Никола Саркози е на забранени хапчета

  • 11 април 2012 15:27

  • 854
  • 0
Никола Саркози е на забранени хапчета
©

Френският президент Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в приема забранени в страната медикаменти, пише РИА Новости.

Двама журналисти издадоха книга за здравословното състояние на президентите. Дени Демонпион и Лоран Леже твърдят в "Последната забрана. Истината за президентите", че на сегашния стопанин на Елисейския дворец му дават медикаменти, които нямат разрешение за продажба на френския пазар. Медикаментите помагат на Саркози да пази равновесие. Авторите не могат да кажат какви са точно лекарствата. Журналистите предполагат, става дума за подмладяващ хормон или за ензим, даван при рак или бъбречна недостатъчност. Не се изключва и версията медикаментите да са стероиди или кортикостероиди, които са давани без да знаят медиците.

В книгата се твърди, че френският президент Франсоа Митеран, управлявал страната от 1981 до 1995 г., е прибягнал до евтаназия, за да му бъдат спестени страданията. Смъртта на Митерен бе обявена на 8 януари 1996 г.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
854 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини