Тренчев: Симеон Дянков скри от нас идеята за десятъка върху лихвите

  • 16 октомври 2012 08:34

  • 915
  • 2
Тренчев: Симеон Дянков скри от нас идеята за десятъка върху лихвите
©

Всички реформи в бюджета трябва да бъдат разглеждани в Съвета за тристранно сътрудничество и след като промените не са консултирани с нас министърът на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи трябва да бъде уволнен.Това заяви пред БТВ Константин Тренчев.

Той потвърди, че по време на заседанието на тристранката е попитал дали има нещо вярно в слуховете, че ще се облагат пенсиите с данък и другите идеи, но Дянков отрекъл. Затова сега от Подкрепа искат стенограмата от заседанието да бъде публикувана.

Данъкът върху лихвите и бюджета на НЗОК не са гледани в Тристранния съвет, но са внесени в МС, недоволства Тренчев. Има две възможност или са го скрили, или през нощта е работено допълнително. Това е неуважение на институциите, категоричен е Тренчев. Дянков трябва да поеме отговорност и за проблемите в Сребърния фонд, както и отлагането на идеята за криминализиране на неплащането на осигуровки, смята президентът на „Подкрепа“. Парите в държавата критично са намалели и отговор на този въпрос Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи не иска да даде.

Последвайте канала на

Novini.bg
915 2

Коментари 2

Добави коментар
Faust

2012.12.03 | 15:28

2
Държавата или по-точно хазната са изтръскани като брашнян чувал от мутренско-милиционерската власт. ББ и останалите мошеници в момента са в паника, защото лошото и зимата сега идват. Виденовата зима ще ни се стори като поход на скаути в някой национален парк. Но всеки наро си заслижава управляващите. Нашият също, защото не е единен. Гербера в съседния апартамент не разбра, че не бесепаря до него или седесаря отсреще са му врагове. Те не го мамят и не го държат в мизерия. Мизерията, която все повече затиска хората е функция от безидейното управление, от липсата на последователни и смислени управленски решения, от пълния хаос и тоталната неграмотност на това правителство. Ако нещета се оправяха само с рязане на лентички Тодор Живков още щеше да е на власт. Така че докато българския народ не се откаже да бъде мамен и манипулиран и не се обедини около каузата за оцеляване на България и неговото собствено оцеляване не след дълго няма да има нито България нито българи. Хората, които са написали на сградата на Народното събрание "Съединението прави силата" са били патриоти и родолюбци, а не корумпирани продажници и компрадори.

2012.10.17 | 09:28

1
Тези да не се правят на ощипани. Трябва да има данък на лихвите защото това си е чиста печалба коята се взема от джоба на всички ни. Малко им вземат. Тези от тристранката чии интереси защитават. На тези богатите-лъжливи хорица които мислят, че света се вътри около тях и унищожиха построеното от нашите отци или интересите на тези които създават благата-работещите. Колко ви платиха за да се правите на ощипани. По голяма мафия от сидикатите няма. Голе ми сте лъжци.

Добави коментар

Водещи новини