Пайнера отрязал ДесиСлава

  • 05 март 2012 17:17

  • 3430
  • 0
Пайнера отрязал ДесиСлава
© Булфото
ДесиСлава ударила на камък, когато се пробвала да се върне в редиците на старата си музикална компания "Пайнер".
 
Мераците й били преди музикалния конкурс "Евровизия", когато Митко спокойно е можел да я използва за реклама, но явно достойнството му е надделяло и категорично заявил: "Всяка друга мога да върна, но не и теб", разкриват приближени до димитровградския бос.

ДесиСлава подвила опашка и запазила в тайна, че била отхвърлена. И понеже й се насъбрало доста покрай провала с "Евровизия", сега се говори упорито, че блондинката се теши в прегръдките на 15 години по-млад от нея, който бил в борческите среди.

Раздялата си с „Пайнер" ДесиСлава е преживяла по-тежко дори от раздяла с гадже. Раздорът дошъл заради песен, която е била по нейни текст и музика, а фирмата искала да си ги припише. „И аз, и Митко Димитров, реагирахме прекалено емоционално в тази ситуация. Беше дребнаво", прави равносметка бившата прима на „Пайнер". Ударите срещу нея започнали веднага след раздялата с бившите й продуценти. Те патентовали името „ДесиСлава" и певицата нямала право да се представя с него. С името на фирмата си също имала подобен проблем.

В този най-труден период, тя дори загубва гласа си от притеснение и стрес за цели 6 месеца! Песните за албума й били готови, но нямало как да влезе в студио и да ги запише, обясни преди време Деси и призна, че това бил един от най-трудните периоди в живота й.

Последвайте канала на

3430 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини