Психично болен се самоуби в Кърджали

  • 18 юли 2012 10:11

  • 1689
  • 1
Психично болен се самоуби в Кърджали
©
Психично болен мъж от с. Пчеларово Кърджалийско, който е бил на лечение в психодиспансера в града, се е самоубил в дома си. Петьо К. бил пуснат в тридневен отпуск от болничното заведение. Когато се прибрал вкъщи, отпратил навън родителите си, захапал дулото на пушката си и се прострелял, пише вестник "Родопи" .

 

Преди години Петьо К. се занимавал с отглеждането на овце. Бизнесът не потръгнал добре и той се принудил да продаде животните. Другата страст в живота му било ловджийството. Постъпвайки на лечение заради заболяване, ловната му пушка била отнета. По-късно той отново се сдобил с оръжието. Няколко дни преди Петьо К.  да посегне на живота си, той се разплатил с всички, на които дължал пари, коментират негови съселяни.

 После отишъл в местния магазин в Пчеларово и пил кафе. Поръчал и второ, но станал и си тръгнал. У дома помолил майка си да отиде и купи сладолед, а баща си пратил до ветеринарния лекар, за да плати ваксини за животните. Оставайки сам, Петьо налапал дулото на пушката и се прострелял.

Дежурна оперативна група от РУП-Кърджали е извършила оглед. Няма улики за насилствена смърт. Трупът е транспортиран за аутопсия в кърджалийската болница.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1689 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Тъжно

2013.05.06 | 08:24

1
За да изчисти всички дългове, който има явно е бил доблестен човек.....жалко за него.

Добави коментар

Водещи новини