Астро съветът за днес: Не вършете глупости

  • 11 септември 2016 06:53

  • 27316
  • 0
Астро съветът за днес: Не вършете глупости
©

Луната е в знак Козирог. Добре се удава конкретна работа, изискваща методичност и рационално мислене. Спада емоционалният тонус.

В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Намалява способността от състрадание, малко ни вълнуват проблемите, особено чуждите. Мнозина ще бъдат завладени от страх, ще се засили чувството за самотност. Не трябва да се поемат бъдещи отговорности, а също и да се дават дългове. Уязвими са кожата, ставите, гръбначният стълб и жлъчният мехур. Костите сега също са уязвими и се увеличава опасността от травми. Да не се правят козметични операции и да не се посещава стоматолог, обаче масажите на лицето и подхранващите маски са много ефективни в това време. Да не се посещават чакръкчии. Може да си позволите някое гастрономично излишество - стомаха без труд ще се справи с него. Трудолюбието и работоспособността позволяват да се свършат всички тези дела, които отдавна са отлагани.

10-ти лунен ден до 16:07ч - Ако в това време чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Всички дела вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. Денят е удачен за всякакви дела, за нови начинания. Ако има тъга и страдания, то те ще бъдат кратковременни. Заболявания започнали днес са опасни и задължително трябва да им се обърне внимание. Да се пият много течности. Сънищата са неверни.

В 11-ти лунен ден, който започва от 16:07ч и продължава до 16:54ч на следващия ден, трябва да се внимава да не се вършат глупости. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Да се избягват спорове и скандали. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Древните придворни астролози съветвали царя да започва война именно в този лунен период. Покажете най-добрите си чувства към членовете на семейството. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Дори да ви достига кураж, то не участвайте в рисковани мероприятия. Внимателно се оглеждайте настрани, избягвайте скандалите и споровете. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. При общуване с органите на властта, не си правете шегички. Внимавайте с металните предмети. Всичко, което се започне трябва да се доведе до край. Заболяванията в този ден представляват опасност за представителките на женския пол. Да не се убиват насекоми. Уязвима е главата и гръбначният стълб. Да се избягва преумората на очите. Противопоказен е интензивен умствен труд, където се изисква концентрация на вниманието.

Секс - В този лунен ден се наблюдава повишена сексуалност. През човек преминават мощни енергийни потоци и сексът позволява да се трансформират в жизнена енергия. Сексът сега трябва да се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да възникне главоболие или болки в гърба.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
27316 0

Свързани новини

Водещи новини