Бонусът на Трайков разгневил Борисов

  • 04 март 2012 07:16

  • 22589
  • 49
Бонусът на Трайков разгневил Борисов
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се ядосал на обясненията на икономическия министър Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, че възнагражденията, които получил за участието му в управата  на два фонда (36 960 лв.), са законни.

"Дал съм дума, че ще бъда морален премиер и няма да отстъпя от тази позиция, няма да работя с хора, които в условията на криза не показват морал." Това заявил Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред министри на летището, след като кацнал в петък от Брюксел, пише в. "Преса".

Те били извикани по спешност и във ВИП залата премиерът провел извънредно заседание на кабинета. Борисов подчертал, че казусът с бонусите е морален и не опра толкова до закона. Но именно заради това още веднъж заявил, че ще доведе до край решението си да се раздели с онези, които са пристъпили думите му да не вземат  допълнителни пари, за да се покаже съпричастност с обикновените хора. За първи път много от колегите му го виждали толкова ядосан и категоричен в поведението си. А опитът на Трайков да борави със законови разпоредби бил окачествен като "шикалкавене".

Последвайте канала на

Десислава Станева
22589 49

Коментари 49

Добави коментар
ГЕРБЕРАСТИ-ПЕДЕРАСТИ

2012.03.06 | 23:42

48
Поколението "ГЕРБ"_____ Ако включим към изследвания масив и първите два месеца на годината, то очевидно тенденцията е стремглаво низходяща: открита война на частни интереси, ескалация на агресията до брутални ритуални жестове в ефир, демонстрация на тотално незачитане на професионалните стандарти и липса на истинска журналистика. Тиражните медии - оплетени в икономически, корпоративни и партийни зависимости - се състезават единствено върху полето на злободневния скандал. Отвъд най-горния новинарски пласт няма нищо, няма никой. Отсъства анализът, отсъства паметта за вчерашния ден, отсъства разследването. Поредният пример за това е скандалът с бонусите - за медиите обществено значимият факт се изчерпва с това кой колко е получил и дали ще го върне. А как се стигна до тук? Откъде дойде този самонадеян ешелон от нахъсани началници, които като хищни животни от един и същи вид кръстосват апетитните парчета от територията, наречена България, и поглъщат лакомо бонуси, компенсации, възнаграждения и премии? При това не става дума само за тези с бонусите. А за цялата глутница млади, алчни и амбициозни хора, които не се интересуват нито от онези преди тях, нито от онези след тях. Поколението “ГЕРБ” възприема живота в сегашно несвършено. Няма глутница без йерархия ГЛАВАТАРЯТ НА СТАДОТО____ Нека не забравяме обаче: няма глутница без йерархия. Начело стои водачът на стадото. И никой не може да откъсне мръвка или кокал без неговата санкция. Изненадващият пирует на министър-председателя може да означава две неща - или че Бойко Борисов се опитва да внуши, че е ръководил своя предан ,“отлично подготвен” (според неговата оценка) и послушен екип в неведение, или че е готов да хвърли на арената неколцина, за да се появи отново целият в бяло. Неговата арена - ако се върнем към информационния повод за тези разсъждения - е охранявана от същите медии, които се състезават върху полето на злободневния скандал и бяха подредени от “Репортери без граници” редом до медиите на Сърбия, Парагвай и Чили. Както е тръгнало, най-вероятно докладът на фондация “Медийна демокрация” за следващата година ще бъде озаглавен: „Още по-малко свобода и още повече конфликти”.

2012.03.07 | 16:34

49
Тъпунгер злобен,сега разбирам защо постоянно постваш и то само където има лика на Бойко Борисов.Ти не работиш ли?Сигурно не работиш,пенсията не ти стига изпий си хапчетата за оросяване на мозъка и си измий ченето и си лягай.Наистина си болен мозък,остави,че пишеш едно и също,а и си злобен сам на собственото си нещастие ...НЕЩАСТНИК И НЕКАДЪРНИК СИ
бай Х

2012.03.06 | 23:42

47
Много "справедлив" премиер,а напълни с пари спортистите и лъже /също и Стефка Костадинова к..вата/,че парите за т.нар.стипендии на олимпийските призьори идват от неполучени тройки от тотото.
учуден

2012.03.06 | 23:42

46
А бе още ли има наивници, които си мислят, че е възможно целият цирк да е в лайна, само ББ - в искрящо бяло?!...
qj laina

2012.03.06 | 23:42

45
Komentar 52 ti mai imash mnogo svobodno vreme da pishesh.Ne rabotish li?Taka e Komunistichesko nasledvo.Nali mnogo gi obichate zashtoto sme v tiq laina blagodarenie na tqh,a segs otidi da piesh edna studena voda.Tuk magiq nqma.
MiTak

2012.03.06 | 23:42

44
Кво плюете по Бойко бе педалчета, на малкия пръс не може да му стъпите.
ГЕРБЕРАСТИ-ПЕДЕРАСТИ

2012.03.06 | 23:42

43
НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2012 год: - Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !

2012.03.06 | 23:42

42
днес много полиция в сайта-все за ББ реват, а то - мутра!
АЙДЕ ДЕ!

2012.03.06 | 23:41

41
ПОКАЖИ ЧЕ СИ МЪЖ И УВОЛНИ ТАЯ ФЪШКИЯ ТРАЙКОВ. УВОЛНИ ТИЯ КОПЕЛДАЦИ ДЕТО СИ РАЗДАВАХА БОНУСИ ОТ НАШИТЕ ПАРИ - ТОВА Е ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ,НЯМА ДРУГА ДУМА.ПОКАЖИ И НА ДЕЛА ЧЕ НЕЩО ПРАВИШ, А НЕ СЕ БИЕШ САМО ПО ГЪРДИТЕ.
Току-виж не е лъжа?

2012.03.05 | 23:48

40
Нов интернет портал - търсачка подобна на Google ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех! От безплатна проба глава не боли, може пък и да не лъжат?: Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=43b87510

2012.03.05 | 23:05

39
i toi kato Fidosova go e potresla taq novina razlikata e 4e debelata se e tresla kato malibi cql den

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини