Лейди Гага пусна пак голи фотоси в нета (снимка)

  • 07 август 2012 21:22

  • 5818
  • 3
Лейди Гага пусна пак голи фотоси в нета (снимка)
©

Само седем дни остават до концерта на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в в България.

Продукцията за предстоящото шоу вече пътува към страната ни. София е първата спирка от европейската част на световното турне на звездата. Лейди Гага трябва да запее на сцената на "Арена Армеец" на 14 август в 20 ч. Организаторите на събитието обещават невиждано досега шоу, информира БНТ.

42 са ТИР-овете с цялото оборудване за мегаконцерта и 20 автобуса с екипа, музикантите и танцьорите. Сцената ще бъде впечатляваща. На подиума ще бъде издигнат средновековен замък, в който ще се развие уникалното шоу. Внушителното съоръжение ще е високо цели 5 етажа и ще бъде изградено от около 1000 поддържащи колони. Любопитно е, че в идеите за дизайна му сериозно участие има самата Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в.

Грандиозната конструкция ще пламне в уникален звук, осветление и пироефекти. Почитателите на Мама Чудовище, както я наричат, ще се насладят на любимите си парчета. Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в ще изпълни песни от новия си албум, както и най-големите си световни хитове. За всяка песен са предвидени отделни костюми и хореография, а балетът на кралицата идва в пълния си състав от 20 души.

Това е само част от шоуто на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в - провокациите и изненадите остават за 14 август, а сега звездата релаксира в  обятията на гаджето си Тейлър Кини в дома си в Ел Ей. Лейдито дори пусна секси снимки на двамата, докато се плацикат в басейна. Певицата периодично пострясква мрежата със свои голи фотоси, но този път обаче ексцентричката повиши еротиката, която по принцип отъства от нейната визия.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5818 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
THE VOICE

2012.08.13 | 18:24

3
ДА ВИ КАЖАЛИ ЗАЩО ЛЕИДИТО СЕ НОСИ ТАКА ,ГРИМИРА,ЛАКИРА................ПРАВИ СЕ НА ИНТЕРЕСНА.......ЩОТ АКО Я ВИДИТЕ БЕЗ ГРИМ ЧЕ ИЗБЕГАТЕ ТОЛКОВА Е ГРОЗНО ЧЕ ЩЕ УПЛАШИ БАБА ЯГА...А ПАК ВИЕ ГЛУПАЦИТЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ БИЛА ЕЧЕНТИЧНА.....
ads

2012.08.13 | 18:24

2
izvinqvai kvo e echentichna glupako
ицо

2012.08.13 | 18:24

1
Даааааааа. Страшни са!!! Чак клонят малко към порно. Еба ти! Кой ги пише тези глупости? Направо пръска тъпомера.

Добави коментар

Водещи новини