Астропрогноза: Днес не трябва да се ядосвате и гневите

  • 28 януари 2018 06:45

  • 34092
  • 0
Астропрогноза: Днес не трябва да се ядосвате и гневите
© pixabay.com

Луната e в знак Близнаци до 20:59ч. Хората са склонни към повече лекомислие, излишна бъбривост, при която правят недообмислени изказвания. Полезно е да бъдете в приятна компания, на красиви места, да общувате с любим човек, да се занимавате с интелектуални занимания. Сега са уязвими белите дробове, често ще има затруднено дишане и запъхтяване. Уязвими са ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Уязвима е също нервната система.

От 12:40 до 20:59ч Луната ще се движи на празен ход. Нищо важно да не се предприема през тоз период. След това Луната преминава в знак Рак.

12 лунен ден продължава до 14:24ч – Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата.

13-ти лунен ден започва в 14:24ч. и продължава до 15:23ч на следващия ден. Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. Възможно е да научите нещо неизвестно ви досега. Числото 13 съответства на съзвездието Змиеносец - нарича се още съзвездието на магьосниците. Предсказанията, получени в този ден, могат значително да променят съдбата ви. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят. Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред. Неблагоприятно време за всякакви начинания.

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Това е така, защото натрупаната в първите две фази на Луната енергия вече е толкова силна в нашето тяло, че тя започва да циркулира в него по затворен кръг, буквално измива, пречиства, подновява всички органи и системи. Заедно с енергията в организма, прекрасно циркулират кръвта и другите течности и различните полезни вещества. Ето защо през този ден яжте повече храна, съдържаща полезни вещества - тя ще бъде напълно усвоена. Това движение на енергията може да разбута някои дълбоки пластове на стари психологически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях спокойно.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещан за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си. Сексуалната интимност е най-добре да се замени с лек еротичен масаж.

Подстрижка – може да се подстригвате през целия ден, но след 14:24ч вече не ходете във фризьорският салон. Всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
34092 0

Свързани новини

Водещи новини