Шиниъд О'Конър заряза и четвъртият си съпруг

  • 27 декември 2011 19:41

  • 3523
  • 0
Шиниъд О'Конър заряза и четвъртият си съпруг
© Интернет

Точно 18 дни бяха необходими на Шиниъд О'Конър, за да разбере, че бракът й с четвъртия по ред съпруг няма да потръгне.

Изпълнителката обяви официално, че е сложила край на брака си с Бари Херидж.

Изпълнителката сподели за раздялата с феновете си. Тя публикува информация на личната си страница. Шиниъд информира почитателите си, че тя се оказала неподходящата жена за Бари и затова го освобождава от присъствието си. Певицата намеква, че иска да се оттегли и от обкръжението на близките му.

О'Конър признава, че бракът й е бли грешка и не е трябвало да се жени толкова бързо за човек, когото познава едва от няколко месеца.

Певицата казва още: "Той е страхотен мъж. Прекрасен е. Аз го обичам много. Съжалявам, че съм неправилната жена. Той е ужасно нещастен. Зашова реших да сложа край на брака ни".

Шиниъд О'Конър се омъжи за четвърти път на бърза церемония в Лас Вегас. Ексцентричната певица се запознала с Бари в интернет. Той отговорил на молбата й в блога си, че "е жадна за секс", където призовала евентуални желаещи да й пишат.

Звездата се омъжи навръх 45-тия си рожден ден. Церемонията бе в The Little White Chapel. Венчавката трая едва 15 минути, а Шиниъд и Бари бяха сами - без приятели и близки, нямаше ги дори и четирите деца на певицата от предишните й бракове.

Последвайте канала на

3523 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини