Оправдаха Силвио Берлускони поради давност

  • 25 февруари 2012 17:44

  • 744
  • 0
Оправдаха Силвио Берлускони поради давност
©

Процесът по който Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 е обвинен в корупция по време на съдебно производство приключи поради давност. Това реши съдът в Милано, който от 5 години насам разглежда случая свързан с английския адвокат Дейвид Милс, обвинен за взимане на подкуп от Берлускони в размер на 600 000 долара, за да лъжесвидетелства по няколко дела срещу него през 90-те години на 20-ти век.

Милс бе осъден на 4 и половина години затвор през 2009-та, но апелативният съд касира делото заради изтичане на давностният срок. В процеса отнасящ се само за Берлускони, магистратите поискаха 5 години затвор за бившия премиер на Италия.

Решението на съда, принципно оправдава Берлускони, но не отменя отправеното срещу него обвинение за корупция. По тази причина, адвокатите на Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 не са напълно доволни. Берлускони не присъства в съдебната зала. След официалното публикуване на решението ще станат известни причините довели до заключението на съда.

Последвайте канала на

744 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини