Костов: Бесен съм! Искам резултати по случая "Мирослава"

  • 03 февруари 2012 11:35

  • 2331
  • 17
Костов: Бесен съм! Искам резултати по случая "Мирослава"
© Булфото

Изпращам писмо с 10 въпроса във връзка с трагедията в Перник до председателя на временната анкетна комисия, която трябваше да проучи фактите и обстоятелствата.

Това заяви на брифинг в парламента съпредседателят на ПГ на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

„Искам да предупредя г-н Красимир Ципов и колегите от ГЕРБ – пернишката общественост знае отговора на повечето от въпросите и ги задава чрез мен, за да се увери, че Народното събрание е в състояние на брани интересите на обществеността. Няма да оставя този случай така и вървя по стъпките си”, категоричен е  Костов.

„Бесен съм! Ако видим, че комисията не започне да работи и не даде резултати, ще предложим на колегите от БСП, ДПС и "Атака" да създадем контракомисия, която да потърси отговора на всички тези и други въпроси”, заяви още съпредседателят на "Синята коалиция".

Въпросите на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - са следните:
Бил ли е Стойчо Стоев сътрудник на някоя от службите на МВР?
Защо му е разрешено да ползва оръжие, след като е бил осъждан за умишлено криминално престъпление?
Защо след издаването на заповедта за задържането му не е било иззето оръжието?
Да бъдат изслушани поемните лица и присъствалите на местопроизшествието журналисти, за да се изясни дали огледът на жилището на Стоев е извършен по реда на НПК.
Защо, след като е заподозрян за участие в умъртвяването на Мирослава Николова, Стойчо Стоев не е разпитан пред съдия?
По силата на кой нормативен акт разпитът на Стоев е направен при условията на СРС и има ли записът доказателствена стойност пред съда?
Колко случая на изнудване има в България, при които обектът на рекет няма кръвна или роднинска връзка с похитеното лице?
В колко от известните досега случаи жертвата е била умъртвена непосредствено след отвличането?
Съдията при гледане на мярката за неотклонение на Марио Любенов заявява, че върху един от пликовете с писма за искане на откуп има отпечатък, който не е на Стоев, нито на Любенов. На кого принадлежи този отпечатък?
Има ли връзка въпросното лице със Стоев и местните босове на наркотрафика?

Последвайте канала на

Десислава Станева
2331 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
долу бойко

2012.02.10 | 14:07

10
Хора тоя боклук ДЖЪДЖ е платен драскач на ТИКВАТА!!!Всяка една политическа новина и хоп- копелето е един от първите които почват да плюват опозицията,размиват новината и бръщолевят глупости с целта да не се замислите върху поразиите които това правителство твори ден след ден,да не се замислите върху това че сте безработни,нямате какво да ядете а "НАШИЯТ ПРЕМИЕР" ни обижда всеки ден от малкия екран!!!Да не мислите за за тъмното и престъпно минало на същия този премиер който говори за "ОКТОПОДА" Алексей Петров забрави че са бивши съдружници,че след опита за атентат пръв му отиде на свиждане в болницата.... и още и още!!! Само и единствено от нас зависи до кога ще търпим престъпници да ни управляват!!! НЕКА ГИ ИЗМЕТЕМ!!! П.П.И ДЖЪДЖ, не те ли е срам сам да си харесваш коментарите?!?!-видях че си призна пред колежката Даниела?Намери си нормална работа защото и да постваш от сутрин до вечер идва вашият край!!! Край на пържолките,разбра ли пуделче?
горе бойко

2012.02.10 | 23:12

17
Цитат: "Само и единствено от нас зависи до кога ще търпим престъпници да ни управляват!!! НЕКА ГИ ИЗМЕТЕМ!!!" И кои сте вие, дето зависи от вас ...Чистотата ... Е, ми , МЕТЕТЕ!!! - улиците :))), а не да обвиняват г-жа Фъндъчката, че Буклочарите от вашата Зодия не си вършат работата (((:
джъдж

2012.02.10 | 12:39

8
Понеже ме преследваш навсякъде - имай предвид ,че фанатизма е гранично състояние ,близко до шизофренията ,но съдейки по реакциите ти ,ти си преминал стадия на обсесия и си прекрачил към шизофренния такъв. Потърси помощ.

2012.02.10 | 16:10

16
И аз съм бесен,но от наглостта на КостоFFF. Първо-позволява си са използва криминално престъпление за политически цели и второ-НЕ Е НАПРАВИЛ ОЩЕ ОТЧЕТ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО СИ!!!!!!Ако си спомняте след позорното си падане от власт се на цупи и обиди на избирателите.Някой да ми даде пример за подобно нагло отношение на политик в Европейски или световен мащаб!?!?!Надявам се в следващия парламент лицето от фотото да не досажда с присъствието си!!!
загрижен

2012.02.10 | 14:07

15
Костов ,престани да си правиш кървав PR ,за сметка на почерненото семейство ,на убитото детенце ! Всички добре знаем ,що за "чувствителен" човек си. Прекали с безумните си изяви - то не беше шистовия газ ,случая "Мирослава" /Бог да я прости/ ,АКТА и какво ли не. Никой не ти вярва ,за това - престани да дразниш хората.
Даниела

2012.02.10 | 14:07

12
Да , политици ,я не си правете пиар, ами оставете МВР да си върши работата (това е къртовски труд да си измислят гениални имена на полицейските операции) , а вие се занимавате с някакви подробности.
Мартина

2012.02.06 | 09:46

3
А къде беше Костов, когато българските медици в Либия бяха осъдени на смърт? Тогава не беше ли бесен и защо не задаваше въпроси? Спрете да се залъгвате, всичко е само PR, все пак скоро ще има избори...
Даниела

2012.02.10 | 14:07

14
Марти, настъпиха любимото ти правителство ли?
гражданинът Х

2012.02.10 | 12:39

9
каде беше ли недей да ръсиш това което нямаш защото и най малкото хлапе знае че при КОСТОВ малкия и среден бизнес си вървеше и имаше хляб за всички а сега я ми кажи само актове данъци глоби касовите апарати да сменим ами да си поемат те ангажимента ама не и за капак на всичко да плащаме и на оператор това не е ли закрепостяване
джъдж

2012.02.10 | 14:07

13
Брей ,този човек няма срам - продължава с ударническия си PR ,без да му мигне окото. Хората вярно казват - такъв ще мине и по трупове ,само и само да се добере отново до кокъла. Но ние няма да му позволим ,нали Даниела ?
Даниела

2012.02.10 | 14:07

11
Точно така, не можеее. Кокала си е на ГЕРБ
-

2012.02.10 | 12:37

7
Тоя май не може да предположи,че доста хора са бесни като видят физиономията му както и на Бойко Борисов,Станишев и вся осталная сволач от парламента и МС.Сигурен съм , че там няма нито един читав,който да мисли за хорицата.Всички са с увредени мозъци развити в полза на грабежи и измами.
Даниела

2012.02.10 | 12:33

6
Сега ще довтасат малоумните привърженици на ГЕРБ. Точно така, радвам се, че опозицията и от ляво и от дясно се е активирала. Не трябва да се позволява Цветанов да остане министър на МВР. А той подаде ли оставка, ГЕРБ са пътници
Браво

2012.02.10 | 12:33

5
Костов ми израства в очите с тези въпроси,на които търси отговор цялата пернишка общественост,а и на останалите хора!Полицията в Перник да отговори на запитванията!!!
potresen

2012.02.10 | 12:19

4
lelele. tuka e pulno smo s maoumnici( e pone 90%). pi6ete pulni gluposti, izlagate se. fanete pro4etete nqkoq knijka, a ne mi govorete glupostite ot jultite vesnici. PROST NAROD SLABA DURJAVA. VIE STE JIVQ PRIMER. maumnici

2012.02.05 | 20:12

2
Ако комисията не заработи то тройната коалиция която на времето справи със престъпноста ще свика контракомисия. И кога народното събрание е бранело интересите на обществеността. Омръзна ни тройната ви демагогия, не се сърдете на Бойко сами сте си виновни че сте в опозиция.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини