Волен Сидеров към Бойко Борисов: Отцепниците ще предадат и вас

  • 13 януари 2012 11:33

  • 1701
  • 6
Волен Сидеров към Бойко Борисов: Отцепниците ще предадат и вас
©

В българския парламент се получава изключително неприятна деформация. В парламента има 24 независими депутати - понятие, с което се спекулира, защото това не са истински независими депутати.

Това каза от парламентарната трибуна лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той заяви, че в днешно време всеки български гражданин може да кандидатства за депутат, да бъде избран и да си сложи гордо табела: "Аз съм независим депутат", но ако се кандидатира като такъв, а не като бъде избран от партия, а после я напусне.

Сидеров се обърна към премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в качеството му като лидер на ГЕРБ по темата, като каза, че 19 от независимите са заявили принадлежност към ГЕРБ. "Аз си блъскам главата как става това, това е юридически феномен, но нека съдът се занимае с него", каза Сидеров и посочи, че за 2011 г. от субсидията на "Атака" са отнети над 400 000 лв.

"Ще кажете: Сидеров говори за пари, но в закона е записано, че партиите осъществяват дейността си с тази субсидия. Би трябвало да се чувствате некомфортно, отнемайки пари от друга партия. Добре ли се чувствате да отнемете пари от нас и да ги дадете на депутати, които казват, че парите са единствената им цел? Тези хора веднъж са предали четата, ще го направят пак. Веднъж ренегат, цял живот ренегат. Те един ден ще ви рекетират, както рекетираха мен. Върнете парите там, откъдето сте ги взели. В политиката трябва да има едно уважение, а то се гради на принципи", категоричен бе лидерът на "Атака".

Той каза, че в противен случай хората ще се питат защо да гласуват, когато вотът им се подменя. "Не е редно опозиционна партия да се мачка по този начин. Трябва да има критики към властта, другото е тоталитаризъм", каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1701 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ivan

2014.06.13 | 13:21

6
Памним ,кой направи Атака,кой и измисли името,кои назначиха Сидеров за Председател/не случайно пиша"на значиха"/ и как този "националист"изработи "родителите си,които се усетиха ,че са направили груба грешка като са допуснали не само да е в партията но и да я ръководи. Сега бумеранга се връща със страшна сила и скоро ,той ще е стопроцентов политически труп.Хак му е!!!! Време е са се изчисти политсистемата от такива мазни пехливани.!
ммм

2014.06.13 | 13:21

5
Няма ли лудница за тоя изтрещелия.

2014.06.13 | 13:17

2
Най - големия смешник.Докато ти се съюзяваше с ГЕРБ баницата беше сладка,сега като те ритнаха, друга песен запя.Ако ще се връщат пари,да се върнат,като бонус към ниски пенсии,а не на теб.И каква е тая наглост да искаш тези пари,след като ги нямаш депутатите
mira

2014.06.13 | 13:20

4
exo

2014.06.13 | 13:20

3
Сега като го ритнат и от БСП и ДПС ще започне да плюе и по тях.На този такава му е природата просто да плюе по хората затова и хората в Атака приличат на лидера.Вземете за пример Любо Ангелов или човека с ник Боздуган които безпричинно се заяждат с хората.
Ambulance

2014.06.13 | 13:17

1
Много е прав човека.този кабинет е опасен за нашето здраве-предсрочни избори-Волен Премиер-надявам се сега Българския заспал народ да се събудиБраво Волене винаги казваш истината ние сме с теб!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини