Христо Сираков: Има много качествени жени, които не искат да се показват на телевизионния екран

  • 22 декември 2011 14:19

  • 2608
  • 3
Христо Сираков: Има много качествени жени, които не искат да се показват на телевизионния екран
©

Надявам се да се появят кандидатки, които да заслужат моето внимание. Това каза главният герой в телевизионното риалити „Милионер търси съпруга“ по TV7 Христо Сираков при гостуването си тази сутрин в „Гореща точка“ с водещ Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва в националния ефир на TV7.

Той допълни, че има много зрели жени, красиви и интелигентни, от които той е получил писма, но които искали единствено да се запознаят с него и да останат зад кадър. Христо Сираков сподели, че продуцентите от !no frame media се стремят да направят едно истинско риалити, което да се доближавадо реалния живот. Поисках да няма ограничения, както е в живота, каза кандидат-женинът и добави, че целта муе единственото правило да бъде спазването на морала. Той каза още, че въпреки старта на предаването продължава да получава писма и в случай, че сред тях открие интересни личности, те биха могли да влязат в шоуто.

Според милионера, който призна, че е затруднен с избора си, любовта идва много рядко. Да се ожениш по любов е много трудно, искрен бе той. „Хората се събират и разделят, едно нещо свършва и трябва да започне ново, но когато имаш висок критерий това е трудно“, каза още Христо Сираков.

Относно твърдението на журналистката Соня Колтуклиева, че ще има втори сезон на телевизионното риалити, тъй като Христо Сираков няма да намери своята половинка сега, главният герой в шоуто призна, че до момента не е открил достойна за годеж и брак участничка. Той даде шанс на дамите, които искат да опитат късмета си, да се включат като изпратят своите писма. За мен времето е недостатъчно, нереално е да си намериш съпруга за месец-месец и половина, каза Христо Сираков и заключи, че все пак на Коледа стават чудеса.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2608 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.01.05 | 18:57

3
Не разбирам за какво реве тоя има си кинти ,слава а и сега ще си направи пиар и ще гушне още кинти покраи тая шумотевица,а пьк жени за пари дал Бог.То жените освен парите искат и друго ама не всеки го може.Мисля че тьпо риалити ще стане нещо не се врьзва
марияна

2012.01.04 | 20:22

2
Тези 20 -22 годишни момичета , бащите на които са пна 42 -45 години , а този Христо е на 56 , значи не баща ами дядо им се пада.Такова падение и позор да се афишира направо не е за вярване !

2012.01.04 | 18:17

1
Предпочитам някой с нормални доходи,но да ме обича!Никога не бих се омъжила само за пари!Както виждам парите не са направили щастлив господина.Явно не е осъзнал,че докато гледа на жената като стока само скубачки ще се мотаят около него,но каквото повикало,такова се обадило..

Добави коментар

Водещи новини