ДПС за Трайков: С интелигентността си стоеше по - особено в кабинета

  • 20 март 2012 15:47

  • 745
  • 0
ДПС за Трайков: С интелигентността си стоеше по - особено в кабинета
©

ДПС няма да подкрепи отстраняването на Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко от поста министър на икономиката, енергетиката и туризма.

Това стана ясно на редовната пресконференция на партията.

Причината да не подкрепят отстраняването му са неясните мотиви за това, както и противоречивите коментари в партия ГЕРБ, за начина, по който му е поискана оставката.

Освен това в известна степен Трайков се оказва симпатичен за ДПС заради това, че „със своята интелигентност стоял малко по-особено в кабинета."

С освобождаването на министри ГЕРБ не може да се освободи от политическа отговорност, категоричен бе Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.
От ДПС не изключват генерален ремонт в кабинета. Стана ясно още, че партията няма да подкрепи новите министри.

"Оказва се, че изказването на номинираната за здравен министър Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, че е тежката артилерия в ГЕРБ предизвика страх в ДПС. Как ли ще се бомбардира системата?", опасява се още Местан.

По думите му основна отговорност за назначенията в правителството носи премиерът, който назначава министрите.
Той ги намира къде ли не, по кръстовища и другаде, коментира  Местан.

От ДПС заявиха, че искат комисиите за цените на лекарствата и по случая Хохегер, които трябва да бъдат гласувани тази седмица в парламента да бъдат на паритетен принцип.

Последвайте канала на

Десислава Станева
745 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини