Лейди Гага е лице на първия за 2012 г. брой на Vanity Fair

  • 30 ноември 2011 14:48

  • 1615
  • 0
Лейди Гага е лице на първия за 2012 г. брой на Vanity Fair
© Интернет

Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в е лицето на първия за 2012 г. брой на Vanity Fair.

Огромната шапка и червената рокля, с които поп сензацията е на корицата, по нищо не издават какво ни очаква няколко страници след това. А именно една чисто гола Гага, без грам цензура, но много стилно издържана поза, заснета от известната фотографка Ани Лебовиц.

Освен тялото, 25-годишната изпълнителка иска да разголи и душата си. Само че тази на Гага, защото образът, който сама е създала, припокрива все повече и повече истинското и Аз.

"Когато съм на сцената, ставам ужасно отворена и искам да дам всичко от себе си. Когато обаче светлините загаснат, всъщност не знам какво да правя със себе си" - разкрива Стефани Джоан Анджелина Германота, както всъщност се казва тя.

Същността на Стефани все повече избледнява, за сметка на екстравагантната самоличност на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в, която притъпява нормалните й възприятия и сетива.

В интервюто певицата разкрива неспособността си да бъде щастлива с мъж: "Никога не съм се чувствала наистина обичана от любовник... но сигурна съм, че истинското щастие се крие в това да накараш някого да се усмихне, докато си на сцената." - казва успокоително майката на милиони "малки чудовища" по света.


Lady Gaga Graces 'Vanity Fair', Poses NAKED!2

Lady Gaga Graces 'Vanity Fair', Poses NAKED!4

 

Последвайте канала на

1615 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини