Мегаспектакъл от Лейди Гага на 14 август в София

  • 26 юни 2012 14:11

  • 585
  • 0
Мегаспектакъл от Лейди Гага на 14 август в София
©

Средновековен замък ще бъде издигнат на сцената на концерта на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в в София, съобщава bTV. И това е само част от грандиозния спектакъл, който ще се разиграе пред очите на феновете на звездата в средата на август.

В Австралия, където в момента се вихри турнето на Гага, певицата открива концерта си с песента "Highway Unicorn”, яхнала огромен бял кон. Mинути по-късно ритъмът се ускорява и звездата се преражда на сцената. Симулирайки излизане от утроба, Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в разтърсва публиката с "Born This Way”. Това е само стартът на дългото над два часа шоу.

Сюжетът на спектакъла е разделен в няколко действия, като театрална пиеса. Засегнатите теми са разнообразни и Гага непрестанно контактува с публиката, коментирайки обществени теми.

Хореографията на мегапродукцията е повлияна от ексцентричния Салвадор Дали, от Дейвид Бауи и Принс, като обаче всичко е пречупено през призмата на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в.

До концерта на суперзвездата у нас остава още съвсем малко време. Той ще бъде на 14 август в София. Цените на билетите са от 70 до 200 лева.

Последвайте канала на

585 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини