Дизайнерката София Борисова показа новата си колекция (снимки)

  • 26 януари 2012 09:18

  • 5082
  • 0
Дизайнерката София Борисова показа новата си колекция (снимки)
© Булфото

Оригинални материи и сложни кройки показа в новата си колекция българската дизайнерка София Борисова.
Новата й колекция пролет/лято 2012, "Signature", включва над 70 тоалета, предназначени както за дамите, търсещи уникалност, така и за бъдещите абитуриентки.

Всяка година София Борисова подготвя колекция – сватбени и абитуриентски, а от две години в колекцията присъстват и спортно-елегантни рокли и костюми. Ежегодно тя представя новата си колекция на самостоятелно ревю, което събира повече от 600 почитатели, посочва на сайта си дизайнерката.

На ревюто, състояло се в хотел "Шератон" снощи, присъстваха редица известни личности. "Романтика фешън", създадена от София Борисова през 1993 г., се гордее, че е обличала много известни личности от шоубизнеса, политическия и бизнес елита.

Тя е направила сватбените рокли на голяма част от звездите в попфолк средите, както и на половинката на Иван Христов – Вихра, макар, че тя не й донесе много дълъг брак.

Шестнадесет от официалните й рокли са ползвани в хитовия филм "Мисия Лондон". София Борисов е дизайнер на редица модни конкурси, както и официален дизайнер на конкурса "Мис България". В момента изработва уникалните рокли на участничката ни в "Мис Свят".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5082 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини