Костов: Няма да оставя случая с убийството на Мирослава

  • 02 февруари 2012 08:14

  • 4139
  • 23
Костов: Няма да оставя случая с убийството на Мирослава
©

Защо умря това момиче? Това попита в сутрешния блок на Нова телевизия председателят на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - за случая с отвлечената и убита Мирослава в Перник.

Замесена е полицията, Мирослава е отстранена, защото е била свидетел на тежки престъпления, вероятно в клуба, в който членува, категоричен е Костов.

Временната анкетна комисия е фарс, каза той. По думите му той е помолил Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 да обявява към коя партия е обявил принадлежност всеки от независимите кандидати. Бил ли е по някакъв начин привлечен за сътрудник на полицията въпросния Чочо? На базата на какво му е разрешено да носи оръжие, след като с бил подсъдим? Кой е помогнал да му бъде заличена присъдата? Защо не му е иззето оръжието?

Това са част от въпросите, които Костов обяви, че ще зададе на председателя на анкетната комисия, която ще разследва работата на МВР. "И ако комисията не е бутафория, той ще трябва да отговори", каза Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. "Това, че Стоев умря, се нарича "елиминиране на свидетел". Въпросът е защо се е разприказвал и какво е казал той, каза председателят на ДСБ.

По думите му е недопустимо депутати на ГЕРБ да проверява работата на МВР. Той отрече да е абдикирал от комисията. "Аз няма да оставя нещата така и ако тази комсиия е бутафория, то ще се види", каза той.

Няма такова отвличане, при което да се иска откуп от хора, които нямат кръвна връзка с отвлечения. И не само заради това версията на МВР за отвличането изглежда съшита с бели коинци.

Вече трети свидетел твърди, че има връзка между Първанов и Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Всички в ДАНС са ангажирани в издигането на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Има хора, които ако бъдат разпитани, под клетва ще си кажат кой им е повлиял, за да ги начначат.

"Филчев е нагъл и очевидно лъжесвидетелства. Той е назначен от ВСС, който е назначил и Борис Велчев", каза още Костов.

Последвайте канала на

4139 23

Коментари 23

Добави коментар
джъдж

2012.02.06 | 09:52

23
Ако Костов повдига тези въпроси ,заради близките и паметта на горкото детенце ,то това му прави чест. Но истината е ,че същия просто вдига шум - с цел да покажа на малкото му останали ,потенциални поддръжници ,че той и партийката му ,все още съществуват. Костов и чувства - това са несъвместими понятия, та той разбира само от цифри и власт.
Даниела

2012.02.06 | 09:51

22
Някой задава ли въпроса , защо има толкова слухове срещу Костов? Изкараха го най-големия крадец(това е смехотворно, вижте дори Плевнелиев е станал милионер, не в Германия , а от заменка на общинска земя, по време на кметуването на Бойко Борисов). Просто Иван Костов не е удобен. Големия потенциал(като икономист и опитен политик) може даже да бъде полезен на управляващите.Но те не се вслушват. Сигурно някой пак ще изтъкне продажбата на Балкан. Та тя беше с огромни задължения, които не ги е направил Иван Костов. Но явно народа е изпростял и си заслужава управление на дебилско правителство.
джъдж

2012.02.06 | 09:51

20
Здравей Даниела ,моля те - сложи си ръка на сърцето и кажи : защо Костов повдига този въпрос в Парламента - за да спомогне за разкриването на истината за смъртта на горкото детенце или за да си спретне PR акция ? Отговори откровено - не пристрастно ,моля още веднъж .
от жени акъл не щем

2012.02.06 | 09:51

18
жената се събужда с една мисъл,по обяд прави друго,а вечерта опровергава и двете-от жена акъл не щем,понеже същия липсва.Тoзи самозабравил се човек, е най-мразения политик в България,бандит на ента степен...гледайте го как се мъчи да продаде българия на турците като иска обезщетения за това че на времето тук е имало според неговоте думи'геноцид на турците'и за това нашата мила родина им дължи пари,гледайте го и как се крие на брифинга и се срамува да покаже продажното си лице.Бандит е неговото истинско име,повечето го знаят ИВАН КОСТОВ.
Даниела

2012.02.06 | 09:51

21
А и не разбирам, защо лаете като бесни кучета. Това е работата на опозицията, да бъде коректив на властта(иначе тя се самозабравя) независимо кой е на власт. Или с робската си психика предпочитате само едно тоталитарно управление (без опозиция).Повтаряте като папагали"турци, турци". Но явно турското робство се отразило доста на психиката на родовата памет.

2012.02.05 | 11:05

4
Даниела, ти съгласна ли си, да вземат от твоя джоб пари и да ги платят на турция за това нещо което съм писал в 11 коментар. Защото точно така ще стане. България се задължава да плаща репарации с години напред на турция и да връща земи на изселени турци, не Българи а турци, съгласна ли си? Защото парите ще ги вземат от теб и нас и земите също, защото ще национализират някои запустели села и ще ги дадат на тях. Ти съгласна ли си? А съгласна ли си да плащаме пари 20 год и още толкова да седим бедни, защото трябва да плащаме за нищо а?
до Даниела

2012.02.06 | 09:51

19
Даниела твоя приятел , Иван Костов имаше милиони поддръжници и всички оттеглиха с възмущение подкрепата си за него съвсем основателно. Той няма моралното право да държи сметка на едно правителство което се зае да се бори с корумпирани политици и среща яростната им съпротива. Той е най презряният политик в България защото излъга най -позорно всички ,които му вярваха(аз бях един от тях , признавам го изпълнен с гняв , защото съм бил по площадите в студ и пек , в дъжд и сняг ,а той ни продаде най-безцеремонно) . Свален от власт мълча за обвиненията против него , години наред, затвори се в черупката си гузен и виновен. И сега след като съсипа дясното политическо пространство, се опитва да излезе от сянката на виновен и започва да отправя обвинения! Първо той дължи обяснение за цялото си мълчание , дължи извинение на собственият си народ , а после , ако народът му прости ще съди другите .
Даниела

2012.02.06 | 09:51

17
Ау, извинявай, че не се радвам на най-честните, най-справедливите борци, чисти като сълза - правителството на ГЕРБ. Отивам да се срамувам в ъгъла.
до Даниела

2012.02.06 | 09:51

16
Глупава патка , няма да отговаря. Как ше отговаря като няма никакви аргументи в всичко което е писала по-надолу. И като и го кажеш в очите се сърди , била превъзхождала някой без да дава никакви признаци за това. То такива глупаци са останали до Костов , едните от глупост, другите от мания и лудост.
Даниела

2012.02.05 | 22:52

13
Нали в ГЕРБ са наредени интелектуалец до интелектуалец.Като започнеш с Бойко та свършиш с Фидосова.
Стефан

2012.02.06 | 09:50

15
Стоя и ви чета коментарите и се чудя как може да има толкова прости хора. Разбирам, че ви плащат да плюете по Костов, но имайте малко достойнство и поне веднъж признайте истината! Костов е трън в очите за управляващите. Защо никой не дава смислени отговори на въпросите на бившия премиер? Защото и ГЕРБ и полицията е замесена в тази далавера!
джъдж

2012.02.06 | 09:50

14
Разбира се ,че ни плащат - Костов е толкова опасен , за всички други политически сили ,със своите 0,3 % електорална подкрепа - за това всички треперят от него! Знаете ли Стефане ,че фанатизма е гранично състояние ,близко до шизофренията ?
4040

2012.02.05 | 11:06

12
toja KOSTOV koga izleze ot zatvora--------------
Анонимен!!!

2012.02.05 | 11:05

11
Беше време един нормален политик да започне да задава правилните въпроси! Изключително много му симпатизирам и съжалявам простия ни народ че не го издигна отново на власт...
bubata

2012.02.03 | 20:49

3
toq aiduk ciganski ne iskam da go vijdam da shte go vrushtam na vlast smeshki
??

2012.02.05 | 11:05

10
Изключително интересни въпроси задава! И ако правителството не е замесено в този случай пряко ще трябва да отговори честно! Да видим какво ще се случи...!
Радко

2012.02.05 | 11:05

9
Костов е свидетел и извършител на много по-тежки престъпления.Зашо не е отстранен?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини