Мит Ромни призна поражението си

  • 07 ноември 2012 07:58

  • 2038
  • 3
Мит Ромни призна поражението си
©

Обадих се на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и му поднесох моите поздравления за безспорната победа. Това каза кандидатът на републиканците Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на. Надявам се и се моля Господ да го напътства в делата му във времената на предизвикателства на САЩ. Надявам се това да е добро за цялата ни страна, каза Ромни.

Той благодари сърдечно на съпругата си и децата си, които неизменно са били до него. Съпругата ми щеше да бъде прекрасна първа дама, ако бяхме избрани. Тя е човек който може да докосне сърцето на всеки един от нас, каза Ромни.

Той препоръча да се направят реформи в образованието, в които акцента да не е само върху обучението на децата, а вдъхването на принципите дали величието на САЩ - почтеност и честност. Трябва да се погрижим за нашите родители, защото те са предпоставка за успех на усилията, призова Ромни. Той изрази надежда, че усилията на работодателите ще бъдат насочени към подобряване на състоянието на хората. „Кандидатирах се, защото ме беше грижа за Америка. Кампанията приключи, но принципите продължават да живеят. Принципи за успех в икономиката и величието на САЩ. Вярвам в Америка и в народа на Америка“, каза Ромни посрещнат от бурни аплодисменти от своите привърженици.

Последвайте канала на

Novini.bg
2038 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.11.07 | 19:50

3
Като слушах Ромни, как поздравяваше Обама, как му пожелаваше успех и като за край каза, че трябва всички да се обединим за доброто на Америка и точно тогава се сетих за думите на онзи съсел Сергея, вечерта когато разбра, че Плевнелиев печели президентските избори .... тогава ми се гадеше от думите на Сергея !!!
Стефан К.

2012.11.07 | 15:32

1
Хората подхождат с отговорност на длъжностите си. За Серго са важни само това доган и другите кръгове около тях да имат европари за усвояване, докато не им ги спрат, разбира се, след това продължават да обезкървяват собствения си народ (ако въобще може да се приеме, че един украинец и турчин са българи ?!!?!?!?!?)
Sirius

2012.11.07 | 19:50

2
Достойнството... дума забравена от българските политици. Не, не забравена, а непозната.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини