Днес не трябва да се започват важни и нови работи

  • 20 септември 2017 06:10

  • 4265
  • 0
Днес не трябва да се започват важни и нови работи
© Pixabay

Луната е в знак Дева – времето, когато се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на ближния. Засилва се моменталното реагирането на най- незначителните несъответствия и дреболии. Добре е да се разхождате в парка, в гората, да пресаждате цветя, да работите със земята. Това ще снеме психическото напрежение, ще ви отпусне и ще повиши общия тонус на организма. Уязвим е стомашно-чревният тракт. Не бива да се правят планови операции на органите в коремната кухина. Да се избягва и цезарово сечение.

От 08:31 до 13:07ч Луната ще се движи по празен курс. Да не се започват важни и нови работи. Ако изчакате, ще си спестите доста нерви.

В 13:07ч Луната преминава в знак Везни.

30 лунен ден започва в 07:08ч и продължава до 08:31ч – Твърде кратък е – ще продължи само час и нещо. Не всеки лунен месец има такъв ден. Време за прошка, любов покаяние. Направете си равносметка за отминалия лунен месец.

В 08:31ч настъпва новолуние в знак Дева. Обличайте бяло, оранжево, синьо, сребристо. Откажете се от тъмните цветове и от парадната форма на облекло.

Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е при новолуние. То ще ви подкрепи във вашите намерения. Често лошите привички са израз на сили без направление, които се нуждаят от правилно насочване, за да донесат някаква полза. Когато се отказвате от лошите си навици, неприятните усещания по това време не са толкова силни, за това е по-лесно да изоставите навиците именно сега, например отказването на цигари. Психическата реакция е нормална, а това е особено важно. Много е важно да издържите първите дни. Ако ви е трудно изведнъж да го направите, постепенно намалявайте храната, цигарите или алкохола. В деня на пълнолуние трябва да си вземете последно сбогом с тях.

1-ви лунен ден продължава от момента на новолуние до първия изгрев на Луната, в случая до 08:13ч на следващия ден. Един от четирите дни на Хеката – времето на тъмната Луна. На небето в тези дни Луната не е видна. Не е много ефективен както за индивидуална, така и за колективна работа. Времето е подходящо за уединение, самоанализ и оценка на миналите ни постъпки и за правене планове за бъдещето. Жизнените сили са отслабени, затова трябва да се избягва претоварване и да не се започват нови рисковани дела. Време за работа с желания. Подходящо е да се приложи лунната диета. В продължение на 24ч не трябва нищо не ядете. Разрешено е само чай, кафе, без захар, пиене на течности.

И така, главното в първия лунен ден е създаване на мислен скелет на бъдещият лунен месец. Мечтайте! В това лунно денонощие е добре да помечтаем за бъдещето, но не за абстрактното, а за близкото през лунния месец. А за да не останат мечтите безплодни, мислените образи за бъдещето трябва да бъдат колкото може повече конкретни и подробни. Колкото можете повече реалистично и в максимална степен достоверно си представяйте бъдещето. Пред мисленият ви взор, желаните образи трябва да бъдат представени във всички нюанси и детайли. Колкото по-ярка е вашата фантазия, толкова по-добре. Също много е важно да си представите бъдещето не като нещо, което е възможно, а като вече станало. Подобен магически прием са използвали маговете и жреците на древните култури и народите. Този метод позволява да се създаде в астрален план “енергиен отпечатък” на бъдещото събитие, създава се мислеформа на наближаващото събитие. При правилна визуализация събитието обезателно ще стане, дори да не съответства напълно на зададената форма. Създава се енергийната матрица на предстоящите събития и се структурира пространството и времето в направление, което сте избрали.

Не трябва да се причинява вреда на никого, даже в мислите. За това е нужен постоянен самоконтрол. Добре е да има запалена свещ с равен и топъл пламък до вас, върху който да се съсредоточите и да се концентрирате само върху хубави неща.

Секс – от пълноценен секс по-добре се откажете. Организмът се намира в самокорекция и всякаква външна намеса ще попречи на правилната настройка на вашия биокомпютър. Затова пък можете да говорите за секса с пълни подробности.

Подстрижка - В този ден става биоенергийна настройка, при която участват косите, затова не се препоръчва никакво подстригване. Въздържайте се от подстрижка, дори от подравняване на краищата на косата. Скъсявайки косите, вие скъсявате живота си и провокирате нещастни случаи и неприятности. Подстригването ще повлече след себе си болести, намаляване на деловата активност, либидото, намалява паметта и създава ментални проблеми. Можете да заплетете косичка за избягване на негативни външни влияния. Не я разплитайте до 2 лунен ден. По този начин вие се грижите за обновяване на своето здраве и душа като допускате жизнените сили на Природата.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4265 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини