Цветанов: Трудът на пожарникаря е изключително важен

  • 28 февруари 2012 11:43

  • 656
  • 3
Цветанов: Трудът на пожарникаря е изключително важен
©

Трудът на пожарникаря е изключително важен, заяви  министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на церемонията „Пожарникар на годината”, която се провежда във Военния клуб в София.

„Трудът на пожарникаря е изключително важен за действията, които се предприемат при потушаване на дадени ситуации. Тук мога да посоча това, което се случи в харманлийското село Бисер”, каза Цветанов. Той благодари на служителите на служба „Пожарна безопасност и защита на населението” за тяхната всеотдайност, съпричастност и професионализъм.

На церемонията „Пожарникар на годината” има над 150 гости. Сред присъстващите са зам.-министрите на вътрешните работи Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев Димитър Георгиев е завършил ВВТУ „Тодор Каблешков”, а по-късно и ЮЗУ „Неофит Рилски”, и Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г., главният секретар на МВР главен комисар Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет, столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, началникът на отбраната ген. Симеон Симеонов, директорът на БЧК Христо Григоров, министърът на физическото възпитание и спорта Свилен НейковСвилен Нейков Свилен Емилов Нейков е български състезател и треньор по гребане, министър на физическото и други.

Последвайте канала на

Десислава Станева
656 3

Коментари 3

Добави коментар
дон пепе

2012.02.28 | 19:51

3
Аааа така да се подмажем на шефа, Мазню
ANONIMEN

2012.02.28 | 13:44

2
KALINKI,KALINKI IDVA VA6IA DER..........NEKADARNITSI,LUMPENI I PIANITSI.........
???

2012.02.28 | 13:40

1
Особено "трудът" на Главния пожарникар, нали Цвъки?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини