Силата на личното име според Петър Дънов

  • 10 септември 2016 13:55

  • 9865
  • 2
Силата на личното име според Петър Дънов
©

Петър Дънов казва, че името на човека до голяма степен определя съдбата му. Когато давате име на дете и искате цял живот то да се радва на щастие и изобилие, е препоръчително да се доверите на нумерологията. Дънов обяснява, че всяка буква от азбуката има единична, двойна или тройна вибрация.

Единичните вибрации са невероятно силни и определят принципите и действията ни през целия живот. В тази група попадат буквите А, Б, Ц, Д, Е, Ф, Г, Х, И.

Двойните вибрации поддържат силата на човека и му помагат да гради духовния си свят. Такива букви са Ж, Й, К, Л, М, Н, О, П, Щ, Р. За физическото ни поле пък отговарят буквите С, Т, Ю, В, У, Ш, Я, З, Ч. Те определят до голяма степен действията на човека в бъдеще.

Научете повече за тайнато на името тук:
 

Последвайте канала на

Novini.bg
9865 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
123

2018.01.13 | 22:11

2
Петър Дънов - камък от/на дъното!!! Иисус каза за лъжеучителите, че е по-добре да си вържат камък на шията и да се хвърлят в морето! Това е по-малко наказание от другото което ги чака за това, че учат на лъжи малките!!! Да името говори много Петър Дънов си е лъжеучител - камък, който влече към дъното!!!

2018.01.13 | 22:10

1
Манете го тоя сектант ва! Както е казал нашия Господ Иисус Христос, в последните времена ще се нароят много лъже-учители, чиито думи да галят ушите на маловерните.

Добави коментар

Водещи новини