Глобиха 6 - годишен за шофиране с несъобразена скорост

  • 13 януари 2012 11:29

  • 1133
  • 2
Глобиха 6 - годишен за шофиране с несъобразена скорост
©

Полицията в северния мексикански град Сиудад Хуарес, близо до границата със САЩ, написаха акт на 6- годишно момче "за управление на МПС с несъобразена скорост, за управление на МПС без шофьорска книжка и за управление на МПС без регистрационни номера", предаде Асошиейтед прес.

Актът е бил съставен, след като 6-годишният Гаел Нориега се блъснал с миниатюрния си мотоциклет играчка, задвижван с бензин, в паркиран джип. Мотоциклетът, който момчето получило за Коледа, е бил конфискуван.

Майката Карла Нориега разгласила случая в местните медии, след като в полицията я информирали, че трябва да плати безумната според нея глоба от 183 долара, за да получи конфискувания мотоциклет играчка.

След намесата на общинските власти обвиненията срещу Гаел са били снети и мотоциклетът бил върнат. Полицаите, съставили акта, били наказани за неправомерни действия.

Последвайте канала на

БТА
1133 2

Коментари 2

Добави коментар
потребител

2012.03.16 | 09:36

2
На вниманието на 2 до 5 годишните "шофьори" на триколки: Моля шофирайте със съобразената от закона скорост (до 3km/h), носете си книжките в ританките винаги щом излезете на улицата и задължително проверявайте дали регистрационния номер е на видно място за разпознаване от полицаите!
shofior

2012.01.15 | 23:06

1
Детето му дали играчка и си играе , но майка му явно не е редовна .

Добави коментар

Водещи новини