Астро съветът днес: Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки

  • 12 септември 2016 06:54

  • 6357
  • 0
Астро съветът днес: Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки
©

Луната и днес ще е в знак Козирог.

Добре се удава конкретна работа, изискваща методичност и рационално мислене. Спада емоционалният тонус. В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Намалява способността от състрадание, малко ни вълнуват проблемите, особено чуждите. Мнозина ще бъдат завладени от страх, ще се засили чувството за самотност. Не трябва да се поемат бъдещи отговорности, а също и да се дават дългове. Уязвими са кожата, ставите, гръбначният стълб и жлъчният мехур. Костите сега също са уязвими и се увеличава опасността от травми. Да не се правят козметични операции и да не се посещава стоматолог, обаче масажите на лицето и подхранващите маски са много ефективни в това време. Да не се посещават чакръкчии. Може да си позволите някое гастрономично излишество - стомаха без труд ще се справи с него. Трудолюбието и работоспособността позволяват да се свършат всички тези дела, които отдавна са отлагани.

След 13 ч Луната излиза до края на деня в космическа почивка, затова не предприемайте нови и важни мероприятия. Почивайте, вършете обичайното или довършвайте започнатото.

В 11-ти лунен ден, който продължава до 16:54 ч, трябва да се внимава да не се вършат глупости. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Да се избягват спорове и скандали. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Дори да ви достига кураж, то не участвайте в рисковани мероприятия. Избягвайте скандалите и споровете. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Заболяванията в този ден представляват опасност за представителките на женския пол. Уязвима е главата и гръбначният стълб. Да се избягва преумората на очите. Противопоказен е интензивен умствен труд, където се изисква концентрация на вниманието.

12-ти лунен ден, който започва от 16:54 ч е ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Лош знак, предупреждаващ за опасност е да падната вилица, нож, ножици. Ако намерите по пътя си птиче перо, това е знак за блага вест. Препоръчва се да се пие чай от червен кантарион и пресни сокове. Нека да присъстват в облеклото ви пъстрите, радостни цветове. Откажете се от всичко сиво и монотонно.

Секс - Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото любов, нежност, доброта и разбиране.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6357 0

Свързани новини

Водещи новини