Московски се жалва, изтеглил късата клечка с нереформираните сектори

  • 09 януари 2012 20:06

  • 760
  • 0
Московски се жалва, изтеглил късата клечка с нереформираните сектори
©

Пощите са за преструктуриране. Не го крия, ще има оптимизация, аутсорсване на дейности.

Може колетната дейност или превозната да бъдат дадени на частни фирми. Все още го мислим. Тази седмица имам среща с няколко посланици, пощенски оператори от техните страни са проявили интерес.

Това заяви Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, в интервю за в. „24 часа”.

Засега няма да затваряме пощенски станции, но може някъде да минат на вариант мобилни пощи. Това е само идея, посочи още той.

Във връзка с това, че премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г поръча 2012 г. да е на министър Трайков, а предишната беше на вицепремиера Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, Московски коментира, че тази година е важно да се постигне растеж, пряка отговорност за него има министърът на икономиката Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

„На мен ми се е паднала късата клечка. Имам най-нереформираните сектори, трябват непопулярни мерки, за да стабилизираме железници, пощи. Изскачат неприятни стари задължения, така че година на Московски може и да няма”, заяви още транспортният министър.

На въпрос къде е бил на Нова година, министър заяви, че до 12 ч. е бил вкъщи, а след това при „шефа” - Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. С него се поздравихме за новата година, пожелахме си да свършим нещата, които сме започнали, да сме живи и здрави. Щастие и успехи ми се паднаха от баницата. Дай боже, да е така, коментира транспортният министър.

Последвайте канала на

Десислава Станева
760 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини