Мартин Димитров: Цветанов да си гледа ГЕРБ, а не да се меси в СДС

  • 21 юни 2012 07:39

  • 1028
  • 2
Мартин Димитров: Цветанов да си гледа ГЕРБ, а не да се меси в СДС
©

В българската десница емоциите са толкова силни, че може да се изгори един юрган заради даден човек, каза в сутрешния блок на Нова телевизия бившият лидер на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

По думите на синия депутат, липсват здраво мислещи хора, защото ако имаше такива, Синята коалиция ще бъде факт на предстоящите парламентарни избори.

Димитров призова, че е крайно време да се спре лъжата в политиката. Думите му дойдоха по линия на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, която е използвала клип на СДС. Според десния политик, тя трябва да представи клип с конференция на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на каза още, че най - важно е да има СДС и СДС да промени ситуацията в политиката. Бившият лидер обяви, че официално Ваньо Шарков е кандидат за председател на партията. Според Димитров, ако Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа започне да си гледа партията и МВР, Шарков има реални шансове да оглави СДС. Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на каза категорично, че му е писнало от намесата на външни лица в партията и обяви, че слабата десница е от интерес за ГЕРБ. Той дори каза, че заради управляващите се разваля и Синята коалиция.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1028 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Сис

2012.06.21 | 12:08

2
И Меглена се оказа леке като всички останали....не може да и се вярва....мошеничка , която само си прави сметката и върти далавери с другите мафиоти.....все тая- всички крадат яко и нямат спирка.....
Делириум

2012.06.21 | 12:08

1
Аз я мислех за по-умна Кунева, но се оказа, че не е! Не знам с какви очи ще се явни на изборите, това нейното граничи с нахалство! Още повече, че се оказа,ч е Донев и Павлов са й зад гърба!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини