Борисов: До петък е добрият Дянков, а от понеделник - лошият Цветанов

  • 03 март 2012 12:06

  • 19716
  • 123
Борисов: До петък е добрият Дянков, а от понеделник - лошият Цветанов
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е натоварил Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа със задачата да подготви структурни промени в кабинета, ако някой не е спазил срока за връщане на бонусите, който изтече в 17,30 ч. в петък.

Това става ясно от стенограмата от заседанието на Министерски съвет, което бе в сряда.

Припомняме ви, че в сряда Борисов заяви пред медиите, че всички от политическия кабинет трябва да върнат бонусите си до петък.

По време на заседанието на Министерски съвет премиерът е казал: „Имате възможността с добрия Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи да се справите до петък, в понеделник ще е лошият Цветанов”.

„Мисля, че тук, в този кабинет ясно и точно казах, че длъжностните лица министър, заместник-министър началник на политически кабинет, областни управители, заместник областни управители в условията на криза няма да взимат допълнителни пари. Едни ги наричат бонуси, други - ДМС, трети – от участие в бордове и т. н. Тъй като четвъртък и петък съм на Съвет, като се върна в петък, ще подпиша – от ДПС са ми пратили писмо – кои от този кабинет са взимали такива пари. В петък ви е крайният срок който е взел, повтарям, от тези длъжностни лица: министър, заместник-министър, началник на кабинет, областен управител, заместник областен управител, който не ги е върнал или дарил в сметката за болните деца, в понеделник, ако е министър, ще има структурни промени, ще внеса в парламента за смяната му, ако е заместник-министър, ще го уволня, ако е началник на политически кабинет и не е уволнен от съответния министър, ще бъде сменен министърът. Тъй като в петък аз ще подпиша писмо-отговор, в което ще кажа, че в този кабинет няма такива хора и всеки, който попадне под чертата, ще означава, че аз съм излъгал, което никога не може да се случи, и в понеделник ще направя необходимите промени. Мисля, че съм ясен, точен и разбран”, казал още Борисов по време на заседанието.

Последвайте канала на

Десислава Станева
19716 123

Коментари 123

Добави коментар

2012.03.11 | 01:51

123
Поколението "ГЕРБ"________ Ако включим към изследвания масив и първите два месеца на годината, то очевидно тенденцията е стремглаво низходяща: открита война на частни интереси, ескалация на агресията до брутални ритуални жестове в ефир, демонстрация на тотално незачитане на професионалните стандарти и липса на истинска журналистика. Тиражните медии - оплетени в икономически, корпоративни и партийни зависимости - се състезават единствено върху полето на злободневния скандал. Отвъд най-горния новинарски пласт няма нищо, няма никой. Отсъства анализът, отсъства паметта за вчерашния ден, отсъства разследването. Поредният пример за това е скандалът с бонусите - за медиите обществено значимият факт се изчерпва с това кой колко е получил и дали ще го върне. А как се стигна до тук? Откъде дойде този самонадеян ешелон от нахъсани началници, които като хищни животни от един и същи вид кръстосват апетитните парчета от територията, наречена България, и поглъщат лакомо бонуси, компенсации, възнаграждения и премии? При това не става дума само за тези с бонусите. А за цялата глутница млади, алчни и амбициозни хора, които не се интересуват нито от онези преди тях, нито от онези след тях. Поколението “ГЕРБ” възприема живота в сегашно несвършено. Няма глутница без йерархия ГЛАВАТАРЯТ НА СТАДОТО_____ Нека не забравяме обаче: няма глутница без йерархия. Начело стои водачът на стадото. И никой не може да откъсне мръвка или кокал без неговата санкция. Изненадващият пирует на министър-председателя може да означава две неща - или че Бойко Борисов се опитва да внуши, че е ръководил своя предан ,“отлично подготвен” (според неговата оценка) и послушен екип в неведение, или че е готов да хвърли на арената неколцина, за да се появи отново целият в бяло. Неговата арена - ако се върнем към информационния повод за тези разсъждения - е охранявана от същите медии, които се състезават върху полето на злободневния скандал и бяха подредени от “Репортери без граници” редом до медиите на Сърбия, Парагвай и Чили. Както е тръгнало, най-вероятно докладът на фондация “Медийна демокрация” за следващата година ще бъде озаглавен: „Още по-малко свобода и още повече конфликти”.
дон пепе

2012.03.11 | 01:50

122
Боже ама герберците да не се смятат за анти-комунисти да говориш че Боко бил десен и се борил с комунистите трябва наистина да си си загубил ума, Боко и ГЕРБ това си е чиста разработка на службите.G
Някой

2012.03.06 | 00:17

121
Вие сте ебахти НЕЩАСТНИЦИТЕ чесно ви го заявявам .... Така излиза че който не е доволвн от управлението на ГЕРБ е Комунист... Е НЕ Е ТАКА АЗ НЕСЪМ КОМУНИСТ, НО СЪМ НЕДОВОЛЕН ОТ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ ЗАЩОТО ТО Е НЕАДЕКВАТНО И Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ.... ФАКТИТЕ САМИ ГОВОРЯТ ЗА СЕБЕ СИ КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ А ДО Я БЕЗ ЯСНА ВИЗИЯ, СТРАТЕГИЯ И ПЛАН ЗА ИЗХОД НА БЪЛГАРИЯ ОТ КРИЗАТА. ПРАВЯТ СЕ УЖКИМ НЯКАКВИ - НИКАКВИ РЕФОРМИ БЕЗ НИКАКВИ ПОЛУЖИТЕЛНИ ПОСЛЕДИЦИ ОТ ТЯХ. ДЪРЖАВНАТА ХАЗАНА НА МИНУС ... Е КАКВО ДА СИ ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ ТО Е ЯСНО КАТО БЯЛ ДЕН...

2012.03.05 | 11:37

120
http://19min.bg/news/4/3196.html
Mr.?

2012.03.05 | 11:10

119
Спрете да крадете и малко се трудете да спасите държавата.
Holly City Seen By Hubble

2012.03.05 | 11:10

118
Ауууу, гербарастките кучеk[а нададоха вой до възбок - до небесата!!! Значи съм прав! Къде бе другари комунисти-гербарасти написаното от мен е ЛЪЖА! КЪДЕ! Вижте сега, другарчета, вие може много да си виете и да обиждате и да си представяте кофчежета със злато търкалящи се от Позитано, но истината е една и ПРОСТА - БЕЗ ХРАНА, БЕЗ ТОПЛИНА и БЕЗ РАБОТА Българинът никога няма да ви подкрепи - може за момент да се обърка поради природната му доверчивости доброта но ЗАВИНАГИ НИКОГА! ВИЕ ЗАМРАЗИХТЕ ЗАПЛАТИТЕ ТРЕТА ГОДИНА - ВДИГНАХТЕ ЦЕНИТЕ ДО НЕБЕТО - ВЪРШИТЕ ЕЖЕДНЕВНИ НЕЧУВАНИ И НЕВИЖДАНИ ПРОСТОТИИ във всички сфери на обществениоя живот И ПАК ИМАТЕ ПРЕТЕНЦИИ И ВИЕТЕ КАТО КАТО ГРАДНИ ХИЕНИ! Ще ви се ебе лакомата гербарастка мамичка! Кураж, вашата светла перспектива еда се превърнете в нашите екскременти! ЗАЩОТО В ПРИРОДАТА ПРАЗНО НЯМА , ПА БИЛО ТОВА ЩКУХА ГЕРБАРАСТКА ЧЕРЛНА ДУПКА!!! ОК! Спете, спокойно кученца, ама преди това препрочетете отново 139 и 156! Приятен ви отходен канал!
marin

2012.03.04 | 23:36

117
e tova bulgarina si e glupav narod kakvo mu rakolqskate na toq boiko ako ne be6e iztekla info pred mediite nqma6e da si mrudne prusta sega za pred horata se pravi 4e mu puka

2012.03.04 | 23:33

116
Ако не е театър и наистина натири лакомите хайдуци ,ще трябва да му кажем "Браво !" . Факт е ,че преди него нито един негов предшественик ,не е правил подобно нещо.
ГЕРБЕРАСТИ-ПЕДЕРАСТИ

2012.03.04 | 11:23

83
ТИ, да не живееш в някоя паралелна вселена???ИЛИ просто така ти изнася...ГОРИВО ДА СИ ЗАРЕЖДАЛ СКОРО?ЯЙЦА ЗА 40 СТОТИНКИ БРОЙКАТА ДА СИ ВИЖДАЛ?СМЕТКИ ЗА ПАРНО ДА СИ ПЛАЩАЛ?ЛЕКАРСТВА ДА СИ КУПУВАЛ?И ОЩЕ И ОЩЕ....Така...ако все още искаш, да казваш БРАВО на БОКО и на ГРОБ,нещо има сбъркано в теб или си от ТЕЗИ НА КОИТО ИМ ПЛАЩАТ И ИМАТ ИНТЕРЕС УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ,ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ!!!
уникален коментар!

2012.03.04 | 19:42

114
. За да можем днес да се радваме на свободота са загубили живота си десетки хиляди РУСКИ, ФИНЛАНДСКИ, ПОЛСКИ и РУМЪНСКИ войници, и Български опълченци! Дълбок поклон пред паметта на Героите! 2. Сега да направя една кратка ретроспекция на досегашните опити за коментрии "мъдри" мисли на екип от писачи, очевидно добре подбрани и платени от все още управляващата партия ГРОБ! 3. Тяхната задача не е лесна - да прикриеш очевадния факт, че държавата е без ефективно държавно управление и всичко е тръгнало на самотек, поради простотията и ужасяващата управленска немощ, некадърност и ТОТАЛЕН ПРОВАЛ на ГЕРБАРИТЕ! 4. Техните общо взето безсъдържателни, подвеждащи и откровено лъжливи дезинформации не ме касаят за да си сътавя мнението, което имам ИЗНАЧАЛНО за Гербарите като за последната уродлива, нахална и най-корумпирана кохорта на комунистическата пасмина, която продължава да управлява Отечеството ни! 5. Нека прочее все пак хвърля малко светлина върху някои от лъжите на платените гербарастки писачи - протогоности на примитивния каскетен комунизъм: 6. До Кретен № 46 -"Красимир" - много е важно да се интересуваме от миналото на нынеуправлающите, защото всяко първо гербарастко куче списващо ТУК бърза да обиди всички несъгласни с безумията на Боко Тиквата че били "комунисти" - Горката истина обаче, че по-големи комунисти-черпаклии и мафиотизирани простаци от ГЕРБ ПРОСТО НЯМА! 7. Кретени №№ 68 и 69 лъжат, че цените в Европа скочили "В ПЪТИ" - елементарна тъпа лъжа, което е ечевидно за всеки пътувал наскоро по света и унас! Гербари-простаци ЦЕНИТЕ В ЕВРОПА НЕ СА СКАЧАЛИ В ПЪТИ НИКОГА - нито сега, нито преди 4 години когато гръмна световната финансова криза заради банкрута на "Лемън Брадърс"! ОК? Вашата лъжа следователно цели да създаде впечатление, че безумно високите цени на храни и горива в България и тяхното неистово повишение през последно време е нещо нормално! ЛЪЖА - истината е че такива мафиоти като Огнян Донев - педерасът-бизнесмен и собственик на Софарма са виновни за ограбването на Българите, което е толкова голямо, че едва ли някой чуждестранен поробител би си го позволил! Но Донев е едно обикновено комунистическо изчадие! Изводът е плачевен за такива пишман-бизнесмени ,които се опитват да ни държат УМИШЛЕНО на африкански заплати! За такива като Донев трябва Специален Държавен Съд и затвор! 8. Гербарски кретен № 73 - дето блее пак за фантасмагоричните бокови магистрали - моля, дайте разбивка по години колко километра магистрали са построени и колко рехабилитирани от Росица Плевелева и Боко?! За нвопоникналите дупки по софийските улици няма какво да коментирам - предлагам да навреме муцуните на всички гербарасти в всяка една от тях та белким ги позапълним! Щото милионите похарчени от гербарастите за последните три години за целта не свършиха никаква работа - явно са изкрадени просто като всичко останало. 9. Гербарски кретен и русофоб № 81 дето се е изакал нещо за "риския" нихилизъм обхванал Българите - нихилизмът у Българина се подхранва само и единствено от вас Тъпите, арогантни и неуки гербарски влечуги, както и поради гибелното въздействие на чалгата върху Българския дух! Нещастнико, съдбата на Българи и Руси е скрепена завинаги от гибелта на хилядите загинали РУСКИ войници и БЪЛГАРСКИ опълченци, загинали заедно за освобождението на България и това нито политическа мижитурка не може да промени - кво ли постава пъ остава за галфон като за теб! 10. Гербарски икономически кретен № 95 не знае откъде накъде ще обвиняват гербарите, че крадели - КРЕТЕН ЗЛОКАЧЕСТВЕН, защо според теб вече трета година информационните системи на НАП на красимирчо и ГД "Митници" на Ваню Тановчето не са свързани и до 5 години НЯМА ДА БЪДАТ свързани - защото ако ги свържат ще стане пределно ясно ,че гербарастки фирми с много милинионни вносове на алкохол, цигари и др. апетитни акцизни стоки имат миниатюрни или нулеви обороти в страната - ето го изворът на НЕОБЯВЕНИТЕ гербарскки "бонуси,", чиито размер според някои достигат до 2 млрд. на година! Три години безумна гербарска власт по 2 милиарда = 6 милиарда лева!!! После нека пак да дойде лайното дянков да ми обяснява как немало пари в бюджета защото световната криза и прочие лъжи.. - ИСТИНАТА Е ЧЕ ОСНОВТА ЦЕЛ НА ЛАЙНОТО ДЯНКОВ е да вкара България в капана на заемите на МВФ и СБ - това е основната му задача - за изпълнението й ако трябва ще унищожи и цялата икономика на България. 11. Кретени №№ 105 и 106 пък обратно на кретени № 68 и 69 се опитват да ни излъжат, че цените в България все пак били най-ниски в Европа! Истината е че ЗАПЛАТИТЕ в България са безподобно ниски и нямат аналог в нито една друга европейска държава и тенденцията е към увеличаване на разликата в заплатите - една деривативна лъжа на лайнари като Донев и Божидар данев от БСК е за ниската производителност на работещия Българин - ПОРЕДНА НАГЛА ЛЪЖА на лъжливите управляващи копелета - ако се изходи от степента на производителността на труда и неговото заплащане ЗАПЛАТИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВДИГНАТИ НЕЗАБАВНО НАЙ-МАЛКО ДВОЙНО за да започне на Българина да му се заплаща за положения труд според европейските стандарти! Това обаче не е факт - азащо не тук да дойде да ми посвири на члена "социалния" Тотю Младенов 12. Специално кретен № 106 отново се опитва да имплантира усещането, че всички възмутени и отвратени от ГЕРБ са "комунисти" - ако това е така обаче Хорандия е най-комунистическата страна в ЕС, защото тя няма да ни пусне в Шенген докато ни управляват мандрилите от ГЕРБ! Холандските "комунисти" ще режат мъдурите на нахалните Гробари де ги видят по света и унас! 13. Гербари мозъчните ви бъбреци биха били предизвикали само сардониченприсмех, ако не се опитваха да излъжат Българина ПАК! Мисля, че това ще ви се отдава все по-трудно! 14. За всеки Българин трябва да му стане безпощадно ясно, че простаците гербарасти-комунисти сами няма да си отидат! Те трябва да бъдат подпомагнати от МОЩЕН НАРОДЕН ШУТ В ГНИЛИЯ ИМ ГЪЗ! 15. ГЕРБАРИ, очертава се да живеете единствено в нашите Лайна, който са по-ценни от всички вас!

2012.03.04 | 20:29

115
Кучето си ти и май много лаеш тъпанар червен.Колко ли ти плащат за да се зъбиш и ръмжиш,май Позитано са отвързали кесийте за такива помияри като теб.Представям си гадната ти олигавена от пяна мутра.Спри се малко поеми дъх,ще се задавищ от жлоъч ... и Червената смрад ще има една добра оплаквачка като теб по-малко....Яяя да чуя пак как виеш ПОМИЯР НЕДЕМ...ЧИБА,МАРШ В ЧЕРВЕНАТА СИ КОТОРКА...:-)))

2012.03.04 | 19:04

112
А сега до МЕГА кретен 156 ,да приемем че червените(БСП,БКП) са най-добрите то написаното от такъв червен боклук симпатизатн,ще ме откаже да гласувам за червената чума даже и много да ми се иска ...порочети си злобното излияние,но преди това си изтрий пяната от бясната уста и иди на психиатър ...
ГЕРБЕРАСТИ-ПЕДЕРАСТИ

2012.03.04 | 17:09

104
"СТРОИТЕЛЯ"__БОЙКО-РАЗБОЙКО___ЧЕТЕТЕ ГЕРБЕРАСТИ!!!____Резултатът от голямото строителство на пътища е следният – при правителството на Сергей Станишев за четири години са построени и пуснати в експлоатация 114 км магистрали, а за първите две години от мандата си кабинетът “Борисов” успя да построи 52 км магистрали. Това означава, че ако Борисов строи със същите темпове, в най-добрия случай ще построи магистрали колкото тройната коалиция. Предстои да разберем доколко са качествени пътищата, с които се хвали премиерът, защото първите данни за некачествени строителни работи и използване на лоши материали вече станаха обществено достояние. Оказа се и че магистралите на Борисов струват точно колкото магистралите на Станишев, а някои от тях дори са по-скъпи. След пушилката около строежите на пътищата днес Борисов започва да сменя ролята на строителя с ролята на реформатора. От две години беше ясно, че пенсионната система, БДЖ и редица сектори на обществения живот са в тежко състояние, но премиерът разбра това едва сега. На път сме да участваме в поредната пушилка, по време на която Бойко Борисов ще ни обяснява колко много работа е свършил и как всеки ден извършва болезнени реформи, а ние все така ще чакаме нещо да се случи. Само че нищо няма да се случи. Реформите, които днес предлага Борисов, първо, са закъснели и второ – повечето са неефективни. Затова резултатът от реформаторския устрем на ГЕРБ ще бъде сходен с резултатите от борбата с престъпността и голямото строителство. Интересното в случая е в колко пушилки още трябва да участваме, за да разберем, че ни лъжат.

2012.03.04 | 19:04

113
Ало червенушко спри да пишеш,а почни да мислиш или само мухи бръмчат в кухата ти къртуна...Бойко ли е виновен за БДЖ и пенсионата система,тия проблеми не са от 2-3 години,а за Кремиковци и къде са тия 114 км.... Не се опитвам да защитавам Бойко,но пиши истината,а не само партийните поръчения я кажи колко ти плащат от Позитано,ако е добре включи ме и мен ....:-)))

2012.03.04 | 14:28

96
Абе на тебе кой ти плаща да спамиш по цял ден в нета.А дали не е Ахмед Доган или Цар Киро или Алексей Петров- "Трактора". А дали въобще си Българин???Съмнява ме.На такава платена от мафията измет като тебе,заслужава да мине влак през пръстите
gerberist

2012.03.04 | 12:53

95
typo komunisti4esko kopele, kakvi 114 km, beeee - toj ser-gej tolkova ne e zakyrpil - kamo li da e stroil - po4upihme si kolite

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини