Денят е опасен за взаимоотношенията

  • 25 май 2018 06:41

  • 4261
  • 0
Денят е опасен за взаимоотношенията
© pixabay

Луната е в знак Везни, където ще остане до 16:41 ч на 26 май. Това е период, когато новите контакти са способни да прераснат в продължително и плодотворно сътрудничество. Търсене на нови делови партньори дава добри резултати. Възможно е подписването на изгодни контракти, съвместни интересни проекти и дългосрочно сътрудничество.

При новите запознанства с непознати хора е възможно това да се превърне в начало на сериозни отношения и нов етап от живота. От всички срещи може да се очаква като цяло интересни събития и положителни емоции. Само не бързайте да разкривате собствените си мисли и чувства. Не влизайте в спорове, не създавайте конфликти – хармонията на деня не бива да се нарушава. В периода, когато Луната е във Везни, на преден план излиза всичко, което е свързано с красотата. Може да бъде придобиване на изящни мебели или елементи по декора, картини, дрехи или обувки, цветя или украшения. Отделете внимание на собствената си външност, посетете салон за красотата, погрижете се за кожата си, поглезете се с отпускащ масаж.

Планетните влияния предразполагат към демокрация, партньорство, сътрудничество. Повишава се общителността, интересът към противоположния пол, емоционалността, изостря се чувството за справедливост и в същото време може да присъства известна нерешителност в действията. Уязвими са бъбреците, да не се претоварват.

10 лунен ден продължава до 16:33 ч. В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ни ще бъде обезпечен. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Всички дела се развиват добре. Плановете могат да се приведат в съответствие с реалността. Договорите биха имали добра перспектива. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите. Луната помага да бъдем по-открити и общителни, настройва към духовно развитие, разширява кръга на интересите, засилва остроумието, активността. Хората стават оригинални и независими, самоуверени. Десетият лунен ден е благоприятно време за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Може да съберете семейството си, до посетите родителите си или други роднини. Не се препоръчва уединение.Чувството за меланхолия и самота е знак за предстоящи изпитания. Подходящо е да се посети църква и да се запали свещ за починалите.

11 лунен ден започва от 16:33 ч и продължава до 17:37 ч на следващия ден. Лунната енергия се слива със силите на Земята, пробужда се огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание, дарява човек с енергия. Нараства самоувереността, ентусиазма и желанието за действия. Енергията в 11 лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Всичко, което се започне сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате също е неуместно. Да се избягват рискованите дейности. Благоприятно е само за такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Бъдете предпазливи и внимателни във всяка дейност.

Подходящо е за начало на гладуване. Заболявания започнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение. Това засяга предимно жените. Всяко медицинско вмешателство заради неприятни последици трябва да бъде особено внимателно и минимално.

По време на 11-ия лунен ден се препоръчват очистителни процедури, като например почистване на аурата от негативите чрез измиване, чрез Рейки, натриване със сол, обикаляне около тялото и по чакрите със запалена свещ и други познати ви техники. Ефективно изчистване не само физическо, но и духовно като четете молитви, мантри.

Отношения - Денят е опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Секс- Трябва да бъде по взаимно желание, за удоволствие, не по задължение или като отбиване на номер. В противен случай рискувате да влошите здравословното си състояние и да не получите никакво удовлетворение.

Подстригване – Може да го правите през целия ден, а ако не сте имали такива намерения, препоръчва се да подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

Сложен ден и енергийно много силен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво значение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4261 0

Свързани новини

Водещи новини