Днес не трябва да прибирате загубеното от други хора

  • 21 септември 2016 06:46

  • 24455
  • 0
Днес не трябва да прибирате загубеното от други хора
©

Луната е в последните градуси на знак Телец. От 06:33 до 08:54ч ще излезе в космическа почивка и след това се премества в знак Близнаци. Хората са склонни към лекомислие, необмислени изказвания и решения, излишна бъбривост.Уязвими са дихателната система и белите дробове.

Възможни са нервни сривове и главоболия. Не трябва да прибирате загубеното от други хора днес. Така може да поемете върху себе си чуждата карма. А дребни загуби на вещи и монети са знак за освобождение и изчистване. Ако не съжалявате за загубеното, ще бъдете скоро възнаградени с още повече. Добър знак е през днешния ден в дома ви да разцъфне цвят. Добре е да се вземат лекарства за черния дроб. Уязвими са плещите, ръцете, белите дробове. Да се избягва усилена работа на компютър. За предпочитане е да не се пуши и да не се стои в непроветрени помещения.

Символ на 20-ти лунен ден е орелът, което показва, че след последните психологически тежки дни, най-накрая имате възможност да се издигнете над своите проблеми и да полети Духа ви към нови висоти. Първото, което трябва да направите е да погледнете на живота си от птичи поглед. Осмислете го целия - от раждането ви до момента. Астралната енергия ще ви помогне да направите своите избори дали ще живеете както досега или ще внесете корективи, за да измените съдбата си. Периода ще ви помогне да осъзнаете, че няма нищо случайно и всичко, което става с вас, се явява резултат от вашите минали действия и настоящи желания. 20-ти лунен ден изисква от човек да прояви решителност и активност. Сега е противопоказно да сте пасивни. Осъзнайте, че с всеки ден, чрез това, което правите, вие вплитате по още една нишка в тъканта на своята съдба. Противопоказно е да изпитвате съмнения. Напротив, трябва да сте колкото може по-уверени.

Отношения - Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят.

Секс - Сексуалните отношения могат да останат предишните. Не е необходимо да внасяте нови елементи. Просто се ограничете с качествен секс. Любовните отношения да бъдат спокойни. Старата любовна техника е по-добра, отколкото някоя нова. Главното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно.

Бизнес - Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началството, стига да не ги занимавате вашите началници напразно.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
24455 0

Свързани новини

Водещи новини