Хороскоп за месец май по зодии

  • 30 април 2018 09:03

  • 11701
  • 0
Хороскоп за месец май по зодии
© Pixabay

Овен – Месецът ще премине позитивно. Очакват ви бързи промени в живота и те ще са благоприятни. Ще откриете нещо, което винаги сте търсили дълбоко в душата си, но изпълнението на желанията зависи преди всичко от вас. Ще се радвате на жизненоважна енергия, ще получите истинско удоволствие от борбата, вълнението и смелостта, които са по-специфични за вас сега, отколкото по всяко друго време. В делата ви успехът е възможен, а вашето превъзходство над конкурентите и съперниците ще стане очевидно за всички. Помнете, че силата, с която сега сте надарени, не може да бъде използвана в ущърб на други хора. По-сложен може да се окаже месецът за родените около 15 април плюс минус пет дена, но и сега ще успеете да се справите със ситуациите.

Хороскопа ви обещава духовно и физическо здраве, бързо възстановяване на болните и стабилен имунитет на здравите. Ще станете по-романтични и ще искате да флиртувате. Ще печелите със своята привлекателност индивидите от противоположния пол. Напълно ще липсват или ако се появят бързо ще се разрешат проблемите в интимната сфера.

Телец – Вие сте защитени от всякакви негативни влияния. Не бива да се страхувате от ударите на съдбата и от действията на недоброжелателите. Сега всички нишки са в ръцете ви и трябва да вземате решения, от които ще зависи бъдещето ви. Качествата, от които се нуждаете най-много сега са търпение, постоянство, настойчивост, упоритост и далновидност. Не се изискват много усилия, за да продължите работата по вече започнали дела, а много проекти чакат благополучно достойно завършване. Препятствията, които изглеждат безкрайно високи, лесно могат да бъдат преодолени. Трябва да се подготвите за промяна, да се отървете от старото и да допуснете новото в живота си. Може би някои ще изпитат тревожност или безпокойство, причинени от нестабилността на някаква ситуация. Единственото, което присъства в нея са промените, от които не трябва да се страхувате. Бъдете верни на себе си, следвайте пътя си и със сигурност ще постигнете целта си.

Не контролирайте поведението на избраника си и показвайте повече доверие към него. Ако не спазвате тези указания, не е изключено да стигнете до разрив в отношенията. Бъдете отворени към новите възможности, които ще ви се предоставят, за да не съжалявате после, че сте ги изпуснали.

Близнаци – Бъдете концентрирани в себе си, във вашите собствени дела и планове. Сега сте в ситуация, която напълно отговаря на вашите очаквания и ви позволява правилно да се проявите. Единственото, което ви заплашва при сложни обстоятелства е да изгубите хладнокръвието си, да забравите за здравия разум. Стоите твърдо на краката си, но и на другите намирате възможност да помагате. Това е много достойно поведение, което ще бъде подходящо възнаградено. Колкото и да сте си самодостатъчни, полагайте усилия да запазите симпатиите на другите. Напълно сте в състояние да избягвате конфликтните ситуации и да изглаждане острите ъгли. Винаги успявате да намерите правилната линия на поведение. Назряват необратими процеси, които могат да се окажат както много благоприятни за вас, така и не толкова добри. Развитието на ситуациите изискват повече кураж и човечност, качества, които притежавате. Бъдете повече оптимисти и изявете вашето природно обаяние. Общувайте с жизнерадостни и приятни личности. Трябва да заемате личното си пространство не с тъжни мисли, а със интересни идеи, планове и достойни хора.

Рак – Хороскопът ви обещава много радост. Делата ви ще се развиват успешно. В бизнеса са възможни получаване на големи суми пали или сключване на добри сделки. Със сигурност ще има хора, които ще ви подкрепят във вашите усилия. Тези, които са направили грешки и са се покаяли, съдбата им дава опрощение – най-щедрия дар. Слънцето ще промени живота ви към по-добро. Каквото и да правите, неговите енергии са на ваша страна. Засилват се вашите духовни и психически сили и ви дава възможности, които позволяват да постигнете стремежите си. Идват промени, но обезателно насочени към по-добро. Мнозина ще имат постижения и реализирани планове, други причини да се гордеете със себе си. Вашата енергия има позитивна ориентация. Имате ясна визия за света. Победа на доброто над злото. Използвайте своята сила и енергия изключително за благородни цели.

Добро време за влюбените. Щастие в личния живот и добро бъдеще за всяка връзка. Може да очаквате подаръци.

Лъв – През май ще имате подкрепата на Съдбата. Мъдростта и силата си трябва да използвате само за благи цели. Марс ще ви придаде повече решителност, за да можете смело да продължите напред до пълна реализация на плановете ви. Ще имате много шансове да успеете във всичко, което предприемете със страст. За мнозина ще настъпят благоприятни промени в сферата на кариерата. В редки случаи могат да се забавят. В средата на месеца вниманието ви ще бъде привлечено от важни неща, свързани с дома. По същото време е възможна лека настинка или ангина, но ако предприемете веднага мерки, всичко това ще премине без сериозни усложнения.

Венера на свой ред ще хармонизира личният ви живот и ще ви подари много приятни моменти, свързани с чувствената сфера. Не крийте своята привлекателност и сексапил. Благоприятен ще е периода за семейните Лъвове. Ще намерят емоционален комфорт, спокойствие и хармония. Значително нарастват шансовете на тези, които са все още сами, да срещнат нов партньор в живота си, но за това се изисква и вашето активно участие. Само не прекалявайте с гордостта и надценяването си, защото може да отблъснете, когото не трябва.

Дева – Вие ще удивите околните с промяна във вашето поведение. Ще престанете да бъдете сериозни и строги и характерът ви ще придобие една невероятна мекота. Ще имате подкрепата на Венера в края на пролетта. Чувствайки нейната благосклонност, ще решите да отделите повече време на чувствата и междуличностните отношения. Човек, с който ще се засечете на обществено място, ще успее да предизвика трепет в душата ви. Втори опекун ще ви стане Уран, който ще ви направи по-креативни. Докато тези две планети ви учат как да живеете и да се наслаждавате на настоящето, строгият Сатурн ще се опита да ви призове към ред. Ще се появява в живота ви всеки път, когато се окажете на границата на поредната екстравагантна крачка. Може да се каже, че сатурнианското влияние във вашия живот ще носи не негативи, а педагогическо въздействие. С една дума ще ви пази да не вършите грешки.

Везни – Този месец ще имате възвишени стремежи. Ще се отличавате със здравомислие. Ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и творчески замисли. Преди да вземете решение, всичко ще бъде обмислено до подробностите. През месеца ще бъдете по-заинтересовани от работата и финансовото положение. Поставете всичко по местата си - мисли, планове и желания. За вас започва време на преструктуриране и преоценка на кариерните цели. Работата не трябва да пречи на любовта обаче. Настроението ви ще се променя твърде бързо. Необходимо е да контролирате емоциите си. Ще наблегнете на задоволяване на културните и духовни нужди. Научете се да разграничавате истинските приятели от фалшиви, които само вредят с техните съвети.

Успех в любовните начинания. Живейте истинският живот, а не чрез виртуални разговори. Очакват ви ярки и незабравими срещи от романтичен характер. Много от вас ще се влюбят и ще срещнат взаимност. Възможно е любовта да я срещнете на път или да се намира на далечно разстояние. Тези, които имат дълготрайни отношения, не бива да слушат чужди съвети.

Скорпион Възможни са съществени постижения в кариерата поради комбинация от успешни обстоятелства, които не зависят от вас. Юпитер във вашия знак ще ви помогне да укрепите репутацията си, да се докажете като квалифицирани служители. Втората половина на май обещава да бъде по-спокойна. Това е чудесно време да получите нови знания, които обогатяват вашия професионален опит. Бъдете по-разумни в разходите, тъй като има тенденция да се отдавате на краткотрайни капризи. Планирайте покупките си предварително, така че по-късно да не се окаже, че сте закупили неща, които не ви радват или въобще не са ви необходими. Ще бъдете енергични и изпълнени със сили през целия месец. Юпитер дава тенденция към прекомерна консумация на храна и покачване на килограмите, така че трябва да избягвате преяждането и особено внимавайте какво си хапвате. Мнозина ще бъдат обхванати постепенно от желанието да живеят по-свободно.

Любовта, семейството, брака ще са теми, които силно ще привличат вниманието ви и ще заемат мислите ви. Проблеми, свързани със семейството, дома ще са от най-голямо значение. За някои ще е актуална темата за недвижими имоти.

Стрелец – Месец май е активен период за работата и кариерата ви. Ще постигнете високи резултати в работата си, ако се възползвате максимално от потенциала, креативността и талантите си. Благоприятно време за сключване на нови договори и споразумения за партньорство. В дома на парите ви се намират Марс, Сатурн и Плутон и те могат да създадат препятствия и проблеми, свързани с парите. Не е изключено да има даже загуби.

Що се отнася до любовта, през май Стрелецът е един от най-успешните знаци на Зодиака. Планетите носят позитивен импулс за личния живот. Венера ще ви дари с романтика, нежност, късмет, привлекателност. Всичко това е добре за начало на нови връзки или установяване на трайна хармония във вече съществуващите. Въпреки това в романтичните дела пак ще има моменти на възходи и падения в чувствата.

Козирог В този месец сте решени да постигнете успех в професионалното направление. Ако сте замислили нещо, не се отказвайте, докато не постигнете целта си. Дори и да има пречки, в крайна сметка ще успеете и в определен момент късметът ще бъде на ваша страна. Темата за финансите ще изисква специално внимание. Бъдете внимателни по отношение на паричните въпроси, не прекалявайте с преразхода на личния си бюджет. Необходимо е да сте доста предпазливи, защото се крият и опасности за здравето.

Очаквайте значими събития и приятни изненади през май, тъй като Слънцето осветява с лъчите си сектора на любовта ви. Марс има активен характер, енергията му стимулира развитието на съществуващите взаимоотношения и дори може да донесе нова страстна романтика. Планетарните енергии като цяло обещават вълнуващи преживявания, така че бъдете готови да изпитате нещо ново.

Водолей – Благоприятното влияние на планетите ще ви позволи да разкриете най-добрите си качества, които няма да останат незабелязани за другите. Ще нарасне интереса към вашата персона. Месец май е доста противоречив, така че трябва да имате готов резервен план, ако нещата се объркат. Може да нямате толкова свободен избор, колкото бихте желали, или да срещнете ограничения. Това е така, защото Сатурн - управителя на вашия знак и Марс - планета на инициатива се намират на не много удобно място във вашия дванадесети дом. За щастие те са в хармония с Юпитер, следователно дори при ограничителни обстоятелства ще бъдат постигнати някои добри резултати. Най-важното е да се адаптирате към ситуацията. В кариерата всичко ще работи във ваш полза.

Любовта ще ви бъде главен приоритет през месец май. Очакват ви много чувственост, флирт, романтика. В края на месеца е възможна служебна авантюра или ще се появи романтичен интерес към някой от колегите ви. Ако още сте сами, успешните възможности за любов могат да се появят съвсем неочаквано.

Риби – Мнозина ще търсят нови начини да увеличат своите доходи. Бързайте да завършите старите проекти и да започнете нови. С колегите си се дръжте сдържано и коректно, иначе без разправии няма да минете. Ще има и трудности в работната сфера, както финансови, така и психологически. Сега не се препоръчва да търсите и да се местите на нова работа, ако имате вече такава, освен ако не е наложително по някакви причини. Бъдете изключително внимателни при боравене с пари, подписване на документи и решаване на лични проблеми. В края на месеца ще нарасне вашата общителност, желание да се срещате с приятели и склонността към авантюри. Желанието да заемете водеща позиция или позиция на лидера също нараства. През месецът е по-добре да не афиширате в кръга на своето общуване, както мислите си, така и идеите си. Напрегнатата работа през май при мнозина ще доведе до преумора. Намерете възможност да си вземете малък отпуск и да отпътувате някъде.

Месец май е чудесен за укрепване и задълбочаване на връзките с любимите хора. В личния ви живот ще се появяват нови щрихи, които ще ви накарат да се чувствате освежени. Засилва се романтичната и емоционална чувственост.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11701 0

Свързани новини

Водещи новини