръга си на комуникация. Не се отказвайте от разни предложения за развлекателни участия, празненства, сбирки, разходки, пътуване и други. Тези дни ви се дават от звездите за радост и удоволствие. Ще се превърнете за някого в ангел-спасител и хранител, но по време на пълнолунието във вторник мислете преди всичко за себе си. Ако имате мечта, помислете как можете да я осъществите. Поглезете се!

За влюбените Стрелци това ще е емоционално заредена седмица. Интимният фон е много важен. Лесно ще се окажете във властта на романтичните чувства и еротичните фантазии. Най-здравословни и положителни ще се окажат обаче тези връзки, които включват не само чувствената страна, но и някакво общо занимание, спорт, хоби.

Козирог – Ще бъдете благопожелателно настроени по отношение на целия свят. Лесно ще ви се отдава да убедите другите в рационалността на своите идеи. Над чаша кафе можете да уредите обща кауза. Не се принасяйте в жертва на работата или бизнеса си. Секстилът на Юпитер ще ви благоприятства във всичко (особено родените през втората десетдневка). Въпреки че нищо сериозно не ви грози, погрижете се за здравето си. Не забравяйте да контролирате вашата диета. Можете да проявите страхотно желание за сладкиши, различни нездравословни закуски и алкохол.

Венера в опозиция на вашия знак и в дома на партньорството ви подсказва, че трябва да бъдете много внимателни в тази сфера. Погрижете се за взаимоотношенията си. Вместо да ви мърмори  вашата половинка, че нямате време, че липсват страст и емоции във връзката, сами се погрижете да създадете подходяща атмосфера. Пригответе специална вечеря, музика, свещи или идете на романтично място някъде навън. След четвъртък Луната ще облекчи съвместната релаксация. Свободните от вас Козирози с голяма лекота ще завързват нови запознанства. Трябва да живеете малко за собственото си удоволствие!

Водолей – Слънцето в тригон към знака ви ще ви въздейства благоприятно, ще изглади недоразуменията и ще намали оплакванията, а Марс ще ви насърчава към смели решения. Понеделникът няма да е безопасен, защото Лунната квадратура може да предизвиква отрицателни емоции, а някой да развали настроението ви. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с усложнения със здравето. Ще ви е особено трудно да устоите на сладкишите. Звездите ви съветват да преминете на лека диета и да посещавате фитнес по-често. Благоприятно за покупки на нови вещи, за нови запознанства.

През седмицата ще бъдете много очарователни и привлекателни (особено за противоположния пол). Приятелското и внимателно отношение към хората, тактичните маниери, финия психологизъм ще ви направят популярни в обществото. Това са чудесни дни за романтични запознанства и весело прекарване на времето.  Ще бъдете движени от неукротима енергия в търсене на любов и някои Водолеи лесно могат да поемат по грешен път. Ще има такива, които ще бъдат огорчени от отношенията в семейството. На този фон не са изключени любовни изневери. Но премислете пак нещата!

Риби – През тази седмица ще бъдете успешни в дейностите, свързани със самостоятелна и концентрирана работа. Успехът ще стигне до тези, които работят уединено или изпълняват частни поръчки. В края на  периода вече ще се натрупа умора от шума, напрежението и всекидневната бъркотия. Ще почувствате нарастващо желание да изключите всички телефони, да се отървете от цивилизацията и да се отпуснете в мир и уединение. Ако имате семейство и деца, отделете им вниманието си. Това е времето, когато необходимостта от грижа за близките хора се превръща в преобладаващ мотив на поведението. Разхождайки се по улицата, давайте милостини на просяците и като цяло се старайте да бъдете по-милостиви и толерантни. Също така е подходящо време за духовни практики, медитация.

Венера в тригон към знака ви гарантира, че ще бъдете щастливи, ще подкрепя творческите ви инициативи, романтични връзки и вие ще попаднете под особена опека, що се отнася до чувства и взаимоотношения с любими хора. Тя ще ви направи по-спонтанни. Подпомагайте и вие съдбата.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
23169 0

Свързани новини

Водещи новини