Днес не подписвайте договори и не сключвайте сделки!

  • 22 май 2018 06:00

  • 4890
  • 0
Днес не подписвайте договори и не сключвайте сделки!
© Pixabay

Луната е в знак Дева от 05:04ч до 09:53ч на 24 май. Време, в което човек се замисля за своето здраве и за режима си на хранене. Хората изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Подходящо за оформяне на парични документи. Развитие на търговията на дребно. Да се използват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Не е подходящо за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

7 лунен ден продължава до 13:12ч.

Този ден се отличава с повишеното желание на човек да комуникира, да бъде изслушан и разбран. Бъдете внимателни не само в действията, но и в думите, а също и в мислите. Днес не трябва да се поставя начало на продължителни дела. Удачен е само за бързи и краткосрочни такива. Деловите хора трябва да внимават при работа с документи и други ценни книжа. Сключване на договори и сделки трябва да се отложи. Въобще не трябва да се вземат важни решения. По-малко суетене! Характерно е, че хората често започват да спорят и да изразяват недоволство, включително и от себе си. Появява се желание за резки промени. Препоръчва се повече мълчание, да не се критикува и ругае.

След това започва 8 лунен ден от 13:12ч и продължава до 14:20ч на следващия ден.

Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище. Ако сравним лунните фази, то първите седем дена са периода на какавидата, а втората фаза - период на пеперудата. Натрупаният от вас потенциал започва да придобива форма. Всичко, което е било обмислено и направено до момента, преминава в качествено ново състояние. Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Това да не ви смущава, защото е естествено при преобразование на личността - старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в съвършено различни. Даденият период е винаги сложен. Колкото е по-тънко преобразованието, толкова по-неспокойно може да мине. По тези причини е желателно да се ограничите от присъствието в големи и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и верни приятели може.

Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си в този ден и да отнемат много сили и време. Денят е удачен за пътуване и преместване на ново място. Насрочените за този период дела се нуждаят от задълбочено изучаване и сериозна подготовка. Живейте по свободен график, не се преуморявайте, избягвайте излишната суета и бързането. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност.

Секс - В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и само може да се отдадете на четене на книги и теоретично усвояване на сексуални техники. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате.

Бизнес – Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Подстрижка – Най-добре е, ако в 8 лунен ден избягвате да се подстригвате. Направете го до 13:12ч, ако се налага.

Сънища в 8-ми лунен ден (предстоящите) носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4890 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини