Тошо Тошев: Любомир Павлов прилага медиен терор

  • 17 юни 2012 20:14

  • 995
  • 2
Тошо Тошев: Любомир Павлов прилага медиен терор
©

Бившият главен редактор на „Труд” и сегашен на в. „Преса” Тошо Тошев има възможност да се върне с 25% акции в двата вестника.Това обяви самият той в предаването „Винаги в неделя” на ТВ7.

В рубриката „Вашият събеседник” пред Николай Бареков Тошев призна, че мажоритарен собственик във вестник „Преса” е бившият съдружник на ВАЦ в „Труд” и „24 часа” Харалд фон Зеефри. Той все още притежавал 25% от двете издания и дори имал идея да упълномощи Тошев да го представлява във всичките му дела в България.

Така Тошо Тошев може да се върне в Полиграфическия комбинат като съдружник на Павлов и Донев.

Тошо Тошев обаче не скри разочарованието си от новите собственици на двата вестника.

„Това, което прави Любомир Павлов е медиен терор”, отсече той, припомняйки разговора, в който издателят заплашва зам.-главния прокурор с омаскаряване. „Когато ти правиш от вестниците, от писалката една тояга за бой, това е вид терор, това не е просто търговия с влияние”, каза Тошев и се възмути, че Павлов използва името на вътрешния министър като подръчно средство, с което да плаши гаргите.

„Той си мислеше, че ще може да управлява държавата чрез вестниците и се опитва да го прави сега”, каза още главният редактор на „Преса” по адрес на Павлов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
995 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
мирела

2012.06.19 | 15:55

2
На агент Бор ще кажа само "гладна кокошка просо сънува". Разбра, че в.Преса е еднодневка, използвана за политически цели и сега да се върне в в.Труд. Как ще погледне колегите си в очите?!!
koko

2012.06.18 | 10:10

1
което си е вярно, вярно е

Добави коментар

Водещи новини