Иван Костов: Пращам сигнали в ДАНС и за себе си

  • 03 декември 2011 17:39

  • 2696
  • 4
Иван Костов: Пращам сигнали в ДАНС и за себе си
©

“Десницата, която гравитира около нас, е неубедителна алтернатива в момента, но няма такава кошница, в която ние и БСП да можем да влезем заедно”.

Това заяви лидерът на ДСБ и съпредседател на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, който бе гост в ефира на “Радио К2”, по случай третата годишнина от създаването на радиото.

От трите най-важни неща случили се в страната през тази година, Костов постави на първо място това, че политическото мнозинство в парламента се е опряло на “шепа ренегати- депутати”, които са помогнали на ГЕРБ да открадне демокрацията от хората. Върху това обстоятелство може да бъде разбран начина по който се управлява, бягството от дебати в НС, нежеланието да се търси политически консенсус, опита да бъде подменен политическия диалог с експертен и много други неща. Според лидерът на тъмносините са били проведени най-нечестните, най-насилническите и подкупни избори през последните 22 години. “Обществената оценка за изборите не подлежи на съмнение и това е важното.” Що се отнася до Синята коалиция, Костов заяви, че са безспорно крайно неубедителни на президентските избори и сравнително добре са се справили на местните избори.

Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, почти е изчезнал от политическата карта на България, а Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа със сигурност, каза Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, обобщавайки пропорционалните избори за общински съветници. Но според него, големият проблем е, че същинското дясно не успява да се организира. Другото е, че процесите на легитимация в ДПС са замрели, а изборите са били неуспешни, въпреки опита им и сериозната им политическа експертиза. Относно БСП, въпреки новият пост на Станишев, тази партия не е алтернатива, тъй като е превърнала политиката на насилие и рекет върху престъпния контингент в собствена, държавна политика.

“Аз никога не съм бил обвиняем по “Сапио”, никога не е било повдигано обвинение, имало е прокурорска проверка 4 пъти и 4 пъти тя приключва категорично, че няма нарушение на закона. Продажба на политически митове с такава насоченост е абсолютно недопустима.”

На въпрос на водещата Илиана Беновска, дали е подавал сигнал до главния прокурор, относно двамата съсобственици на вестниците „Труд” и „24 часа”, както се говори в публичното пространство, Костов отговори, че това са отново митове и лъжи. Той каза още, че е получил сигнал с лесно проверими обстоятелства, които биха могли да докажат много тежки престъпления. Костов заяви още, че изпраща в ДАНС сигнали включително за себе си (съвсем наскоро), тъй като няма право да скрива подобни сигнали. “Хората които са извършили престъпления ги е страх от проверки, например собствениците на Пресгруп, който направиха цяла кампания срещу мен на изборите. Защо те не кажат “ДА” на проверката, вместо да я спират, чрез личните си връзки с Цветанов, който е натиснал следствието за да бави тези изяснявания... не ми се говори за тези неща, това не е моя работа. ”Тъжителите, тези които са изпратили сигнала до него са се обърнали и към английската служба срещу пране на мръсни пари и други такива служби и се очаква да имат развитие, за жалост в международен план, добави още Костов.

“Не заставам на страната на медийната група на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, какво общо имам аз с него...не ме интересуват те, мен ме интересува истината. Как беше открадната Общинска банка за дълъг период от време, защо беше открадната, кой я е откраднал, какво се е случило след като е била открадната? Аз съм политик това е мой дълг, това е моята позиция и начина да се противопоставям на безобразията, които стават в страната.” Така обобщи позицията си за ефира на “Радио К2” Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - председател на ДСБ и съпредседател на СК.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2696 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
SHOPA

2012.04.08 | 19:16

4
Червено-синият "комунист" Костов говори за своите депутати и тези от СДС и ДПС, които по принцип от родова и партийна принадлежност са ренегати! Огледайте редиците на ДСБ и ще видите там бившите партийни и комсомолски секретари и активисти, които се отделиха от СДС, разбиха го и превзеха властта, като излъгаха хората симпатизанти и привърженици на СДС! Такъв гьонсуратлък едва ли има!
???

2011.12.04 | 16:10

1
Може и да има, но в герб са само такива. Там всички са били членове на БКП, като един -ББ- е все още, защото не си е върнал партийния билет. Милиционери, служители на ДС. По-младите пък са наследници на такива. Посочи ми един от герб, който да е репресиран.

2012.04.08 | 19:15

3
Точно тоя ли крадлив мангасар подава сигнали в ДАНС бееее-и то за себе си?????????

2011.12.04 | 22:54

2
Костов заяви още, че изпраща в ДАНС сигнали включително за себе си (съвсем наскоро), тъй като няма право да скрива подобни сигнали. - Що за идиотщина ???????????????????????????????????????

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини