Риана и Крис Браун отново работят заедно

  • 21 февруари 2012 12:13

  • 954
  • 0
Риана и Крис Браун отново работят заедно
©

Изглежда Риана и Крис Браун най-сетне са загърбили лошите си спомени един за друг, защото отново работят заедно – този път по създаването на ремикси, съобщава Digital Spy.

Изпълнителите имаха любовна връзка, докато Браун не си позволи да нанесе побой над певицата в навечерието на наградите Грами през 2009 г.

Всичко това вече е минало, а доказателство за това е новото парче, което Риана и Браун качиха в мрежата и което коментираха на страниците си в Twitter.

През последната седмица се носят редица слухове, че бившите влюбени работят заедно по песента на Риана "Birthday Cake”, която се появи в последния й албум "Talk Talk Talk”.

Вчера носителят на Грами, Браун, публикува съобщение в профила на Риана, с което й честити рождения ден и качи линк към ремикса. По този начин той потвърди, че с певицата поддържат връзка, била тя и чисто професионална.

Завръщането на топлите чувства между двамата накара множество хора да смятат, че може би става дума за възраждане на любовта в двойката.

Все пак е трудно да си го представим, след като Браун бе осъден на 180 дни общественополезен труд и петгодишна пробация, след като се призна за виновен за нападението над звездата.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
954 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини