Трайков: Режим на тока няма да има

  • 15 януари 2012 19:38

  • 1770
  • 2
Трайков: Режим на тока няма да има
© Интернет

Когато някой си играе с важни неща - като синдикатите в "Мини Марица Изток" , наистина има определени рискове, заяви в интервю за bTV министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

Ние имаме резерви, които ще бъдат включвани поетапно при нужда, но това може да окаже влияние върху цената на тока", поясни министърът.

Между 2 и 3 млн. на ден ще бъдат щетите за България, каза още той. Трайков поясни, че в следствие на това централите ще държат неустойки, заради спрения износ на ток, а мините ще бъдат на ръба на банкрута.

Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко отново заяви категорично, че режим на тока в България няма да има.

Последвайте канала на

1770 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
от някой си прост миньор

2012.01.16 | 11:19

2
Трайков,Трайков в закона за бедствията и авариите е писано ,че рудниците се задължават да обезпечат централите с въглища ако се изчерпат при тях и се наруши енергийния баланс на страната-така стачката автоматично се прекратява и след като се достави суровина на ТЕЦА пак може да продължи стачката.Но сигурно и това не знаеш. Какви "студени резерви" ще използваш,с хеликоптери ще ги караш.Знаеш ли че въглищата трябва да са с точно определена калоричност.Като ми показваш тези графики в ефира,какво се опитваш да обясниш - за всеки е ясно че за последните 14 години годишната производителност е горе долу еднаква(с изключение на последната) а искаш да взимам 14 години една и съща заплата ли.Каква беше инфлацията през тези години - една и съща ли беше.Къде беше ти преди 14 години?
:) развързвай кисията трайков за да не ти падне гл

2012.01.16 | 01:05

1
трайков най-слабият финансов министър за последните 21 години в България

Добави коментар

Водещи новини